|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
27.8.2015 10:05:44   
Tiziana
Bekolino,moj sin se rodio u 37,1 i bio je 2900gr.od mog brata zena se porodila u 40,0 i rodila bebu 2500gr..sve je relativno i nije strasno i ako je beba mala.moji su se oboje rodili mali,ona je imala 3050gr,rodjena u 38,4,a posle fino napredovali i generalno su zdrava deca.
Ado,mojoj dwvojcici je rodjis 24.09user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2501
27.8.2015 10:14:18   
jess021
Dobro jutro drage moje, ja uopste ne stizem preko dana da se javim.
Videla sam da je Suzi u bolnici i bas sam mislila na nju, drago mi je sto je tamo da ne razmislja. Suzi saljem ti jedan velikiiiiuser posted image
Tanjice, samo napred, cekamo lepe vesti, da sve bude brzo i kako trebauser posted image
Ja sam se konacno naspavala. Sinoc stigle komode, bas su velikeeee. Beba moze komotno da spava u jednoj fiociuser posted image
Jel da glasam za brojeve 2, 3 i 11? Samo neka mi neko potvrdi.

Danas usla u 35. nedelju!!!!!

< Poruku je uredio jess021 -- 27.8.2015 10:17:13 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2502
27.8.2015 10:24:23   
janabons
3 i 11 mislim da su MAraj i Isidora, za 2 ne znam ko je, al i ja sam je castila glasomuser posted image
LAdno nam je nestala voda...radnici mi size u proizvodnji, posao stoji...sva sreca imamo za pice...stvarno ne mogu da se nerviram i zbog toga.
Di, dobra ti taktikauser posted image
Suzi, ima li te?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2503
27.8.2015 10:27:02   
MAMAMAJ
Dobro jutro, društvance. user posted image
Dijana, hvala ti na pomoći, stvarno je fer da naša dupla mamica dobije taj poklon. Em je aktivna, em zaslužuje u svakom smislu. Hvala još jednom. user posted image
Suzi, mila user posted image Nadam se da si danas sve bolje i bolje.
Jana, pothitno da osmislimo neke bedževe, za sve one sa stavom ''nekad su se deca na njivi rađala''. user posted image Niti smo mi na njivi, niti su oni na njivi stajali u redovima i vozili se gradskim prevozom. Da ne govorimo o civilizovanosti, emancipaciji i ostalim čarima 21 veka, u kom svi živimo, i gde su nam njive (ponekad na žalost) daleko.
Jess, tako je, 2,3,11 za sterilizator. user posted image
Sve ostale devojke i dečaci user posted image
Mi smo ručkali palačinke, sad kuvamo kukuruz, mljaaaac. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 27.8.2015 10:36:41 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2504
27.8.2015 10:29:11   
MAMAMAJ
2- Maraj
3- Suzi
11- Isidora
Idemo, devojke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2505
27.8.2015 10:34:24   
popkica bebic
Drage moje mamice i user posted image ne stizem da vam pisem, a povremeno procitam bar ponesto od onoga sto ste pisale. Puna mi kuca gostiju, a sutra ce tek biti. Suzi izdrzi, sve za user posted image user posted image . Tanjice, SRECNO, uz POMOC BOZIJU!!!user posted image
MAme koje cekate drugo, trece dete, kada ste pocele da osecate bebu? Ja sam 17+4, a jos ne osecam ili ne umem da prepoznam posto su mi inace creva puna gasovauser posted image a opterecuje me to sto sam cula da se druga beba oseti ranije. Mada 3 drugarice su drugu bebu osetile tek oko 20. nedelje... LJUBIM VAS, drzite se...user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2506
27.8.2015 10:40:43   
bebilule
Ni ja ne stizem da se javim. Sad svaki dan nekog posla. Udjem samo da vidim sta se desava sa suzi, tanjicom i naravno ostalim curama. I meni stigle komode i garderober. Posla preko glave. Juce sam uspjela smjestiti sve nase stvari. Presloziti i tako to.... Ljub trudnjace

