|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
15.6.2015 20:41:16   
Misha i Ljisha
jao jeste videli novu epizodu GOT??? Pola likova poubijase u epizodi, al Dzona snoua im necu oprostiti. Svinje jedneuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1051
15.6.2015 21:11:36   
emicaa
Kakva je ta serija,ukratko?da li vrijedi da nadjem na netu da gledam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1052
16.6.2015 9:09:09   
jess021
MiLj, bas si neka, pa sto mi rece, nisam jos pogledalauser posted image

Emice, naravno da vredi. Sad se prikazuje 5 sezona, svaka sezona ima po nekih 10 epizoda, a svaka epizoda traje oko sat vremena, pa ti vidiuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1053
16.6.2015 9:22:11   
sagitarius
Jona Sneznog su ubili?!Ja jos nisam pogledala tu epizodu,ali bas nije ok!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1054
16.6.2015 9:33:24   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

MiLj, bas si neka, pa sto mi rece, nisam jos pogledalauser posted image

user posted image izvinite ja mislila da su svi kao i ja pohitali da pogledaju poslednju epizodu sezone. Ajd da pogledate pa da se site izdivanimo i iskukamo. A i ona glupaca Sansa brate mili, dobro da je i ona nekog ubila do sad. a Arija je postala bas cold blooded murderer. Ma epizoda haos nervira me sto su sad sve u jednoj tako zgurali. i nervira me sto nema onog Brena onaj brat sto je nepokretan. Nista o njemu u ovoj sezoni covece

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1055
16.6.2015 14:14:40   
jess021
Pa zeno, utepacu teuser posted image
Isprica mi celu seriju, JOS NISAM POGLEDALA!!

Direktna veza do poruke: 1056
17.6.2015 10:54:20   
jess021
Ljisooooo, gde si? Pogledala sam, nadam se da sam poslednja, pa da malo komentarisemo.
Gde si ti videla da je Sansa nekog ubila?
Sta uradise Sersei, meni bilo teskouser posted image
A za Johna, katastrofa bre, pa sto su morali da ga ubiju.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1057
17.6.2015 10:58:36   
adulence
ahahahah to i ja htedoh da pitam za sansu.....a SErsei ,ahahahahhahahah sta reci.....nego zao mi njene cerke sto ju je ona otrovala...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1058
17.6.2015 11:02:22   
jess021
Jes`, otrovala je kucka.
Meni je bilo smesno kad ja mala rekla da zna da joj je on otac. Pomislih to ti je ono kad ti je otac ujak, a majka tetkauser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1059
17.6.2015 11:02:36   
emicaa
Sinoć sam izguglala o kojoj je seriji riječ,nisam u tom fazonu uopšte,nastavljam potragu i dalje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1060
17.6.2015 11:03:50   
adulence

IZVORNA PORUKA: jess021

Jes`, otrovala je kucka.
Meni je bilo smesno kad ja mala rekla da zna da joj je on otac. Pomislih to ti je ono kad ti je otac ujak, a majka tetkauser posted image

na ivici spanske serije...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1061
17.6.2015 11:05:16   
adulence

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sinoć sam izguglala o kojoj je seriji riječ,nisam u tom fazonu uopšte,nastavljam potragu i dalje user posted image

emice ni ja nisam u tom fazonu i mm me je strasno smarao jer je stalno gledao tu seriju i onda me je zamolio da odgledam jednu epizodu i ja pogledah tada sve sezone pre njega....ahahhahaha

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1062
17.6.2015 11:44:58   
Misha i Ljisha
Pa Sansa gurnula onu ribu sa krova. user posted image Pocrkase pola likova. covece, kako nisu Sersei ubili.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1063
17.6.2015 13:46:24   
jess021
Pa nije ju Sansa gurnula, vec Theon.
Joj, kontam da joj je gore ovo nego da su je ubili.
Ko li je sad onaj lik sto se zavetovao na cutanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1064
17.6.2015 15:56:04   
adulence
pa zar nije to onaj planina?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1065
17.6.2015 18:30:28   
jess021
Ado, nemam ti ja pojma. Ko je sad taj Planina?user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1066
17.6.2015 21:48:51   
Mariya
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jao jeste videli novu epizodu GOT??? Pola likova poubijase u epizodi, al Dzona snoua im necu oprostiti. Svinje jedneuser posted image

