|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
26.8.2015 23:52:27   
Bekolino 25
Pooooojmaaaaa nemam Um kaze on videcemo jos u subotu imam CTG kaze jos bar 10dana nista necemo dirati mozda planira cr jer mi kaze ako bude krenuo prirodni da cu ga bez problema roditi joj nemam pojma necemo valjda jos 14je daleko

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2476
26.8.2015 23:54:13   
Bekolino 25
Ah da kupili danas stramplicu benkice carapice bodic sa natpisom hihi i tako za ogradicu nismo mogli da se odlucimo oko boje

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2477
27.8.2015 0:02:42   
superm
Suzi, žao mi je ali s obzirom na to kako si se danas osećala, ipak je bolje što si tu. Bebe ne mogu biti dobro ako ti nisi. Čuvaj se draga!

Tanjice, seti se kako je Jabudic fino prošla!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2478
27.8.2015 3:58:03   
suzi kju
Uspela sam da Kratko odspavam i sad sedim lezim, čekam jutro.
Naravno da mi je bolje ovde, sigurnije, i za mene i za bebe, nije mi još puno ostalo. Uvek mi na pamet padne Sagitarius koja je već dva meseca pa i više u bolnici.
Zena sve izdrzi zarad bebica a naravno i zarad sebe same, treba njima zdrava mama.
Hvala vam na ovoj podršci, bas se lepo osećam zaista kad vidim da mislite na mene, divnr ste sve do jedne, ljubim!!!!! Iako vas ne poznajem lično, ipak imam osećaj da se znamo dugo (što donekle i jeste istina-znamo sve jedna o drugoj, kad smo legle ustale, sta smo i kad smo jele, kad imamo neki problem, ma svašta)

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2479
27.8.2015 5:48:18   
Tanjica81
Dobro juzro drage moje.Samo da se javim,mozda posle necu moci.
Pukao mi je vodenjak,po malo curi...bolovi otprilike na 8minita,ali to još nisu oni pravi. Nadam se da će brzo proci.

Suzi kako si? I vi ostale? Čitala sam vas ali ništa nisam upamtila od nervoze..

Grlim vas sve

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2480
27.8.2015 6:10:06   
suzi kju
Tanjice drzim fige da sve prođe kako treba, javi se kad budeš mogla, samo da prođe brzo i lako, ljubacccc!!! user posted image user posted image

Mene puls i sad drnda, loše sam spavala do zla boga.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 2481
27.8.2015 6:43:53   
vocicana
Tanjice bravisimoooo!!!! Hajde neka samo bude sve kako treba!
Suzi, ti si NASA drugarica, sve vas user posted image ocekujem novosti.
Meni je muuuukaaaaaaa, poludecu....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 2482
27.8.2015 6:57:54   
suzi kju
Vocicana user posted image
Uzmi donat mg, meni je to pomagalo, i sada mi je super hladno mleko.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2483
27.8.2015 6:58:00   
Maraj
Dobro jutro drage. Suzi user posted image i js draga budna od 3.... uopste nece san na oci
tanjice user posted image znaci danas otvaramo temu!!! Samo hrabro

ja cu sad do Doma zdravlja po injekcije

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2484
27.8.2015 7:07:12   
vocicana
Probacu, ipak sam povracala, prvi put jutros.
Mislila sam da ce mi zeludac na usta izaci.
Hvala. Ti I ja smo vec tamo pisaleuser posted image , imacemo jos jednu drugaricu ovde. Bas lepo. Ja pricam hajde dodjite vise, a one me ne slusaju.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2485
27.8.2015 7:13:40   
suzi kju
Probaj obavezno , donat pomaze gotovo svima.
A videla sam, baš lepo , taman umesto Tanjice user posted image
A ti im govoriš one ne reaguju, moras da budeš glasnija, pisi velikim slovima user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2486
27.8.2015 8:14:24   
dijana1*
Tanjice otvaramo temuuser posted image drago mi je sto je ipak samo krenulo. Nikako ne volim kada se izaziva porodjaj.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2487
27.8.2015 8:21:12   
vocicana
Ma mrtvo slovo...hihihihhihiii, nista one, to je zatisje pred buru, pa kada budu grunule trudnice...ihajjjj, hvala vam svima sto ste tako zlatne.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2488
27.8.2015 8:24:56   
vocicana
Dijana imam problem sa prihvatanjem prijatelja. Imam tri drugarice na cekanju, niti mogu da ih prihvatim niti da ih odbojem. Msm da sam ti poslala pp