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2507
27.8.2015 10:41:58   
MAMAMAJ
Popkice, moj stav je da ne treba da se opterećuješ, pošto je UZ bio u redu. Neke mame osete ranije, neke kasnije, a neke bebe su aktivnije, neke mirnije.
Neki dan neko reče da se govori da ako je beba mirnija u stomaku, biće takva i kada se rodi. Tako je meni suđeno da imam ove nestaške, a tvoja beba će možda biti prava dobrica, što će ti baš dobro doći da možeš da se posvetiš Vasi. Uživaj. user posted image
Inače, kako je Vasa sada, je li sve sada prošlo?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2508
27.8.2015 10:50:14   
popkica bebic
MAMAMAJ, hvala sto pitas. user posted image Moj maleni Vaso je ponovo onaj stari nestasko, slava Bogu zivahan, vedar i genetski mrgud pomalo. user posted image
Ali, samo kada vidim njegov osmeh, kako lepo rucka i ljubi nas po ceo dan, mnogo sam srecna i spokojnija! user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2509
27.8.2015 10:50:47   
Bekolino 25
Jutro ...mi se naspavali.Ada nisam te bas razumela najbolje naravno da ja nisam rodjena sa 4kg kazem moja drugarica sitnija od mene pa rodila bebu od 4 nema to veze sa gradjom majke.Samo ne znam meni to dodje mala bebe ali ako dr kaze da je to ok u toj nedelji onda ok sta ja znam.Drugarica kojij je termin 5og bebac ima 2300 i on je bas kaze ona bio neprijatan sa njom meni nista nije rekao

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2510
27.8.2015 10:50:56   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro..ne stizem da se javim..nocas u 3 h legla,do nekog vremena se cesala pa sam uzela da peglam ves jer nisam znala sta cu sa sobom.jutros ustali u 8h,popili kafu i mm uzeo da priprema dnevni boravak i kuhinju za gletovanje i krecenje..tako da sam danas sa njim u akciji...
Suzi kako si od jutros draga?

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 27.8.2015 10:51:37 >

Dete je najvece blago..

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2511
27.8.2015 11:19:40   
adulence
Bekolino svasta od tog dr,pa nije zena kriva sto joj je beba sitna,uostalom ko garantuje da zaista ima 2300g,mozda uz gresi tj.sigurno sad pitanje je za kokiko gresi...hehe tiziana ko zna mozda bude na rodj tvoje cerke...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2512
27.8.2015 11:19:53   
Maraj
Evo i mene iz Doma zdravlja
Bas sam se nacrkala. Dosta sam otekla zadnjih par dana. Stopala su mi bas krofnasta. Patike ne mogu da obujem jer su mi sad male. Samo jedne sandale mogu koje su mslo sire.
Janabons i meni glupo da idem preko reda. Ja ni ne krivim ljude u redu vec te "salteruse" njihov je posao da te usmere da ides prva.... bar ja tako smatram...
Janabons meni si dala glas, ja sam br 2 user posted image hvala

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2513
27.8.2015 11:34:56   
Bekolino 25
Rekao joj kao ima veze sa tim ugojila se 17kg zbog toga je beba manja odkud ja znam sada me Jabudic malo oraspolozila tako da sam mirnija.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2514
27.8.2015 11:35:08   
janabons
MAraj, nema na cemu, i drugi putuser posted image
U pravu si, i salteruse su krive, jos je privatna ordinacija. U drzavnoj laboratoriji su jednom hteli da me lincuju, al im je med. sestra zapusila usta... MA sve otislo gde ne treba, nema niko prema nikome pardona, propala drzava, propali i poludeli ljudi, cast izuzecima...
Suzi, ima li te? Sta se desava?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2515
27.8.2015 11:37:01   
janabons
Bekolino, nista mi nije jasno, kave veze ima sto sa ona ugojila 17 kg sa tezinom bebe?
Sto si se ti uplasila?

