|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
28.8.2015 17:56:59   
Anoniman
ahaha i ja tesko hvatam, ja znam da sam sa 31+1 8 mesecauser posted image a sada u nedelju sam puih 30 nedelja!user posted image
super za uz, i ja trebam sledeci vikend kod moje dr privatno na uzuser posted image jedva cekam!

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.8.2015 17:58:12 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2676
28.8.2015 18:06:52   
MAMAMAJ
Još sam zakazala kod moje dr koja me prošli put porodila, i to 4D, radujem se da se jasno vidimo. user posted image
UM, je li ti beše juče reče da ti je komisija dala do 24.9.?
Ja bila na komisiji 15.8. I produžili mi do 24.9.a u prošloj trudnoći sam imala ovakav slučaj kao kod tebe, ali sve zavisi od njihovog raspoloženja. Hm. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2677
28.8.2015 18:07:28   
suzi kju
Meni je najlakše to da računam po terminu, svakog 21-og u mesecu ulazim u naredni i to je to.

Ja sad jela malo krompir salate, bila riba za ručak ali nisam to mogla, ovo mi je prijalo.
Bio mi je mm na pola sada samo, ovde neki idiot smislio da posete budu od 14-15h,a sta je s ljudima koji rade do 15h user posted image no dobro, malo smo se videli, mazili, ljubili i takoooo. Sutra će doći u vrene posete a prekosutra ću da pobegnem malo, tad imamo 2h user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2678
28.8.2015 18:09:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

UM, je li ti beše juče reče da ti je komisija dala do 24.9.?
Ja bila na komisiji 15.8. I produžili mi do 24.9.a u prošloj trudnoći sam imala ovakav slučaj kao kod tebe, ali sve zavisi od njihovog raspoloženja. Hm. user posted image

Mamaj da 27 isla na komisiju dali mi do 24.9., pa mi rece dr da cemo 10.10 otvarati porodiljskouser posted image

Suzi super da ste se videli, ahahha racunam i ja po terminu ali sada mi jedna dan unapred ide po nedeljamauser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2679
28.8.2015 18:14:52   
MAMAMAJ
Suzi user posted image
Glupo je to sa vremebom za posete, u Zemunu u porodilištu je to nešto dvokratno, ne sećam se tačno, možda oko 12, pa oko 18, ali tamo se poseta svodi na donošenje paketa, tamo ne možeš da se vidiš ni sa kim, jedina mana mog porodilišta.
Drage, stigao mi drugi paket, stvarno jeste teži, moja otkačens tetka M poslala barbike. user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2680
28.8.2015 18:51:31   
vocicana
Bas se radujem da si dobro, bebice I ti. Super!!! Music I ti cete imati vremena za sebe. 2 saaaataaaaa user posted image , mamamaj blago tebi ....pa zar I barbike? user posted image , divno je imati tetku koja na sve misli. Nadam se da ste malo devojke iskulirale, bas sam se nacitala, ah bzv...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2681
28.8.2015 19:10:14   
LIDIJA STEVAN
Napisem piduzi post i cvrc...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2682
28.8.2015 19:15:54   
LIDIJA STEVAN
Cao zene,nisam sve bas iscitala ali ono sto jesam...prvo da kazem drago.mi je da je Suzi boljeee..Bekolino svekrvu iskuliraj,gledaj muza,za njega si se udala..veruj mi iz iskustva kazem ,10 god mm i ja zivimo zajedno..svekrva mi bas teskaa zena(kilaza i psiha)user posted image godinama se trudim da me ne dotice..nekad me cimne nekad odgovorim(u rukavicama),zato uzivaj sad ce bebica..
Vidim da je bilo svadje,zene mante se toga,ovde smo da bi bile podrska jedna drugoj..jesam li jos nesto propustila?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2683
28.8.2015 19:28:04   
LIDIJA STEVAN
A sad sto se mene tice,sinoc,tj jutros u 3:15h legla,svrab opet..a radovi u snevnom boravku trajali do 24h.rasrafljena od pisla ali dzabe,nema spavanjasvrab ubija,jutros u 6h ustala da bi isli po doznake u dom zdravlja pa onako suntavi ko zombijevci bili,pa papire odneli na posao,pa nazad...mm uzeo da riba opet kucu a ja u transu ,mogla sam samo da ga gledam kako radi..kukovi,karlica kicma,rastura...a danas vec treci put menjam gacice,ja ko Maraj malko mi curne urin a nisam toga svesna.e da danas smo isli da kupimo nove tiganje,nove dzezve,novu korpu za ves koja ce biti samo bebina,spavacice na dugmice..

Dete je najvece blago..

Direktna veza do poruke: 2684
28.8.2015 19:31:29   
Lisa Simpson
Samo da se javnem vidim da je ovde malo girelo.

