Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 17:36:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ticker nemam nisam uspela da ga postavim. Trudna sam 8+2, po njihovom. Dabl necu raditi jer nisam tu u 11-toj nedelji, idem za Holandiju, pa kada se vratim, uradicu triple. Pa ne znam, tako mi je Dr rekla, ja sam toliko puta isla ove godine, sigurno 20 puta zbog svih gluposti koje su mi se desile od januara ove godine, samo kada se selim muka mi je. Pa I ja mislim da je rano, ali vidi se. Imam plocast ravan stomak, pa mi je malo neobicno.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 17:39:14
|
|
|
|
vocicana
|
Narod je tako neprosvecen I ne osetljiv, da nemam reci, poznato mi je sve. Meni na najjednostavniju molbu da ne ulazi po njih 10 odjednom u ordinaciju nemam niikakav odgovor, zato trudnice, najuze majcice I samo stomacici napred!!!!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 17:55:55
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voći, što se tiče čekanja u redu, nemam s tim problem, mogu da stojim, ne pravim pitanje, ali prošle nedelje sam s ćerkicom išla gradskim prevozom do grada, e tu imam i zahteve i prohteve. ulazimo mi na prednji ulaz, ciljajući sedište označeno za ''''trudnice i osobe s decom'''' i jedna gospođa ustaje, druga me pogleda i okrenu glavu. Pa, poludela sam. Izvinim joj se i kažem da nam treba i drugo sedište, onda je sva napućena ustala. Trudna da držim dete od 19,5 kila u krilu, to je Bg, gužva, non stop koči, cima bus ma, ne dolazi u obzir, pogotovo jer spadam u dve kategorije, osobe s decom i trudnice. Molim lepo.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 25.8.2015 17:59:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 17:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamaj tako i treba! Ja mogu reci da me uglavnom puste preko reda, pre neki dan na kasi u maxiju, ali danas sam cekala u redu za meso, sve zavisi na kakve ljude naletis, ja sam jenom u treyoru uzela jednoj baki da platim racune, jer sam ja bila na redu, a ona imala 81 godinu, i iz nekog sela dosla, zuri na autobus, ljudi su hteli da me lincuju, ali mene to ne interesuje, ucinila sam dobro delo! Mi rucale, malo da odmorimo, pa cemo u setnju , nas 3 devojke. Mm otisao u selo da kupi sljive, nadamo se da ce 20h doci...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:09:48
|
|
|
|
Maraj
|
Um za Noru joj lidija....bas mi zao sto te muci taj svrab.... sta da ti kazem....ja curuckam.... stalno mi gace mokre
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:11:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj a jesi li sada na klinici imala ginekoloski? Ja curkam isto, ali ne tako stalno kao ti, desi mi se kada kinem da malo pokvasim ves..
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:16:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Maraj, sad se setih da ti napišem, radi one vežbe, steži međicu kada god se setiš. Bože, stao mi mozak ovaj trudnički, pojma nemam sad kako se zovu, uglavnom steži međicu, probaj da radip po nekoliko serija toga u toku dana. Možda ti pomogne, na taj način se stežu mišići karlice.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ih radim 3 serije od po 10 vezbi, skinula sam neku aplikaciju, Kegelove vezbe
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:26:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Vidim svi ste dobro, bravo za bebice Samo je kod mene krs UZ i ne moze da izbaci tezinu bebe grrrrr. A meni je to bas bitno. Lidija svaka tebi cast kada mozes toliko da izdrzis Pre dva dana neko je u zgradi pravio krofne i od tada mi miris stoji u nosu. Uzasno mi se jedu a mrzi me da mesim
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:29:05
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
E, da, UM, Kegel. Osim što će dobro doći nama koje ćemo na prirodni porođaj, pomažu nam svima da ojača to karlično dno, bude bolja kontrola mokrenja, a čak sam nekad negde pročitala da pomažu kod hemoroida.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:32:53
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo za bebane, vidim da su nalazi super i da bebice super napreduju Moja beba se rita i pravi neki haos u stomaku Ja imam pregled u petak, jedva cekam, a privatno idem 18.09. Dobro ste me podsetili na kegelove vezbe, mogla bih i ja malo da ih raduckam. Dijana ja pravim neke tvoje kiflice
