|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
7.7.2015 22:22:56   
amdn
ja gledala prvi sezonu True detective i odusevljena,a ovu drugu sezonu nisam jos iako je je vec treca epizoda bila, malo sam skepticna ali gledacu svakako.
Sad sam na Penny dreadful novoj sezoni user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1101
8.7.2015 12:06:14   
jess021
MiLj, sta ste dobro gledali?

Amdn, prva sezona je vrh, Metju je u toj seriji prevazisao samog sebe.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1102
8.7.2015 12:09:25   
Mariya
Sve kažete da je True detective dobra serija, stvarno ću morati da vornem. Ni jednu jedinu epizodu nisam gledala, samo sam videla najavu na HBO.
Ja sam u nedostatku serija počela da gledam Jane the virgin na fox lifeu (nemojte da mi se smejeteuser posted image )

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1103
8.7.2015 12:13:31   
jess021
Marya, kakve ja sve gluposti gledam na tom Fox life-u, nista se ne sekiraj. Sad gledam Ugly Betyuser posted image
True detective je odlicna i mislim da prva sezona ima nekih 7-8 epizoda, pogledaj obavezno.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1104
9.7.2015 10:57:23   
nata11
Treba mi pomoc. Kao mala sam gledala seriju : On ima dece (mislim dvoje) e onda se ozeni vanzemaljkom i sa njom dobije malo vanzemaljce :) Serije je bila duhovita, porodicna. Da li znate naziv serije?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1105
9.7.2015 11:07:16   
branki*
joooj,ja se secam kao kroz maglu te serije...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1106
9.7.2015 14:23:02   
jess021
Nato, meni na pamet pada samo Alfuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1107
9.7.2015 15:14:07   
nata11
Nije Alf :)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1108
9.7.2015 16:13:45   
Trcosava
Sad ću lupim, ali jedina humoristična sa vanzemaljcima mi pada na pamet treći kamen od sunca?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1109
9.7.2015 16:15:36   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Sad ću lupim, ali jedina humoristična sa vanzemaljcima mi pada na pamet treći kamen od sunca?

Najbolja serija ikada!
Ja sam skinula sve epizode i povremeno puštam đacima na časovima, kidaju se od smeha!
Bez prevoda, naravno user posted image

Ali oni su vanzemaljci koji su došli na zemlju da je istraže, komandir (John Leathgow), pa onda onaj što im je veza tj prijemnik, sa njihovom planetom, oficir za bezbednost (ona ženska što sad igra u seriji The Exes) i onaj malecki, sad više nije malecki, što im igra sina.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 9.7.2015 16:17:54 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1110
16.7.2015 11:42:49   
jess021
Ako neko gleda Mistresses, juce sam skontala da ima da se skine vec 5 epizoda trece sezone. A za one koji nisu gledali toplo preporucujem, meni je bas dobra.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1111
16.7.2015 12:13:19   
Ana RR
Jess, ja praatim ali sam se smorila na početku treće sezone... uvek mi je bzvz kad glavnog lika u seriji zamene. Inače, ja gledam na Kodi-u i tu imaš sve epizode.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1112
16.7.2015 13:02:12   
jess021
Ana, skinula sam svih pet, ali juce pogledah samo prvu. A cula sam da se Alisa Milano nece vise pojavljivati, jer vec je u drugoj sezoni bila uveliko trudna na snimanju. Nisam znala da li nece biti vise lika njenog uopste ili ce zameniti glumicu.
Sta je Kodi?

< Poruku je uredio jess021 -- 16.7.2015 13:03:06 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1113
25.7.2015 22:53:03   
Ana RR
Jess, nisam videla da si pisala.

Alisa Milano je napustila seriju jer su zbog smanjenja budžeta snimanje preselili u Vankuver. Rekla je da sa dvoje male dece ne može da se seli. Tako da mi je sve ostalo nedorečeno, jbg.