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2489
27.8.2015 8:29:15   
dijana1*
Voci nije mi nista stiglo. Pisi u temi problemi na RR. Mislim da je i Isidorapisala da ima taj problem
Isidora kako su ti ispale kiflice?
Jel neko u kontaktu sa Tanjicom da moze da nas obavestava?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2490
27.8.2015 8:50:31   
Anoniman
jutro drugariceuser posted image

suzi ksko si?

tanjiceeee navijamouser posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 2491
27.8.2015 8:56:09   
janabons
Dobro jutro
Vidim od jutros napeto....TAnjice, drzimo fige da sve prodje kako treba i navijamo.
JUtros sam bila privatno da vadim krv, popizdela sam. 7 ljudi ispred mene , ja trudna, jos sa Janom, niko nije hteo da me pusti preko reda, ni mene , ni jos jednu trudnicu, svi se prave ludi i okrecu glave. Nisam imala snage u 7 ujutru da se svasjam , ali su stavrno stoka.user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2492
27.8.2015 8:57:23   
janabons
Suzi, javi se kako i, sta kaze vizita?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2493
27.8.2015 8:59:13   
dijana1*
Jano ja se ne svadjam. Samo kada ulazim idem pravo na pocetak reda i "citko" kazem da me svi cuju da imam prednost. Em sto nemam snage em zivaca da cekamuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2494
27.8.2015 9:00:27   
vocicana
Kazem ja...stoka! Nadam se da si stigla da se malo sada iskuliras, napeto jeste, ali u pozitivnom smislu. Ja sam definitivno resila da otvorim bolovanje, jos sutra AKO budem mogla da dodjem u ovu prokletu jerinu. I odoh...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2495
27.8.2015 9:24:51   
vocicana
Od mene frcoklo, samo pohvale, izgledala si super sa stomacicem, gledala sam slike i svaka cast. Na treningu, sa kratkom fitness majcicom, bravo. Uzivaj u majcinstvu.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 2496
27.8.2015 9:31:52   
isidora88
Jutrouser posted image
Dijana super su ispale, sve smo pojeli onako vruceuser posted image , samo definitivno vise ne mogu da mesim, ubijao me stomak posle...
Tanjice stize bebauser posted image
Suzi nadam se da je terapija ol i da si bolje.
Voci pocelo povracanje a? Ja ne povracam vec par dana, ali mi je i dalje muka, valjda ce uskoro proci da se ne mucis kao ja

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2497
27.8.2015 9:34:38   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Danas za doručak griz, nijam ga jela od kada je Vojin imao godinu dana, kako njaaaaami, još pola sa čokoladom, pola bez, mmmmmmmmmuser posted image
Di, super ti će taktika, počeću da je primenjujemuser posted image ja sam inače bucmasta pa ljudi imaju izgovor da kao ne vide! Svidelo mi se, ćale mi je pričao, u Londonu je video par ženski sa bedžom u fazonu drečeće TRUDNICA! Taman da ne moramo ni da pričamo nego uperiš prstom u bedžuser posted image
Suzi, draga, nadam se da će i puls da se smiri, samo polako da terapija deluje i ovo ludo vreme da se odluči da li je leto ili jesen!
Tanjice, navijamo iz sve snage!user posted image
Nešto sam loše sanjala, nekako uznemirena se probudila i danas otkazala sve obaveze...probaću da ugodim sebi danas!
Da li je neko skoro video Lotu? Nema je

< Poruku je uredio sonyasha -- 27.8.2015 9:36:36 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2498
27.8.2015 9:37:48   
vocicana
Jao majko moja, ja inace u zivotu retko povracam, a jutros nisam imala mucninu, samo sam jednostavno otisla i to je ispalo iz mene. Sada sam ok, ali bice zurka, samo me intersuje kako cu let avionom da izdrzim, racunam da mi nece biti strasno uzletanje i let ali zato sletanje....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2499
27.8.2015 10:00:00   
adulence
Dobrobjutro i od mene mebi mm danas slobodan pa smo kod kuce zajedno...bekolino sumnjam da sj se tj rodila sa 4-5 kg na to sam mislila ispravi me ako gresim...nisam stvarno nista lose mislila jednostavno takva je genetika...
Nama od jutros sekli neko drvece ispred prozora i dalje mi bruji u glavi,ali bolje sada nego kada beba dodje...
Suzi tanjice grlisa za vas...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here