|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat]
30.7.2015 15:37:19   
Ivanka 75
Ne boli me stomak, od porodjaja me ne boli kad dobijem.
Ali zato leva noga.... ko da nije moja
Ja sam prvih nedelja trudnoce bila vise gladna nego sita, nista mi se nije jelo, oslabila 3 kg u prvom tromesecju.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 376
30.7.2015 16:45:08   
vocicana
Ne mogu sebe da zamislim slabiju nego sto sam sada. Skoro mi mm kaze, kao les si mrsava, kako mislis da ostanes trudna, nisi mi jasna. A ja sam tako teska za jelo, niti sam neka iz'elica, kuvam svakog dana, ali tesko da se nateram da puno pojedem. Sada ne ova tachkica verovatno upozorava svaki jutro, da pojedem nesto da ne bi pala u nesvest, a ja kao budala I zaboravim, gresna mi dusauser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 377
30.7.2015 22:55:55   
Jole84
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Eh kad ne bi user posted image dosla... da se odmorim malo...

A neće da dođe, ja kad ti kažem, lepo si sedela na mojoj stolici user posted image Istorija se ponavlja user posted image user posted image
Ih sad vidim da si dobila danas, al to će ti biti zadnja ne zvala se ja Jole user posted image
Pošto sam ipak došla po pojačanje, ovog puta vodim Vocicanu, a ostale se pripremajte user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 30.7.2015 22:59:17 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 378
30.7.2015 23:01:41   
vocicana
E pa Jole da znas da sam dosadila i Bogu i narodu vise sa kukanjem, kuckanjem i ostai stvarima. Da uradim taj testic u nedelju ujutru, da ga overimuser posted image , pa da se preselim kod vas. Ah, kako je lepo i koliko se ja plasim. Svega!!!
Cajk i sada osecam strah da cu videti samo jednu gubavu crticu na testu...uh

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 379
30.7.2015 23:06:57   
Jole84
Joj sve znam...mnogo mnogo negativnih testića sam videla, mada kod mene je bila suprotna situacija, nikad nisam bila strpljiva! user posted image Radila sam po nekoliko testića pred dobijanje, ama pod neonskom lampom sam ih gledala, nekad čak i videla drugu crtu (umišljenu) pod nepostojećim svetlom i uglom...sve će to da prođe, i grlićete svoje bebice, pre ili kasnije user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 380
30.7.2015 23:20:24   
vocicana
O da, ja sam samo dva puta tetsic radila, toliko straha i toliko razocarenja u zivotu nisam dozivela. Ali!!! Nadam se da u nedelju necu doziveti istu stvar, msm, necu, sada je po svemu to to, ali i ovde, sve razumevanje i podrsku i ovoliko iskrenih i dobrih namera nisam u zivotu videla ni osetila.
Ne dam vas ni za sta na svetu.
Ako sve bude u redu, objavljujem na crticama, bazalnoj i na trudnickom forumu slicicu svog deteta.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 381
30.7.2015 23:24:53   
Jole84
Zato smo tu, da budemo podrška jedna drugoj...i da gledamo sličice pozitivnih testova i novih beba! Navijamo jako za nedelju user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 382
30.7.2015 23:28:38   
vocicana
Javljam seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 383
31.7.2015 12:38:27   
pipi_coco
Joleee user posted image user posted image

Tek sad vidim da si mi user posted image , cestitam.

Nadam se da cemo se ovaj put druziti u trudnickim temema user posted image

Vocicana zeno radi taj test, ajde user posted image user posted image na sunce user posted image navijam jako

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 384
31.7.2015 12:45:47   
Tanjica81
Ivanka user posted image .
Vocicana,ajd da dočekamo tu nedelju. :)

Sve vas vučem...

Pipi jesi spremna za selidbu u user posted image teme?

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 385
31.7.2015 12:48:22   
wivern
Ivanka nas je avgust sigurno user posted image
Ohooo Jole cestitam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 386
31.7.2015 12:55:31   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Pipi jesi spremna za selidbu u user posted image teme?