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2516
27.8.2015 11:44:26   
Maraj
Bekolino draga nemoj se nervirati. Kilsza tvoja nema veze sa kilazom bebe
Beba je kako moja dr kaze najveci parazit. Ona uzme iz tvog organizma sve sto joj treba i koliko joj treba. Moja poznanica je konstantno na nekom rezimu ishrane , nista ne jede...e ja mislim da se ona nije ugojila 7kg u trudnoci a beba imala oko 4kg.... sve je to predodredjeno. Svaka beba uzme koliko joj treba ma koliko ti jela ona crpi tvoje rezerve.... evo moja beba je naprednija nedelju i po a ja se ugojila 20kg

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2517
27.8.2015 11:46:48   
Bekolino 25
Pa ne znam neka njihova teorija krupnija mama sitnija beba ako je mama sita beba uzima sve i onda mami manje ide a ako se mama zdere onda sve to vise mami maaaa ne znam.Zato sto je po meni mala beba valjdaaa opet lupam videcemo na kraju sada cu da se zanimam sa onim stvarcicama sto sam juce kupila tj mm biraouser posted image bice sve ok

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2518
27.8.2015 11:51:58   
Maraj
Bekolino taj dr je ocito hteo samo da te uznemiri. Otkud njima pravo da tako razgovaraju sa pacijentima pogotovo sa nama trudnicama koje smo jos osetljivije... sramota. Za takav stav i razgovor bi svuda u svetu oni dobijali otkaz samo ovde kod nas svako moze sve i svasta da ti kaze a da za to ne odgovara user posted image

Direktna veza do poruke: 2519
27.8.2015 11:58:04   
suzi kju
Aaaaa otkucah post i izbaci me, kako me nervira.

Išla na uz, sve je u redu, bebice su super, imaju po 2000gr obe, protoci dobri, dopleri dobri, samo još mamino srce da popraveuser posted image
Idem kod interniste kasnije pa ćemo videti šta ćemo. Terapija mi ostaje ova pojačana od sinoć, samo da vidimo za taj verapamil da li će pojačavati, menjati.

Grlišaza sve, vidim dobre ste, vredne. Jess nemoj bebu u komodu user posted image user posted image
Nema vesti pd Tanjice, javiće se valjda.

Hvala vam što mislite na mene!

Direktna veza do poruke: 2520
27.8.2015 11:59:54   
Maraj
Suzi super su one! Imaju odlicnu kilazu a dve ih je user posted image
nema tanjice jos. Otvorila je di temu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2521
27.8.2015 12:02:28   
Bekolino 25
Maraj nije on meni nista rekao kaze da je sve ok to sam ja sama sebi uvrtela u glavi.Bio je neprijatan sa mojom drugaricom zbog njene tezine i sitnije bebe.Meni kaze sve ok sem sto je pupcanik dugacak i svuda je ali nije rekao da je to lose bar nisam cula ja samo o bebinoj kilazi razmisljam.Ali sada sam se sa Jabudic cula kaze njena mala sa punih 37imala 2100 a rodila se sa 3650 znaci mozemo i mi da porastemo jos.Bas me je oraspolozila bitno da smo presli 2500 pa sad kako Bog kazeuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2522
27.8.2015 12:03:42   
janabons
Bekolino, samo opusteno. Lekari to ne mogu pouzdano da kazu.
Meni je JAna trebala da bude preko tri kg, pa na kraju 2400( U 40. nedelji)Konacan uzrok nije nadjen( da ne mracim i ne plasim)...vrlo brzo je nadoknadila to, . Dzabe da bijes glavu, dok se ne rodi, ne znas, al dace Bog, da bude sve ok.user posted image
JA nesto mislim da ce mi i ova smizla biti sitnija, a sa moje i mm strane svi krupni rodjeni...al eto...ja rodila mrvicu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2523
27.8.2015 12:07:05   
Maraj
Ja bekolino shvatila da si ti imala "okrsaj" sa dr user posted image
al bilo kako bilo eto tvojoj drugarici je bio neprijatan. Oni ne razmisljaju sta ce nam reci i ksko cemo to shvatitu. Pa hvala Bogu svaka od nas zeli najbolje za svoje ete a ne da nas plase tamo

< Poruku je uredio Maraj -- 27.8.2015 12:08:33 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2524
27.8.2015 12:23:56   
superm
Tanjice!!! Uskoro od tebe očekujemo lepe vesti!

Bekolino, sve je ok, opusti se! Ja sam se u svakoj trudnoći ugojila dosta i deca su mi velika. Nema tu pravila.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here