Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 11:51:47
|
|
|
|
Maraj
|
Oko sinusa. Mozda i od ove alergije. Sva sam zapusena. Sad cu da lopijem kafu pa da vidim hoce li stati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:23:50
|
|
|
|
superm
|
Ola! Bila sam jutros na ctg- u, sve ok! Zanimljivo da inače imam kontrakcije, imala sam ih neki minut pre ctg-a, a u toku nijednu! Šmizla se primiri kad ne treba! Sramota me da se žalim na kontrakcije dr!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:31:06
|
|
|
|
GagaT
|
Dijana RR, Nemam nameru da se svadjam imam samo potrebu da kazem svoje misljenje. Vi kao administratori ne treba da budete prema clanovima kao policajci. To znaci da ako sam ja trudna ici cu u trudnicke teme, kad pravim bebu ici cu na dve crtice.. Itd. Ali ne mozete me ucenjivati da ja moram pisati i na drugim temama akonemam sta da kazem. Prosto to me ne zanima... Vasa pravila retko ko ima na pameti kada udje na forum da vidi kako su zene koje su u istoj situaciji kao i sam clan. Pravila se prihvataju pri registraciji mehanicki- ja prva nisam naucila napa,et vasa pravila. U ostalom toliko je drugih lepih foruma da prosto ne moram nikad nista i napisati ovde. Tako da malo to strazarenje nije u redu sa moje tacke gledista. Pise gde ko hoce i trazi informacije gde moze. Niko ne lista 50strana trudnickih tema da nadje odgovor na svoje pitanje nego ukuca pitanje pa sta mu izbaci. Ovako ja razmisljam a ti sad ne uzmi za zlo, ja nisam opominjana ali sigurno cu nekad napraviti gresku. Na stranim forumima to nije praksa, pa eto samo toliko. Inace pozdrav svim trudnicama i zelim vam puno srece. Mislim da je ovo poslednja moja aktivnost na RR i znam masu koja je zbog ovih i slicnih stvari napustila forum. Puno srece u daljem radu zelim i RR
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:31:13
|
|
|
|
jess021
|
Ju koliko nas je sto sitno brojimo, divota Ja dosla sa depilacije, malo da odmorim i da se bacim na pravljenje torte. Sad sam se setila posle moram u dz po nalaze, pa cu uzeti uput za porodiliste i za zuticu, bolje da ja to odradim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:34:36
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jao, zene drage, ja sam prebrojala zvezde danas! Isla zubaru i bolelo je. Zivac se nije umrtvio bio, pa sad sve Jovo nanovo. Dali su mi i anesteziju, bez adrenalina, ma to je kao vodu da sam primila. Uh, al se isplakah!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:36:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagoo nemoj da ides sada pred kraj! Popkice bas bezveze, mogu samo da zamislim kako boli.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:45:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Gago nemoj se nervirati... Evo i mene da se javim sa izvestajem.Ctg uredan,kontrakcije nema,medjutim kad me dr.video,osip po kozi i moje otekle noge..wow..htwo da me smesti vec u petak u bolnicu,no odlucio ipak ponedeljak na odeljenju vrt-a.Da donesem sveze nalaze krvi,urina, ,kr.gr.,urinokulturu,briseve.U toku sl.nedelje bi mi radio carski.Tako da zene drage jedva cekam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 12:59:22
|
|
|
|
isidora88
|
trudnice drage, ne stizem da pisem, ucim, imam ispit sledece nedelje , zena mi cisti stan, mislim da cu ovo cesce da praktikujem jer dok ja muzu sve objasnim smorim se, ovako zena ide i detaljno sve riba moj Aleksej se vrpolji, cesto me i stomak zaboli, pogotovo sto mi jos uvek pritiska besiku, nikako da se podigne malo... ljubim vas, cuvajte se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 13:10:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Gago niti mi se svadja niti mi je do toga da izigravam policajca. Napisala si svoje misljenje sto je ok. Ako mislis da ima bolje mesto za pricu ti idi, srecno. Niko nije rekao da cekalica mora da pise kako se beba presvlaci. Da trudnica koja je iz prvog puta ostala trudna mora da pise u vto temi ili da mama mora da pise o trudnoci i ishrani. Cekalice imaju svoj podforum sa brdo tema, trudnice svoj i mame svoj plus razgoori o svemu i svacemu. Ako si trudnica onda pisi 3 posta u ovoj temi gde ste, kako ste , sta se radi. Ako ides na ctg , otvoris temu ctg pa pises tamo, ako si prala bebin ves udji u temu pranje bebinih stvari itd.... A ako ti ne pase ovaj domaci ti nadji bolji strani forum. Srecno. E sada za sebe da napisem. Danas prvi dan da mi oba klinca ostaju u vrticu na spavanju. Bas sam bila umorna. Dosla sam kuci i zaspala kao top. Za sve veliki
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.9.2015 13:11:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 13:28:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Tako da malo to strazarenje nije u redu sa moje tacke gledista. Pise gde ko hoce i trazi informacije gde moze. Moram da se ubacim u raspravu, jer si u ovoj recenici upravo sve objasnila. Ovo je forum o zatrudnjivanju, trudnoci, porodici... Meni je bilo daleko lakse da na ovom forumu nadjem sve potrebne informacije nego na nekom drugom, jer me nisu zanimala chat-ovanja nego prave informacije. Chat tema je za caskanje, a teme su za nas koje nesto interesuje. Ni ja nisam znala pravila foruma u pocetku ali sam se vrlo brzo navikla na njih i postujem ih. Ne vidim u cemu je problem da se o bebinoj garderobi pise u toj temi, ili o godisnjem odmoru u odgovarajucoj temi. Vi pisete pa pisete, zar je toliko tesko preci sa jedne teme na drugu. I jos da vas sve , mazite stomacice i no sikiriki.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 13:35:22