Nadam se da smo sad svi cool

Evo ja malo pozitivne enezgije da unesem, ja sam jutros bila baš baš happy moj dragi prvi put osetio naše malo zlato kako mrda, A ja baš želelea da se beba u tata malo upoznaju.user posted image i tako sam usrećila samu sebeuser posted image

Direktna veza do poruke: 2685
28.8.2015 19:46:50   
LIDIJA STEVAN
Janabons,ko ti vodi trudnocu u Visegradskoj?posto je i moj doktor na odmoru i dolazi 7.9.mozda je isti?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2686
28.8.2015 20:14:54   
lesica
Trudnice drage, jos jednom danas da vas podsetim o pravilu tri posta!

Prelazite u odgovarajuce teme, o Visegradskoj, primera radi, imate temu...

Hvala
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 2687
28.8.2015 20:16:04   
Lota
Samo da vam mahnem i da vas pozdravim... virnem tu i tamo da vidim sta se radi. Vidim da lepo napredujete... sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 2688
28.8.2015 20:24:03   
MAMAMAJ
Joj , ovde ćaskanje baš postaje komplikovano, moram da uzmem laptop, otvorim sve teme i naučim ih na pamet, da bih znala za šta sve ima tema. user posted image
Drugarice, šta je pravilo tri posta? Ne mogu s telefona da čitam uslove korišćenja, a ne znam zaista kada ću doći do lap topa, ne postižem jednostavno, čitam i pišem s telefona, jer to radim dok ležim, odmaram, ne mogu da sedim za laptopom.
Izvinjavam se ako ne bi trebalo da pišem o tome.
I zar je ovde zaista dozvoljeno samo da pišemo 'zdravo, kako si' i slično? To mi se ne sviđa i onda ću npr poruku od jutros pisati u temi Doznake ili takvoj nekoj. I nikad se nećemo sretati kao ovde.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2689
28.8.2015 21:06:30   
lesica
MAMAMAJ, vrlo je jednostavno - tri posta za redom mogu da se napišu u jednoj temi, pogotovo chat temi, a zatim da se pređe u neku drugu.

O konkretnim stvarima se piše u konkretnim temama, a nije da ih nema, ne samo vezano za trudnoću već imamo tema i tema vezano za koješta. Poenta je da se konkretne stvari pišu u tačno definisanim temama da bi odgovori na pitanja mogli da se nađu bez problema kada ih neko u pretrazi traži. Ovako kada se sve piše u ćaskanju to se zagubi, a mi s vremena na vreme arhiviramo stare teme. Iako ti deluje komplikovano nije uopšte, potrebno je samo da u pretraživaču koji se nalazi u desnom gornjem uglu ukucaš šta te zanima pa će ti iskočiti sve teme, tekstovi.

Poenta ovog trudničkog ćaskanja je da trudnice između sebe proćakulaju, ali opet napomenjim o konkretnim stvarima se piše u odgovarajućoj temi.

Primer - gde ste, šta ima? danas sam išla ovamo onamo, uradila krvnu sliku - pišem u temi krvna slika pa mi recite mišljenje...

Verujem da nemaš vremena, ali realno ni ja ga nemam na pretek pored starijeg deteta i bebe, a sve se može i sa telefona, konkretno i ja trenutno kucam sa telefona dok dojim bebu.

Morate da razumete da ovaj forum nije ćaskaonica, i da pravila funkcionisanja postoje da bi se svima nama redovnim članovima, ali i ljudima koji dođu da pročitaju šta ih tačno zanima, olakšao put do dobijanja pravih informacija!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2690
28.8.2015 21:31:36   
tijatija
pozz.. trudnice user posted image ne znam u kojoj temi da pisem a posto vidim da se tu pise o osvajanju nagrade nisam mogla a da ne napisem nesto... dosta puta sam ucestvoval i naravno ni jednom nisam ni primakla... nije to uopste bitno.. meni je licno krivo samo sto je to sve namestaljka.... meni ne treba ni sediste ni set za bebe ni nosiljke jer sve ja to imam a i da nemam kupicu ako ne novo polovno... krivo mi je samo sto to uglavnom ide osobama koja mogu sebi to da priuste bez problema... ja da sam kojim slucajem dobila nesto prosledila bi osobi koja nije u mogucnosti da kupi... a ovako samo njima na obraz... eto toliko koliko su ljudi LJUDI...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2691
28.8.2015 21:33:53   
MAMAMAJ
Au, pa ja sam do sada tek par postova napisala u drugim temama, nisam uopšte znala za to. Ajde probaću to malo da praktikujem. Verujem da ti nije lako, kome je lako, ja ih imam dvoje, a trudnoća rizičnija, mada je sad i dobro, pa sedi kući odsečen od sveta, propričah bebeći. user posted image ali šta ćemo.
Ja baš ne obećavam da neću pogrešiti, jer vidim da se pooštrilo i da više ne možemo kao do sad, a ja taman navikla tako, aj sad 'vako. Trudiću se koliko budem mogla, podsećam nova sam, i ono što je vama rutina, ja o tome još nemam predstavu.
Moji klinci zaspaše, ja noge ne osećam, danas sam se baš preforsirala.
Gde ste sve? user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2692
28.8.2015 21:42:30   
dijana1*
Mamamaj nije komplikovano samo koristi pretrazivac. Udji u podforume videces koliko tema ima. Nego si ti dosla u periodu kada ima mnogo trudnica a i relativno smo gledali kroz prste. Ja sam par puta opominjala ali to kao da niko nije video. Poenta je da se pise po temama. Ikada kliknete na aktivne teme izadje vam 50 poslednjih tema i mozete da vidite sta se poslednje pisalo. A upoznacete i druge forumasice.
Sto se tice sesije, pisala sam vam selktujte sve i kopirajte ako vas izbaci samo uradite paste. Ja sve ali sve radim sa tel, laptop nisam upalila ne pamtim.
Moji momci su isto zaspali a ja sam konacno legla.
Danas sam bas tesko podnela dan zbog vrucine a najavljuju celu sledecu nedelju ovako.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2693
28.8.2015 21:49:09   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ
pa sedi kući odsečen od sveta, propričah bebeći. user posted image