Spremam kofere, pa cu polako trcecim korakom user posted image

Sve cekam još jedan UZ da budem sigurna da je sve uredu, malo sam isprepadana priznajem user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 387
31.7.2015 13:15:28   
Kata90
pipi,ma bice sve ok,nemoj da se brines bzv samo opustenouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 388
31.7.2015 13:19:10   
pipi_coco
Nadam se Kato. Imala sam jako loše iskustvo sa prošlom trudnocom, tako da sam pod tim lošim dojmom user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 389
31.7.2015 13:56:12   
vocicana
Ipak pomeram termin za sutra ujutru.
Moraka sam glav sestri jutros da saopstim da sam trudna verovatno, miran zbog posla I promene radnog mesta da joj ujutru javim. Sutra pada slicica, obecavam.

Direktna veza do poruke: 390
31.7.2015 13:57:38   
vocicana
Sutra je dan d. Sve vas jako user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 391
31.7.2015 13:58:14   
vocicana
Idemo zajedno u user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 392
31.7.2015 14:19:12   
Tanjica81
Pipi normalno je da se brineš...kad ideš na UZ?Jel piješ folnu ili neki vitaminski komplex?
Jeeee Vocicana,jedva čekam. Mada...ja ne bi ovoliko izdržala.ja sam i u ovoj user posted image radila ranije test...ali zato što sam imala čudne simptome.

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 393
31.7.2015 17:22:24   
pipi_coco
Tanjice isla sam na UZ u ponedeljak i vidjeo se mjesak, a idem ponovo 10.08., u međuvremenu ganjam nalaze razne koje mi je dr naredla da uradim. Imam osjecaj da se necu smiriti dok ne prevalim prvo tromjesjecje user posted image

Vocicana cekam sretne vijesti od tebe user posted image

Direktna veza do poruke: 394
31.7.2015 18:15:17   
vocicana
Tanjice nisam smela da se usudim, nisam ni razmisljala o bebi. Bas svaki put kada sam pocela da studiozno posmatram sebe ne bi li nesto primetila, svaki out sam sebi rekla, dosta si se gledala, ako ce se desiti, desice se, toliko puta mi se cinilo da sam trudna, pa ovo pa ono...a sada vise ne, pa morad da sacekam, da zakasni, da sve bude ok, pa ces uraditi sve dalje sto treba. Destiny's touch, veruj mi, gadjali smo, nisanili, pa zar sam blesava da minse ogadi vise I pomisao da legnem u krevet sa mm. Ne! Uzivamo, kada nam se hoce, pa kako ispadne. Veruj mi, sve se samo uklopilo tako savrseno. Nista drugo, Bozija volja, nije mi se dalo pre. Kakva luda godina!!!

Direktna veza do poruke: 395
31.7.2015 19:32:54   
suzi kju
Vocicana ranom zorom da uradiš test, da l' ćeš staviti sličicu ili napisati divne vesti nije bitno, jedva čekam sutra i drzim fige jakoooo!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 396
31.7.2015 19:48:40   
vocicana
Hvala lepoticeeee, mislite na mene. Bas imam tremu, velikuuuuuuser posted image , jedva cekam da vas obradujem. Kako cu do posle podne da izdrzim zbog mm ne znam, ali znam da se mnogo plasim svega sto mi ide u susret!
Hvala devojke!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 397
31.7.2015 20:00:54   
suzi kju
Zašto zbog tvog muza? Nećeš da mu kazeš da ćeš raditi test ili?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 398
31.7.2015 20:05:50   
Anoniman
Vocicana ti si meni tako sumnjiva, kao da si vec radila test, jer si 100% ubedjena da si trudnauser posted image no dobro, cekamo rano ujutru da nas obradujes!

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 399
31.7.2015 21:52:16   
vocicana
Jao pa ja mu spremila iznenadjenje, nacin na koji cu saopstiti radosnu vest. Zato me je stislo, ali sve najpozitivnije, majke miuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Uvodjenje hrane
Sanjalicaaa

Sa koliko meseci ste poceli sa uvodjenjem hrane vasim bebicama?

sa punih tri (23%)

sa punih cetri (30%)

sa punih pet (26%)

sa punih sest (22%)

Ukupan broj glasova: 74

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here