|
|
|
|
adulence
|
Hej hej...ja sam zaspala boze ja se onesvestim kada zaspim niti sta cujem ma nista topovi bi pored mene mogli... Sad me malo glava boli,gotova mi masina odoh da rasirim ves...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 14:04:01
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam ispekla kore i skuvala filove, koji se upravo hlade i sad me bole ledja, a necu smeti mm da kukam, jer ce me u top staviti. Lidija, pa ti ce jos malo na cr Joj jedva cekam cetvrtak i taj uz.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 14:12:37
|
|
|
|
vocicana
|
Bila plasticnom hirurgu, sve je u redu, mladezi su svetli imam keratozu na tom koji se promenio, tako da sam sada mirna. Lidija bravo za tebe zelim ti sve naj naj. Sve vas ljubim. Ali jos jedna zackoljica pred put, definitivno cu morati neurologu ne mogu da se pomerim od kicme.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 14:42:45
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao lidija pa ti se sledece nedelje druzis sa Jovanom!!! jess jesi li stavila pojas dok si bila u kuhinji? Ja kad znam da cu duze stajati stavim pojas i bude mi lakse. ja sad izdinstala mlev.meso za musaku. Pa cu tamo oko 4 da izmesam sa krompirom pa u rernu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 14:46:14
|
|
|
|
adulence
|
ja sam po malo gladnjikava sada a nisam spremala rucak,jer danas idemo kod moje bake na rucak...jedva cekam ta zena ubija kako kuva,jos je pravila i tiramisu...mmmm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 14:54:01
|
|
|
|
Anoniman
|
konacno stigli kuriri, cekam ih ceo dan U mi je opremljena za vrtic, jos cizmice lepe za jesen da nadjemo Nora za dolazak sada je red na mamu Maraj cekam mm da dodje sa posla pa posto mu je danas rodjendan mislim se da me casti i porucim onaj 4o, mozda si u pravu Moji ce sada da vode U kod njih, ja rucak nisam ni stavila, danas ce biti jaja i virsle, za veceru pravim pitu sa mesom i pivom by Jole 82 predobra pita
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:02:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao um sorry moj trudnicki mozak..... Pa srecan ti muzu rođendan!!! E a originalna si majke mi, njemu rodjendan pa tebe da casti moracu i ja mog tako da "vaspitam" e ja bi isto 40
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Maraj, ahahhaha ja sam njemu kupila kosulju, mogao bi on meni nesto, moracu posle da ga ubedim Meni se vise sviidja bez krzna, za dnevnu i jesenju varijantu je, pitala sam ih isti je model u pitanju samo 2u1
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:12:00
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, stavila sam pojas, ali me ledja ubijaju. No, to se meni uvek desava kad dugo stojim, zbog stopala, imam jako visok ris. Mislim da je vredelo, torta je u frizideru, sve je islo po planu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:16:27
|
|
|
|
madre
|
A sta to sa krznom,bez krzna? Hocu ja da vidim,hocu ja da vidim Jess,a koju torticu si pravila?
< Poruku je uredio madre -- 8.9.2015 15:17:43 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:17:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre A sta to sa krznom,bez krzna? Hocu ja da vidim,hocu ja da vidim Jess,a koju torticu si pravila? imas poruku na fb
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:30:16
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Da da Jess,Maraj..sledece nedelje dace Bog..oni se dive kako izdrzavam,da ste videli kako su me danas gledali,sazaljivo i zabrinuto jer ne spavam,noge ko balvani,plase se za pritisak jer alergija mi stvara nervozu i na kraju moja bolesna kicma koja trpi teret od stomaka..sad sam odremala sat vremena i probudih se opet sa svrabom...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:35:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Lidija je li to sledece nedelje stize beba?? Divnooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:35:49
|
|
|
|
adulence
|
Lidija pa bravk zeno ti ces nam brzo... Jao zene mene rastura glava...ja cekam mog tatu da pokupi Ivu iz vrtica pa da dodju po mene i idemo kod bake na rucak mm ce pravo tamo doci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 15:47:15
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: madre Jess,a koju torticu si pravila? Madre, pravila sam ovu. Mislim da je odlicna, mozda malo niska za tortu, ali videcu jos kad stavim ganas. Otpala sam. Isprzila ribu i cekam mm da dodje s posla. Moram da nabacim kez, ne sme da vidi da sam umorna i da me nesto boli
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?