Isto imam dvoje i cekam trece. Vec 5 godina kuci samo sa decom a o poslu i ne razmisljam.
I danas odemo mm i ja do banke i pita me bankar sta ste po struci. Reko inzenjer organizacije i menadzmenta a mm me pogleda i crce od smeha. Stvarno je bilo smesno . Ma sve sam samo ne inzenjer kao sto mi pise na diplomiuser posted image
A zna to bankar pa i njemu bilo smesno.
Realnost, majka, zena, domacica, kuvarica, spremacica .... itduser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2694
28.8.2015 22:13:20   
Anoniman
ahaha opet prica o sedistuuser posted image izgleda da kada ja osvojim nagradu svima sam trn u oku, a kada je neko drugi neka ima finansijski koliko i ja to nije problem,a ja imam pare da kupim i 2 ako treba, ali bas sam zelela ovouser posted image i nisam zelela da bude kao sa wiw i ludacicom, kada ludacica pokupi set_ kolica i a. sediste i pobeze, napisa 3 posta i nema je, umesto da se nas drugar Maksim sada voza u tim kolicima, no dobro, opet ponavljam ni jedna nagrada se na rr nije osvojila na lepe oci, i lep tekst vec preko pp i preko fb, nisam prva ni poslednja!user posted image

za mene je ovo sada stvarno kraj, i ostacu na rruser posted image Less nisam znala da si na moru, izvini sto sam te danas uznemiravalauser posted image

laku noc drage moje trudnice, odoh ujutru za vb, pa se cujemo tek od nedeljeuser posted image uzivajte

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.8.2015 22:14:23 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 2695
28.8.2015 22:45:19   
tijatija
UM ja ne znam zasto se ti nasla prozvana user posted image verovatno imas razloga... nisi mi ti trn u oku niti mi je jedna dlaka sa glave pomislila na tebe ... ja sam samo htela da dam svoje misljenje... da je na obrazu onom ko se otima za nagradu a drugi nema da ga kupi... reci HVALA BOGU sto neznas sta to znaci...pozdrav od mene za ostale trudnice... cuvaj te se ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2696
28.8.2015 22:46:06   
MAMAMAJ
Dijana user posted image , ne možemo pobeći od toga, ma ni ne želimo. Zato kad nam oni svi poodrastu, a mi se doteramo, pa se namontiramo, ijaoooo... user posted image user posted image
Zato što reče tijatija dobra ova mala razlika među decom, posle nema 'povratka u pelene'. user posted image
UM, lepo se provedi i uživaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2697
28.8.2015 22:47:10   
suzi kju
Kako nije ćaskaonica kad u nazivu teme piše "chat" što u prevodu znači ćaskanjeuser posted image
Nekako ste se previše cini mi se uziveli u ulogu, nije ovo neka ozbiljna firma pa da sve mora po "ps-u"
Kako stvari stoje dosta će članova otići, jednostavno utihnuti. (govorim u svoje ime) Nekako je sve dobilo neku drugu formu.
Napravile ste čitavu dramu od svega ovoga, grozno!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2698
28.8.2015 22:51:49   
dijana1*
Zato sam ja i pozurila. Dok su mali da to zavrsim. Bila bi i manja razlika nego 2012 mi nije bila dobra zrudnoca pa sam radila kiretazu. Pa dok sam.ponovo ostala trudna...
Ali i ovako je dobro. Samo da su mi zdravi.
Bicu relativno mlada mama sa troje dece. A sta cu kad porastu nemam.pojma. Nesto cu sebi otvoriti da radim samo da ne spijuniram decu po ceo dan. Smucicu im se pa sta cu ondauser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2699
28.8.2015 22:56:41   
MAMAMAJ
A ja 2012 nisam smela da ostajem trudna zbog zdravstvenih problema posle porođaja 2011, inače bih i ja naređala to gušće.user posted image
Suzi, nedostaješ ceo dan.
Kako si?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Mindjuse
DajanaVanja

Kada je prikladno zenskoj bebi probusiti usi

Pre godinu dana (50%)

Posle godinu dana (50%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here