|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/2015 (chat)
23.8.2015 13:35:25   
emicaa
Sanjic lakše je sa adapterom,sad sam jedan odnijela i kod sveki.Hoće ona još i na nošu,malo ide tamo malo ovamo user posted image
Ali borba je dok joj stavim pelenu kad negdje idemo,normalno ljepše joj bez.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 376
23.8.2015 14:40:04   
eca89
Dobar dan mamike, mi smo se vratili bilo je ok. E, da citala sam vas svaki dan, ali nisam pisala. Moja beba ima ekcem, sad ono pocrveni, a vodila sam je dok.ona rekla da nije nistauser posted image , sad je na godisnjem, tek 1.septem.imamo pregled,mazala sam je onim bepantheom. Branki, nadam se da ce ti tata biti ok i bravo za Boku sto stojiuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 23.8.2015 14:41:06 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 377
23.8.2015 18:41:09   
wivern
E Branki ja tek sad videh za Boku. Sjajno bre, kakva napredna smizlica user posted image
MM i malisa otisli kod svekijevaca a ja ribam po kuci. Ovaj tepih ce mi doci glave user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 378
23.8.2015 19:00:13   
mama krava
Da li i vi imate osecaj kao i ja, user posted image da sto vise bacam igracke njih ima jos vise ???

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 379
23.8.2015 20:16:49   
emicaa
Mama ja imam da mi se Dorina soba pretvara u deponiju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 380
23.8.2015 23:07:28   
wivern

IZVORNA PORUKA: mama krava

Da li i vi imate osecaj kao i ja, da sto vise bacam igracke njih ima jos vise ???

Dovde jos nisam stigla user posted image

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mama ja imam da mi se Dorina soba pretvara u deponiju

A ovo imam odavno, ali sa stvarima razbacanim

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 381
23.8.2015 23:19:03   
branki*
Hvala eco,wiv😘😘
Boka je inace nemoguca.preko dana skoro nista ne spava,i samo naucila na mene.bili kod mojih danas i nece ni kod kog,ni da se nosi,samo ja.uh....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 382
23.8.2015 23:33:14   
wivern
E Evo da se dopunim kako se meni stalno cini. Kao da ribam uzalud.

user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 383
23.8.2015 23:58:05   
Mariya
Wivuser posted image
Branki,bravo za bokino stajanje. A obe devojčice su imale period od mesec-dva kafa su htele samo kod mene,vristale ako ih spustim ali prošlo je.proći ce i boku samo strpljenjeuser posted image
emice pa nemoj joj stavljati pelenu ako neće da piski u nju!
žene,ja mislim da se uopšte nisam pohvalila da Mi je helena prohodala a lucija naučila da pliva sa slaufom!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 384
24.8.2015 1:10:23   
wivern
Mariya pa i nisi se pohvalila
Imas ogroman - , kao kuca.
Bravo za devojcice user posted image user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 385
24.8.2015 5:35:53   
dijana1*
Mariya bravo za prve korakeuser posted image
Jaooo Kosta me probudio i trazio vode , onda se i Vuk probudio pa hodao i lupkao po stanu u mraku. Dobro da se nije sapleo.... i tako me deca rasanise. E bice veselo ujutru a moramo ici da Kosta izvadi krv i da mu uzmem briseve nosa i grla za lekarsko uverenje da moze da krene u vrticuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 24.8.2015 5:39:25 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 386
24.8.2015 7:00:52   
eca89
Dobro jutro mamike, mi smo super spavale, jedno budenje i jutros do pola 7huser posted image ! Nego, moraću pisati u ekcema. Branki, pisala si da ti Boka slabije jede, moja takodje sve nešto kašicu mrljavi, ne znam šta je, ne pojede skoro ništauser posted image !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 387
24.8.2015 7:18:30   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Tu saaaaaam.... user posted image

Bili na moru dve nedelje, odlicno se proveli stigli kuci i smrzli se.

Duci evo curi nosuser posted image . Mislim nije ni cudo kad je vise od 20 stepeni razlike. Strasno.

Piskaracu vam ovih dana ono klasicno ujutru i dok Duca spava pa cu gledati malko i da nadoknadim tj da iscitam sta se desavalo dok me nije bilo. Sad ce skoro mesec dana kako nisam pisala na rr. Smucali se sta da kazem pa pripreme za more pa posao na salasu. Svasta.

