|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
28.8.2015 22:58:51   
tijatija
UM odma si me izbacila iz prijatelja jer neces vise dobijati glas od mene user posted image ... e sad vidim zasto sam ti inace sluzila .... tako da drage sa RR ako ste kojim slucajem prijatelj na FB sa UM znaj te da je to samo iz koristi... user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2701
28.8.2015 22:59:27   
dijana1*
Suzi za tvoju informaciju jeste firma koja ima zaposlene radnike.
Ti si ovde par meseci a neko je godinama. A to sto je neko godinama ne znaci da se "uziveo" nego samo nove clanove upucuje kako se forum koristi.
Obicno se ljute cekalice i trudnice ali tek kada se porodis vidis koliko ima tema jer onda krenes da istrazujes oko hrane, grcica, dojenja, temerature....
Vi ovde kacite slike garderobe, komode, soba, pricate o uloscima, gacama, bolnicama, doktorima a za sve to postoje teme.
Ne znam zasto je tesko pisati u odgovarajucim temama?
Zasto ovde pisete npr. kako se pere bebin ves a ne u odgovarajucoj temi?
Samo kada bi ste vi procitali pravila foruma i primenjivali ih mi bi se manje "uziveli" u ulogu kao sto kazes.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2702
28.8.2015 23:07:03   
suzi kju
Mamaj dobro sam, dosta bolje uz ovu terapiju.
Di za mene je ovo samo razonoda, net zabava i ubijanje vremena.
Nisam imala pojma da je to firma.
Sve se nekako promenilo danas, više na ovaj CHAT ne gledam kao što sam dosad gledala, toliko pljuvanja, kritika i svega ostalog da baš menjam mišljenje.
I kakve veze ima što je neko tu godinamauser posted image a neko par meseci.
No dobro, samo vi radite svoj posao onako kako treba , mora plata da se zaradi, laku noć user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2703
29.8.2015 0:03:56   
sonyasha
Ovo je baš danas postalo bljak! Svi administratori poskakali na nas! Tako je bilo i kada sam prvi put bila čekalica, pa posle i trudnica, mnoge ženske su otišle odavde baš zbog ovakvih varijanti!
Slažem se da se pravila poštuju i da je korisno da se piše po odgovarajućim temama, ali baš sada da nas u toku dva dana poset_i tri/četri admina sa sličnim tekstom a od marta je bilo par korektnih opomena to mi baš nije jasno. Pritom uglavnom smo sve ovde korektne i pišemo i po drugim temama kada imamo šta!
Što se nagrada tiče svi znaju kako stvari funkcionišu, međusobno se podržavamo i meni je to uvek bolje nego da oni koji samo svrate na rr dobijaju!
Laka noć drage moje!

< Poruku je uredio sonyasha -- 29.8.2015 0:05:29 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2704
29.8.2015 0:15:53   
Bekolino 25
Sve se nekako danas promenilo bas bzvz.Ja odoh na spavanjac gorusica me ubi a bebac samo sutira ...Laku noc

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2705
29.8.2015 0:17:07   
LIDIJA STEVAN
Ovde danas bas gusta situacija,hocu reci zategnuta...no ja samo zelim pozdraviti drugarice trudnice Maraj,Sony,Adulence,Jess,Sagitarius naravno,Suzi ,Lisu,Um,Mammaj,Superm,Dijanu rr,Vovicanu,Popkicu,Bebule,Bekolino....joj..nadam se da nisam nekog zaboravila,ako jesam izvinjavam se..Pokusacu da legnem ranije..
E pozdravljam i novopecene porodilje,Frcoklu,Tanjicu,Jabudica,Mladu mamu...i ostale

Dete je najvece blago..

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2706
29.8.2015 0:21:07   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: suzi kju

No dobro, samo vi radite svoj posao onako kako treba , mora plata da se zaradi, laku noć user posted image

Moderatori ovaj posao rade samo iz dobre volje i ljubavi prema rr, platu ne primamo.

