Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 19:14:09
|
|
|
|
janabons
|
Megi, cestitamo, da ste nam zive i zdrave ti i MArija
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 19:34:20
|
|
|
|
Valerie
|
cestitam megi!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 19:40:51
|
|
|
|
jess021
|
Megi, cestitke od srca!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 20:23:40
|
|
|
|
adulence
|
Maraj tako je meni juce bilo ceo dan h nekoj akciji i posle nisam smela da mrdnem koliko sam se uplasila da ne krene ranije..srecozm danas je dobro tako ce i tebi biti,ne brini.. Megi cestitamo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 20:53:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Megi cestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 21:47:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Megi cestitam, ipak si izgurala do kraja . Svaka cast a sada uzivaj sa svojom malom proncezom. Mamaj bravo za malog deckonju! Kako ste mi stomacici? Ima li vise kraja ovim vrucinama, ubice me
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 21:51:02
|
|
|
|
adulence
|
Jos malo dijo kazu do subote i od nedelje 20 j kusur stepeni...jeeeee tako se radujem toj temperaturi...ja leskarim,Ivka mi odavno spava,mm gleda neki dosadnj film ,a ja podigla noge i mislim kako mi se pije somersby od kruske...mmmm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 21:51:31
|
|
|
|
suzi kju
|
Mamajjjjjj!!!!!! Dečkonja još jedan, divnooooo!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 22:16:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ala ste se napisale devojke, svaka cast. Cestitam mamama na novim nedeljama, mamaj, pa divno, msm da cu I ja isto, mada vidim da je familija vrlo za , UM za tebe sam brinula, ali ti si nepopravljiva, ostavi cetke I boju I lezi odmaraj. Suzi za devojcice I Megi cestitke za prinovu, zelim vam mnogo ljubavi. Ada, jos malo, osecam da ce to proci dobro. Vama u Bg-u bas je to nezgodno, ludnica sa tim doktorima I gde cete se I kako poroditi, neko je pitao za prirodnim porodjaj posle carskog, ja se ne slazem sa tim, msm da treba ponoviti carski bez obzira koliko je godina proslo od prvog. Maraj, malo vise odmaraj, nemoj da te privezem za krevet
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 22:19:57
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam se ava nesto uzvrtela nigi bi da spavam niti bi da budem budna...ahahhah...gorusica me danas smara ceo dan,odoh da gricnem koji badem ...valjda prodje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 22:44:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Megi cestitam,da je ziva i zdrava.. Suzi izdrzite draga jos koju nedelju.. Mammaj bravo za decaka..divnoo.. Ja bila na kontroli kod dermatologa,stanje isto..dr kaze da preporucuje porodjaj u 38nedelji jer je ova alergija mucna za mene i plus moj problem sa kicmom..kaze Vama svaka cast kako izdravate.. Zahteva da mi se cesce rade ctg jer moje ne spavanje utice na bebu..i on je umoran zbog mene.. Elem..sutra opet imam ctg,pa cemo videti sta predlaze ginekolog.Odoh na spremanje za krevet pa da pokusam da zaspim i odmorim...laku noc svima zelim..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 22:57:24
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Hvala vam svima od srca. Megi, čestitke i od mene. Ada, tebi se baaaaš primaklo, čoveče, nadam se da ćeš izgurati do srede, držim ti palčeve. Suzi moja Lidija, šaljem pregršt snage, pozitive i strpljenja. Još malo, draga. Nisam stigla da vam napišem da mi je dr danas radila običan uz, a zakazala mi u četvrtak u porodilištu ekspertski. Tako da se bebac i ja gledamo za sedam dana.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 3.9.2015 23:01:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 22:59:51
|
|
|
|
superm
|
Megi, čestitam! Mamamaj, za dečaka! Ja sam u krevetu, seva i grmi, nadam se da će pasti kiša
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 23:09:08
|
|
|
|
adulence
|
lidija drzi se... mamamaj izdrzacu kako znam i umem...hehe,bravo za ponovni uz... superm gde si ti u bg ovde kod ene nit grmi nit seva,ali daj boze da krene uskoro...salji to kod men...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 23:15:51
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: adulence lidija drzi se... mamamaj izdrzacu kako znam i umem...hehe,bravo za ponovni uz... superm gde si ti u bg ovde kod ene nit grmi nit seva,ali daj boze da krene uskoro...salji to kod men... Ja sam u najlepšem delu Bg-a . Nema još kiše ali stvarno seva i po malo grmi. Kako sam ja umorna, vodili smo dete u muzičku pa na plivanje, pala sam s nogu a trebalo bi da mirujem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 23:25:05
|
|
|
|
adulence
|
hehehehe onda smo u istom deu...heheheh...kako je divno sto ide u muzicku,ja sam 10 god isla sto u nizu sto u srednju muzicku...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 23:31:21
|
|
|
|
superm
|
Ja sam završila samo nižu, uživala sam, nadam se da će i on.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 0:57:05
|
|
|
|
janabons
|
Zenske, da se pohvalim, sestra od strica mi se napokon porodila, prirodno, epidural nije dobila. Milica nam je teska 2650, mrvka mala DA cas_tim , posto nam je alkohol zabranjen KAd smo kod muzicke, zavrsila sam violinu, nizu muzicku, predivna uspomena
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 1:34:21
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Janabons Megi cestitke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 6:53:11
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Zene jutro ja ppslednja i prva ustala kafaaaa Osecam neku cudnu tupu bol u karlici i kukovima sta bi to znacilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 7:04:23
|
|
|
|
Sandra_n
|
Megi cestitam na prinovi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 7:10:50
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja nocas spavala sa svim zatvorenim prozorima zbog ambrozije. Ne smem ni sad prozor da otvorim.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 7:37:40
|
|
|
|
sonyasha
|
Megi, čestitam na bebici Maraj, jel toliko strašna alergija?jel kijaš ili se gušiš Lidija, možda je bolje u 38. bebica je tada skroz spremna a da se ti ne mučiš više Suzi, kakva ti je ekipa u sobi?jel možeš da prozboriš koju sa njima? Drago mi je da ste dobro sve tri! UM, uspori ženska, šta će ti to krečenje u životu, čuvaj se! Ima još da se gura! Jana, čestitam sekinu Milicu! Nek je živa i zdrava Konačno noć za spavanje, nije vruće Nadam se da će to da mi ublaži nervozu i razdražljivost koja me ubi od vikenda! Prvo se posvađam, onda se samosažaljevam i plačem -Bože spasi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 8:04:29
|
|
|
|
Maraj
|
Sonyasa zapusi mi se nos pa ne mogu da disem a ujedno svrbi pa kijam bez prestsnka. Krenule i oci da me svrbe pa imam utisak da su mi oci otekle pa kao da su se smanjile i da čkiljim. Ma uzas je alergija. Konstantno neki pritisak u glavi od zapusenosti. Nocas morala da spavam za zatvorenim prozorima, crkoh od vrucine. Al sta cu kad je koncentracija ambrozije najveca nocu i ujutru. Ovako se malo zastitim....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 4.9.2015 8:05:56
|
|
|
|
Maraj
|
E ne pohvalih se. Od danas 36.nedelja
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?