Kodi je aplikacija koju instaliraš i tu imaš sve moguće serije i filmove. Imaš i Popcorn Time koji je jednostavniji ali više gledam Kodi.

Ne znam da li si pratila The big C na Foxu, odlična serija u kojoj glumi Laura Linney koja je prosto sjajna.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.7.2015 22:57:02 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1114
30.7.2015 7:50:11   
jess021
Aaaaaa, tako znaci, hvala, hvalauser posted image
Videla sam The big C, ali ja malo imam problem sa tim serijama gde je neko bolestan, posebno kad je kancer u pitenjuuser posted image .
Sinoc sam dobila preporuku za seriju The fall sa Gillian Anderson, pa cu je verovatno skinuti ovih dana.

< Poruku je uredio jess021 -- 30.7.2015 7:51:29 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1115
30.7.2015 10:25:12   
Ana RR
Znaš kako, tema jeste teška (moj ujak je umro u 34oj od raka pankreasa, deda pre tri godine od raka pluća...) ali je na drugačiji način pristupljeno tome. Dosta humora, pozitivne energije, životnih pitanja... zaista sjajna serija.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1116
30.7.2015 10:36:00   
milicicak
Mi smo poceli da gledamo Mr Robot (evo linka) bas tera na razmisljanje... cekamo novu sezonu The Blacklist... I svidjaju mi se nove epizode Castle koji se trenutno daju na Foksu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1117
30.7.2015 13:11:47   
jess021
Ana, meni je tata umro od kancera bubrega i bas je bilo jako mucno za sve nas i od tad imam veliki strah od istog, a i sve na tu temu izbegavam u sirokom luku da ne bi naletela na neki simptom, ali to je vec prica za psihologauser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1118
30.7.2015 13:17:13   
Ana RR
Uh Jess user posted image jako mi je žao...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1119
30.7.2015 13:21:42   
jess021
Ana, hvala draga. Svi mi imamo teske trenutke u zivotu, ali moramo nauciti da se ne bojimo-bar ja moram.
Ali da ne idemo off, jesi cula ti za tu seriju The fall?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1120
30.7.2015 14:43:15   
Ana RR
Nešto mi je poznata, mislim da sam u Kanadi videla. Sad baš čitam, deluje zanimljivo user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1121
5.8.2015 1:09:54   
wivern
Napokon se zakuvalo u True detective user posted image
Mogli su i brze ali dobro....sedma epizoda vrhunska user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1122
5.8.2015 7:39:25   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: jess021

Aaaaaa, tako znaci, hvala, hvalauser posted image
Videla sam The big C, ali ja malo imam problem sa tim serijama gde je neko bolestan, posebno kad je kancer u pitenjuuser posted image .
Sinoc sam dobila preporuku za seriju The fall sa Gillian Anderson, pa cu je verovatno skinuti ovih dana.

Mislim da sam je odgledala, ali da nije ostavila neki utisak na mene. Evo da me pitaš o čemu se radi pojma nemam. Sad nekad bi trebaala da bude i druga sezona?user posted image

Wiki, ja sam odustala. I od TD i od onog šita waynward pines. Mislim, ja dajem uvek foru seriji do neke treće epizode, ako me do tad ne povuče - otkazujem.

Odgledah Tut one tri epizode i sad jedva čekam drugu sezonu koja ko zna kad će biti user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1123
5.8.2015 13:47:13   
jess021
E Trco, a ja taman namestila prevode za The fall, samo da prebacim na usbuser posted image
Sta ti je Tutuser posted image
True detectives sam pogledala prve dve i stala, ne znam sta cekam, ali mi se nesto ne gleda.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1124
5.8.2015 14:07:28   
wivern
Jess i ja sam jedva dosla do sedme, na silu. Ali je zaplet sada odlican.
Vins mi je potpuno tunjav i uopste mi se nije dopadao ali u poslednjoj epizodi je odvalio. Nekako je sve dobilo smisao. Ako mozes nateraj se da pogledas user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 5.8.2015 14:09:57 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here