I pred svaki septembar je ovako jer vas preko leta pustimo malo, ne opominjemo toliko često, a kad dođe vreme da se malo stvari pooštre odmah je smak sveta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2707
29.8.2015 0:28:23   
adulence
Jaoo zene ja se osecam grozno ,da li me je negde klima ubila ili sta li,veceras je pocelo uvo da me bolucka,nekako sam zaspala ,pa sam se malopre probudila, prrznojana milion puta,sa istim bolom u uhu i gorusicom koja me razbija...jezivoooo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2708
29.8.2015 1:30:22   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Ovo je baš danas postalo bljak! Svi administratori poskakali na nas!

Sonya iskreno ja ne mislim da je bilo ko skocio na vas. Prvo je krenulo sto se javno pise ko je koji broj i za koga treba da se glasa, pa su pojedinei trudnice napisale sta misle jedna o drugoj a sto nema nikakve veze sa moderatorima.
Adulence je iznela svoje misljenje, nije nikoga imenovala i vredjala. Da jeste zna i sama da bi bila banovana jer su takva pravila. U tome se pronasla UM i na svoj nacin odgovorila ali ni ona nikoga nije vredjala. I to nema nikakve veze sa moderatorima.
A sto se tice chat teme pravilo je ako vas moderator tri puta opomene, administrator moze da zakljuca temu. A ja sam xy piluta fino zamolila da piset_e u odgovarajucim temama a xyxyxyxxx puta ignorisala. Mislim da nema razloga da se ljutite.

Uzivajte u svojim stomacicica kao i ja sama i slobodno caskajte u ovoj temi. Nema potrebe da se i dalje pljuje i iscudjava. A sva konkretna pitanja postavljajte u odgovarajucim temama.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 29.8.2015 1:31:01 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2709
29.8.2015 8:15:54   
MAMAMAJ
Dobro jutro, devojke.
Kako ste jutros sve?
Ako ste već stavile neke tačke na neke teme, što vas sada nema? user posted image
Ja sam prva dobila kritike, rekla svoje mišljenje i ne dam sujeti da mi kvari ovu razonodu i lepo druženje s vama.
Ajde ako smo svi rekli šta smo imali, da nastavimo gde smo stali, nedostajete i pozdrav za sve vas koje je Lidija nabrojala, i za tebe, Li. user posted image
Mi smo lepo spavali, osim što me mm noćas tako udario u snu u list desne noge, da ću noćas da ga iselim. user posted image
Idemo da doručkujemo.
Ljubim vas sve puno user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2710
29.8.2015 8:17:13   
vocicana
Dobro jutro stomacici, tako sam user posted image zbog ove prepirke, msm, ja sam drugi put glasala a osecam se kao user posted image , ni za jednu igru se nisam prijavljivala niti znam gde se to trazi I prijavljuje. Kakve gluposti, ja nisam mogla da zamislim! Uzivam u druzenju sa vama, divne stvari sam procitala I naucila, ko bi izdrzao da ga recimo zovem svaki cas da pitam, sta je ovo sta je ono?!
Druzenje I razonoda!
Pa jedva sam cekala da vam se pridruzim, a vI ovako sada. Bas niste fer!
Samo da znate mi smo danas 8+6

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2711
29.8.2015 8:23:10   
jess021
Dobar jutar, ajd sad lepo da batalimo temu nagradna igra i da se vratimo na staro. Nemojte vise o tome i tacka!!!
Lisa, super za upoznavanje bebe i tate, to je bas divno
Vocicana, upala si u bas nezgodnom trenutku, ali proci ce!