Joooj, ma ja sam poludela kad sam videla da su ga ubiliuser posted image user posted image Baš mi je krivo. Ubijaju redom sve dobre i pozitivne likove a ostavljaju zle smradove. Meni je najžalije što su mi Oberina ubili, on mi je bio najbolji lik. I vrhunac kad su Džofrija u prošloj sezoni otrovali, neprocenjivo. I drago mi za Stannisa, konjina žrtvovao svoje dete zbog one krave proročiceuser posted image I nimalo mi nije žao Cercei, žao mi Myrcele. Ona je bre stasala u Dornu sa onim perverznjacima pa joj je bilo ok da joj je tata ujak user posted image
A meni je baš bila dobra ova epizoda, što su sprčkali sve pa skoro o svakom bilo nešto. Inače, Aria mi je u svakoj sezoni sve bolja, pa se sad baš pitam hoće li je onaj oslepiti? A Sansa će garant krenuti na zid kod Snow-a, pa će da otkrije da je umreouser posted image sad ćemo da čekamo 10 meseci da saznamo.
Onaj Planina je je neki sir Clegane, Ubio je Oberina u dvoboju za patuljka, pa ga je onaj Sersein majstor-doktor nešto popravljao.
A da, patuljak mi je skroz dobar likuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 17.6.2015 21:50:00 >

Direktna veza do poruke: 1067
19.6.2015 9:34:11   
jess021
Maryia, svaka cast, ti si bas pazila na casu, a MiLJ i ja cemo na popravni u avgustuuser posted image
Ne mogu sve da popamtim, pa to traje vec godinama.

Inace, na Fox life-u ponovo ide Sex i graduser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1068
19.6.2015 10:18:53   
wivern
E zene negde sam citala kako ce ona Stanisova vestica da ozivi John Snowa, da je zato i dosla u Castle black. On se zavetovao nocnoj strazi a taj zavet moze da se raskine samo ako umre, e sad ima li neko da je citao knjigu da na kaze sta se desava po knjizi.
Mislim da je ovo sad vec preterano zamrseno, a i ostali su samo smradovi i glupi likovi. Od normalnih jedino ostao Tirion, Briena i Ajra. Zao mi je sto onu glupu Sansu nisu ubili jos pre par sezona.

I da, napokon pocinje nova sezona true detective, jedva cekam. Mada ne verujem da moze i da prismrdi prethodnoj.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1069
20.6.2015 9:52:05   
jess021
Wiv, pa to bi bilo bas lepouser posted image

Kad pocinje nova sezona True detectives? I ja mislim da ce tesko nadmasiti prvu sezonu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1070
20.6.2015 10:12:09   
wivern
Videla sam najavu na fb, ovih dana nesto. Glupaca nikako da pogledam datum user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1071
22.6.2015 12:18:00   
Mariya
Jessuser posted image znaš kako pamtim? Tako što mm na početku svake sezone odgleda prethodne 2-3-4 sezoneuser posted image pa i ja gledam kad mogu i tako se prisetim šta se dešavalo i ko je ko. Ova serija mi je kao sex i grad, gledala sam je godinama i po sto puta ali mi ne dosadi!!
Vidim da će nam svima biti drago ako ona krava oživi Snowauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1072
22.6.2015 15:16:23   
Peace*
Sinoć mi je muž rekao da je Snow definitivno umro, pročitao je u novinama da se više ne vraća. user posted image

Čekam odgovor od brata, on je čitao knjigu.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 1073
22.6.2015 15:18:44   
jess021
Peace, o no!!user posted image
Sta god ti brat kaze, ti reci da je rekao da ce ozivetiuser posted image
Taman sam se ponadala kad je Wiv napisala da ce ga ona vestica oziveti, a bilo mi je nekako i logicno.

Marya, pohvalicu se da Sex i grad znam napamet, tu bi dobila pet sa zvezdomuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 22.6.2015 15:20:53 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1074
22.6.2015 15:21:57   
Peace*
Ja pratim "Kud puklo da puklo" bez daha i preskakanja od negde februara. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here