|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
25.8.2015 13:44:15   
suzi kju
Ćuti, dobro je. Imas divnu bebu user posted image vidiš kako pazi na mamu. Uzivaj i spavaj i za nas koje ne možemo.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2251
25.8.2015 13:46:32   
LIDIJA STEVAN
Um superiska user posted image
Superiska za sve nas trudnjace bez obzira ko je bio danas na ul.zvuku ili ne...user posted image sve smo mi zene borci...

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 25.8.2015 13:49:23 >

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2252
25.8.2015 13:47:06   
suzi kju
UM super steeee user posted image odlično. Jesu se onda sve javile sa ultrazvuka?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2253
25.8.2015 13:47:59   
Anoniman
Tako je Lidijauser posted image
sony super za uz i mi smo u 23+1 imali 650guser posted image

sve smo se javile za danas, ja sada odbrojava do uz koji cu da radim u privatnoj ordinaciji, kod moje dr. najverovatnije 6. 9user posted image

ujutru me ceka vadjenje krvi i uput za komisijuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.8.2015 13:50:01 >

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 2254
25.8.2015 13:48:11   
adulence
ma naravno,ne brine mene kilaza,nego eto volim da znam koliko napreduje itd...sa Ivkom sam bila mnogo zabrinutija ali i logicno prva trudnoca....hahahah suzi ko zna sta li mi sprema,hehe videcemo....
um super bitno da je sve ok...
upravo sam pojela punu kesicu gumenih bombona....i sada cekam rucak bas sam gladna....hehehhe....to je taj 9.ti mesec....
a neko od komsija przi krompirice,ne da mirise,uhhh...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 2255
25.8.2015 13:59:13   
MAMAMAJ
UM, odlične ste, super, ako je stvarno i malo lakša od U, porodićeš se lako i brzo, daće Bog, znam da reče da je U bila velika bekolina. Da ti kažem, malo me sramota, ali tek sad pravim onu tortu Čoko Roko user posted image evo skuvala fil i čejam da se prohladi, a kore kupila. user posted image
Lidija, draga, meni juče ozašla svrbeća tačka user posted image na butini, proširilo mi se kasnije po celoj nozi, istuširala se dečijom kupkom, ništa nisam mazala i u toku noći se povuklo. A deca evo spavaju, ustvari K spava, a mala se vrpolji, ona ne voli pavanje po danu, sl nedelje kreće u vrtić, pojma nemam šta će biti s tim spavanjem tamo. user posted image

Direktna veza do poruke: 2256
25.8.2015 14:00:47   
adulence
ehhh lidija ti decaci stanam rade i ja sam tamo negde u 19 nedelji dobila neku alergiju,srecom povukla krzo nedelju dana....preziveces ti sve...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2257
25.8.2015 14:02:32   
Anoniman
mamaj ja je jos nisam ni napravilauser posted image
a 100grama i nije neka razlika, meni U jeste bila krupna ali brrz i lak porodjaj sam imala, i mnogo je lakse sa krupnijom bebom u pocetku, tako da se ne bih bunila kada bi Nora bila priblizna sestriuser posted image

Mi za vikend idemo u Vrnjacku Banju jer mi je mm samo tada slobodan, i moram neke goste da primim , sveki mi otisla za Nemackuuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2258
25.8.2015 14:13:38   
MAMAMAJ
UM, u pravu si meni M bila 3300,a K 3800, njega sam bacakala ko hlebčić, a s njom je bilo malo ijao. user posted image ali, bila mi je i prva, iskustvo ipak znači. Nisam našla okrugle kore, nego četvrtaste, prevrnula sve ovde u kraju. Ali ukus ne menja. user posted image
Ada, i mene stalno nešto svrbucka, ipak smo sve mi pomalo alergične na muški rod, hahah.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2259
25.8.2015 14:45:55   
suzi kju
Ja išla do frizerke skratila mi krajeve i isfenirala me, dosadno mi beše, struje nema i pade mi n a pamet da tako ubijem vreme, kad već ne smem da šetam, sad došla kući, čekam mm s posla, al prethodno mora do doma zdravlja po doznake upute recepte.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2260
25.8.2015 15:27:37   
LIDIJA STEVAN

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

UM, u pravu si meni M bila 3300,a K 3800, njega sam bacakala ko hlebčić, a s njom je bilo malo ijao. user posted image ali, bila mi je i prva, iskustvo ipak znači. Nisam našla okrugle kore, nego četvrtaste, prevrnula sve ovde u kraju. Ali ukus ne menja. user posted image
Ada, i mene stalno nešto svrbucka, ipak smo sve mi pomalo alergične na muški rod, hahah.

Mamamj nasmeja me...user posted image

Dete je najvece blago..

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2261
25.8.2015 15:31:55   
LIDIJA STEVAN
Da dodam ,od sinoc imam osip i po stomaku,pa sad cesem i stomak,na nekim mestima sam os svraba nravila i masnice..a mozete misliti da me i pete svrbe,pa sta reci dalje...samo da izdrzim sve ovo uz Boziju pomoc,inace odrah kozu,uzas kako izgleda moje telo od svrabeza..

Dete je najvece blago..