Ja ukljucila masinu, pa cu do DM-a i Lilija da pokupujem jos neke sitnice. Posle idemo na rodjendan i ako stignem u radionicu o dojenju koju drzi New Mom.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2712
29.8.2015 8:23:36   
jekiki
Dobro jutro user posted image
UH prokljucala sam nocas od vrucine i na kraju ponovo grcevi u listovima aaaaaaaa

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2713
29.8.2015 8:24:39   
jekiki
Dobro jutro stomacici user posted image
Nesto me RR zeza pa duplo napisah ali nema veze dupli zagrljaj za sve

< Poruku je uredio jekiki -- 29.8.2015 8:26:04 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2714
29.8.2015 8:27:35   
vocicana
Tako volim, da se stave tacke na teme u kojima su ljudi "prozvani". Msm cemu to vodi?
Drago mi je da ces dan provesti u soping aktivnostima, to je suoer, ja tek kada odem za Holandiju bacam se u taj posao.
Idem kod sestrice I dece na druzenje, spremna neki ukusan rucak, evo lepe vesti, zaposlila se u Gimnaziji kod nas I bice profesor. Ponosna sam na nju.
Sve vas puuuunoooo user posted image , pa kasnije citam I kuckam, budite dobreuser posted image a tebi I bebicama Suzi saljem veliki hug!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2715
29.8.2015 8:28:47   
adulence
Dobro jutro i od mene,mene boli uvo imate li ideju sta da radim sobzirom da je vikend,ne ide mi se kod privatnika...Ivka i ja doruckujemo pa cemo u parkic dok ne upekne sunce....malo da se izigramo...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2716
29.8.2015 8:33:27   
jekiki
Adulence a da svratis do apoteke, oni sigurno znaju sta za prvu pomoc, od starinskih lekova meni samo pada napamet ona biljcica cuvarkuca

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2717
29.8.2015 8:35:32   
jess021
Adulence, pisala sam ti u temi.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2718
29.8.2015 8:36:01   
adulence
Da,da svraticu ako bude gore nije ovo strasan bol nego iritirajuci...
Suziiii viris,kako ste vas tri devojke...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2719
29.8.2015 8:56:06   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro zenske,kako ste od jutros,ja standardno,svrab,karlica i kukovi rasturaju,legla u 3h nocas ,peglala do tad..da ne mislim na svrab...Ada kako si od jutros?jel jos uvek boli?
Svima saljem poljubac..sad imam opasan zadatak,da smislim sta cu danas za rucak spremati..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2720
29.8.2015 9:03:28   
bebilule
Jutro zene. Ja sam juce namjerno preskocila pisanje i nadam se da se necu pokajati za nastavak druzenja jer zelim da ostane rastereceno, kulturno i neobavezno kao i do sada. Pa sta cemo mi strani drzavljani bez mogucnosti ucesca u igrama a pri tome NEkorisnici fb-a user posted image . Ne glupirajte se. Joj, maraj i mene prvo lomila vrucina pa onda grcevi u obje noge, mm me masirao u 3 nocas. Inace, ja danas nastavljam sa radovima u potkrovlju. Slaganje knjiga, bacanje sto je za baciti, pranje staza... Suzi, sta je sa pritiskom? Lidiju jadnu ne smijem ni pitati za svrab, jbg trpi nekakouser posted image . Ljub za sve

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2721
29.8.2015 9:08:18   
vocicana
Pisala sam ti u temi svoje misljenje. Brzo ozdravi

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2722
29.8.2015 9:11:42   
adulence
Hvala vam zene...ja izasla sa Ivom u park da iskotistimo i bas je prijatno napolju mogu vam reci,naravno u hladovinj ne na suncu...heheh

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2723
29.8.2015 9:18:16   
jess021
Jao zene, al` se ja znojim, sad sam se tusirala, ovo je strasno. Ja stvarno volim leto, ali ove godine smo se bas dobro ogrejaliuser posted image
Cekam da masina zavrsi, pa da krenem. Ovo sa duplim ispiranjem mi uvek poremeti termine, taman mislim kako je zavrsila, pa se set__im da mora dva puta da se ispere....grozna sam, samo kukamuser posted image
Isidora, vidim da si tuuser posted image Kako si? Nadam se da je bolje.

< Poruku je uredio jess021 -- 29.8.2015 9:19:07 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2724
29.8.2015 9:18:51   
vocicana
Uzivajte, jedva cekam da gnjavim sestricine, carice! Ljubim vas druzimo se kasnije. Idem sada.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

ime za princa
MAMINJA

balša (32%)

aljoša (68%)

Ukupan broj glasova: 69

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here