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:42:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi išli na kolače, sad došla kući i mogu vam reći da sam se baš umorila, dva puta silazila i pela se na treći, jednom kod frizerke pa sada... Ja mislim da imam hemoroid neki, tako me boli Isi i ja u petak zasad samo nas dve...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 18:46:25
|
|
|
|
vocicana
|
Pa neka si je podigla, bas su ponekada neuvidjajni. Ja sam ti par puta kao UM ucinila dobro delo, mada nisam dozivela negodovanje, ali ponekad je za nepoverovati sta sunluudinu stanju da ucine. Ali! Neka su nama bebice zive I zdrave, pa polako jedna po jedna u mamicke razgovore. Here, bas sam srecna da vas imam.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:03:13
|
|
|
|
popkica bebic
|
moje drage, ceo dan vam pisem, ali mi ne izbacuje postove! Nama je od jutros mnogo bolje, Bogu hvala, hvala sto ste pitale za nas. Doktorka koja je V prepisala Aerius i kapi za usi sve je pogodila, dete je zivnulo i ponovo se smeje. za UZkove! Drago mi je da ste vedre, raspolozene i da na sve strane mirisu kolaci.... Njam!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:17:00
|
|
|
|
Frcokla
|
Oooooooo drage trudnice, puno vas pozdravljam, mislim na vas , sve vas grlim! Nadam se da ste mi sve dobro!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:24:02
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Moja M ( a Bogami i ja s njom ) nije izdržala, probale smo Roko, odličan jeeee. Ovo ću da pravim za slavu i to ovako s četvrtastim korama, da sečem na sitne kolače, savršeno je.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:25:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Frcokla Sveti smo dobro, kako si ti, jeste se lepo uhodali?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:26:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Popkice Hvala Bogu, bilo je vreme da ste bolje. Izvoli na kolačić.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 19:36:32
|
|
|
|
sonyasha
|
UM, bravo za Noru Ceo dan akcija, baš sam se umorila, hitna horizontala
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 20:33:06
|
|
|
|
janabons
|
A jooj, opet mi izbaci ceo post U poslednje vreme mi svi govore da mi je mali stomak, sad cu da okacim, pa vi virnite i recite sta mislite
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 21:05:50
|
|
|
|
malena39
|
Zenice, samo da javim rezultate konsultativnog uz povodom plodove vode. I ova dr preporucuje hospitalizaciju I intravenoznu hiperhidrataciju. Bebac nije ugrozen, on super funkcionise, vrti se cijeli dan danas, neumoran. Bolnicu predlazu kao predostroznost I nemam pojma koliko ce to trajati. Sve u svemu, idem kuci sa mm u petak, nakon vise od 2 mjeseca...A radovi u kuci jos nisu gotovi...sta da radim, bitno da bebac bude dobro a ostalo cemo izgurati nekako. Inace, po terminu, danas smo usli u 8- mi mjesec Suzi, eto zao mi je ipak necu ici u Front jer mi je dugo cekanje za uput (nisam drzavljanin rs) ali nadam se da cemo se upoznati nekom drugom prilikom ;)
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 21:11:18
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece,mi smo popofne bili kod moje mame koja sutra ife na more 14 dana,pa smo se izpozdravljali sto puta mi je rekla molim tr smiri se dok ja ne dodjem i nemoj ni da pomislis da se porodis...bas je duhovita...ahahaha nadam se da necu... Frcoklaaà poljubac.... Js ujutru u dz da otvorim porodiljsko i mozda na ctg sutra punih 36 nedelja...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 22:03:57
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Zene jel da kupujem pidzamicu za bebana u cemu da spava kada dodjemo iz bolnice...uskusne mame pomagajte
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 22:22:48
|
|
|
|
Tanjica81
|
Veče Samo da vam se javnem..jutros opet bila na ctg i uz.Kaze dr sve ok. Ali tolerišu samo 5dana od termina(po pm) tako da ujutro idem ponovo pa će verovatno da mi pokrene... Ne svidja mi se baš što neće ići prirodno,ali šta da radim. Jaaaakoooo sam nervozna. Javljam se kad stignem. Bravo za bebice i vas sve...super ste žene...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 25.8.2015 22:23:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Malena kako ti kazu tako postupi, moraš da poslusas lekare. Bekolino ja nisam uzela pizamice, spavaju valjda u pamučnim zekama a to sam kupila pa ću samo predodredim koje će biti za spavanjac. Ionako sam nakupovala i previše, neko će još i doneti. Mm legao da spava, ja gledam film, sad mi se kao spava ali imam utisak da ako sada legnem ustaću kao jutros u 6h.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?