Direktna veza do poruke: 2262
25.8.2015 15:38:19   
MAMAMAJ
Lidija, zar opet? user posted image
Meni je to juče izgledalo onako nabubreno, nabubreni crveni pečati, kao ona prva reakcija kad te ugrize komarac i tako po celoj butini i niz nogu do ispod kolena, svuda gde je koža nežnija.
Htela sinoć posle tuširanja da se zaprašim bebi puderom, ali nisam. Da li bi ti to možda pomoglo?
P. S. Drago mi je da te nasmejem! user posted image

Direktna veza do poruke: 2263
25.8.2015 15:42:54   
MAMAMAJ
UM, završila sam tortu, nije hteo da mi se stegne fil, držala ga malo u zamrzivaču pa se 'uljudio' user posted image ali sl put ću drugačije da ga pravim, umutiću pavlaku, u nju sipati 200g topljene čokolade, a sa preostalih 200 ću premazati odozgo. Ne umem očigledno lepo da ga skuvam, šta ću. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2264
25.8.2015 15:46:26   
Anoniman
mamaj moras u kaluo da je pravis stegne se ona kada skines obruc
javljaj kakva je...

ja kupila neke vocne i coko kolace ne mogu nista da pravim..

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2265
25.8.2015 15:51:39   
MAMAMAJ
Ma, ništa od kalupa, kore četvrtaste, kalup okrugli, ali natrackala sam je nekako u dublji pleh, tako da je ustvari kolač, a ne torta. user posted image
Večeras kad mm dođe s posla iseći ću parčence, valjda će tada moći da se seče, a ne da se sipa, hahahah. Hvala, UM. Ma jednom sam već nešto pokušavala sa kuvanjem slatke pavlake i isti rezultat dobila, nisam vična. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2266
25.8.2015 15:59:46   
suzi kju
Mamaj sipajte kutlačom, šta faliuser posted image
Ja tako kad pravim nešto novo mm samo kaze stavi šećera nek je slatko, pa i ako ne izgleda lepo user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2267
25.8.2015 16:00:05   
janabons
Lidija, divim ti se kako izdrzavasuser posted image JOs malo...
Super za sve bebice danas, bitno da je sve ok.
SVaka od nas ima strah od necega u trudnoci...dace Bog da nam sve na kraju ispadne kako trebauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2268
25.8.2015 16:45:40   
vocicana
UM user posted image za Noru, bas je slatka I napredna. Ah mogu da zamislim tvoju srecu na uz. Bas lepo, bas me raduje kada samo lepe stvari citam. A ove torte I cuda.....onako, nisam neka sladokusica user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2269
25.8.2015 16:49:41   
suzi kju
Vocicana kad ideš ti ponovo na ultrazvuk?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2270
25.8.2015 16:50:05   
MAMAMAJ
Hahah, Suzi, vala koliko čokolade i slatke pavlake ima, biće to leeepa tečna čokolada. user posted image
Ma, šalim se, sad sam otvarala friz da vidim, odozge se baš fino steglo, dobilo onaj mat izgled, znači steže se.
A ja skuvala gulaš s makaronama, počela sam da praktikujem da tako jednom nedeljno skuvam neko jelo koje imamo dva dana, mnogo znači kad bar jedan dan ne moraš da kuvaš kad si trudna i imaš malu decu. Prošle nedelje sam slatki kupus tako, ove gulaš, a sl imam u vidu pasulj. To baš dobro dođe, savetujem vam.
Inače mi svekrva skuva lonac sarme, za zamrzivač, podelim u kese i tako ponekad izvadim kad ne stižem da kuvam ili sam nemoćna. Nikad to pre nisam radila, niti moja mama, ali u ovoj situaciji baš dobro dođe. Uostalom, hrana iz zamrzivača se daje čak i bebama, pa šta će nam faliti? Izguraćemo nekoliko godina tako, hahah. user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2271
25.8.2015 17:06:02   
vocicana
Pa bila sam 19.8 zbog srculenca, sledeci mi je rekla za 7 nedelja. Moram nesto da vas pitam, da li je moguce da mi je dole stomak skroz nisko vec malo primetan? Msm ja racunam da je rano jos.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2272
25.8.2015 17:18:10   
superm
Lidija, dobro su mi deca, hvala na pitanju! Računam i ovo u stomakuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2273
25.8.2015 17:31:54   
suzi kju
Vocicana ja tih ne vidim ticker pa ne znam koliko si trudna, pa ti nmg reći.
A baš velika razlika između dva ultrazvuka, ugl zakazuju na 4 nedelje. Ja idem na dve, ali to je zato jer su blizanci, inače zakazuju jednom mesečno.
Kad radiš dabl?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2274
25.8.2015 17:32:00   
MAMAMAJ
Voci, meni to deluje malo rano, ne znam. Mada mi se s ćerkicom rano video, možda je devojčica. user posted image user posted image
A ja sl utorak ulazim u šesti mesec i još uvek se slabo primećuje stomak, ne puštaju me preko reda u prodavnici ili pošti.user posted image Jedino ako obučem nešto baš usko. Čudno. Oba prošla puta mi je stomak bio veći u ovom periodu, pogotovo prvi put.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here