Ljubim vas i nedostajete mi

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 388
24.8.2015 7:18:57   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce razvlacim trosed da namestim za spavanje, i odvalim se sivonjski posred cevanice i to po veni. Sve zvezde sam videla, nateklo. Mislim se, sad ima da mi izadje masnica do kolena. I onda se setim von i margarina. Skok do frizidera, gledam, nema onog za kolace, mislim se valjda ce dobro jutro da odradi posao. Radi user posted image Za sada nema nista. Von hvala user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 389
24.8.2015 7:52:16   
emicaa
Dobro jutro,Dora katastrofalno spavala,bila sat i po budna,sva sam šlogirana.
Mariya stavim joj ako idemo negdje duže autom ili u kupovinu jer dok bi stigla do wc-a upiškila bi se.Nego bravo za tvoje cure user posted image
Ljišo ti baš fališ ovde user posted image
Wiv slika ti je prava user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 24.8.2015 7:53:13 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 390
24.8.2015 7:54:24   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Cekam da se ove dve probude i da ih vozim kod babe na cuvanje dok sam u skoli. Juce smo nakupovali deci malo garderobe i sinoc sam rano legla.
MLj zato ti nisam vise kuckala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 391
24.8.2015 7:54:28   
serpica
Dobro jutro user posted image
samo da na brzinu popijem kaficu sa vama user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 392
24.8.2015 9:26:16   
branki*
evo i mene na kafi..sama sam sa njima danas,pa koliko stignem.
eco,ne znam sta im je sa tim jelom ,moja i juce gnjavila.mariya,nadam se da je faza sa tim nosanjem jer i ko bi hteo da mi pomogne.pa da je nosi umesto mene,ona nece.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 393
24.8.2015 11:31:58   
vikiveki
Dobar dan mame...evo i ja konačno stigoh da se javim...bili smo u gostima skoro dve nedelje,vratili se u prošlu nedelju i polako počinjemo pripreme za školu.Sada smo svi kući i svaki dan je pozorište u kući,uvek neko od dece ima nekih zahteva i primedbi.A polako se i spremamo za rođendane,svi rođendani su nam u septembru...već sam rezervisala igraonicu i naručila tortu.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 394
24.8.2015 12:11:21   
amdn
zdravo mame da s javim i ovde,
Viki vama bas veseo septembar i skola i rodjendani, ali bar su sva deca kuci pa imate drugare za proslavu,
kod nas u julu rodjis jedva pokupimo klince za druzenje, svi na odmoru user posted image
mm kaze kad krene u skolu slavicemo mu rodjis u septembru za drugare user posted image
Ja krenula sa novim projektom Dekupaza, uskoro cu postaviti fotke, sto za prodaju sto pok;oni za nase drugare koji su se rodili pre 2 nedelje.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 395
25.8.2015 6:58:02   
Misha i Ljisha
Dobro jutro, moja curica jos spava.

Vikiveki ti svu decu pravila oko nove godine,a? ahahhaha Kad je bal nek je tanderbal ahhaha...

Jao mame ala je ova nasa klima u zemlji Srbiji teska. Tek sad vidim kad smo dosli s mora. Pa kao trut sam, ne mogu da se pomerim. Unutra hladno napolju vrelo ujutru da se smrznes u podne da prokuvas. Ma uzas jedan. Posla ima..... Haos. Iskreno da vam kazem jedva cekam zimu hahaha...Dosta mi je ovog leta.user posted image

Vidim bebece teme su pokrenute idem da vidim ko nam se sve to porodio user posted image

Ljubim vas

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 396
25.8.2015 7:00:42   
eca89
Dobro jutro mamike,evo i nas kenjkali smo cijelu noć, nije htijela jesti, znači gladna nije, a šta joj je pojma nemam, kao zombi samuser posted image !user posted image user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 25.8.2015 7:01:28 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 397
25.8.2015 7:09:31   
mirkam
Jutro user posted image
Nikako da uhvatim malo vremena da citav omoh dana, al valjda cu se organizovati ubrzo.
Samo da vam mahnem user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 398
25.8.2015 7:21:26   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. nas je malo urnisao u po noci, valjda mu je bilo cudno, druga soba, drugi krevet. Moj otisao za sitne pare, bio je ogroman i mator, sav skriputav, malo mrdnes, on zaskripi kao da skaces po njemu.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 399
25.8.2015 7:44:56   
emicaa
Dobro jutro,T opet loše spava pa je nervozna katastrofa.Biće ovo zanimljivo jutro user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here