Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 11:55:43
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Jabuduć ti ko Georgina Maraj jel ti dao šemu za obe varijante porođaja?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 12:24:06
|
|
|
|
jabudic
|
Nisam ja Georgina, samo ova moderna medicina hoce mimo prorode. Moj termin je 02/08, molicu. Superm, pozdravicu je, veceras mi dolazi. Maraj, nema tu pravila, sa J sam.na dan termina bila zacementirana, a kad su krenule kontrakcije dok sam stigla do bolnice - skroz otvorena.
< Poruku je uredio jabudic -- 29.7.2015 12:26:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 12:32:09
|
|
|
|
Frcokla
|
Devojke da vas pozdravim. Mm je uzeo nekoliko slobodnih dana, da mi bude podrška dok se tu smaram. Smaracemo se od sad zajedno. Pa "kriv" je isto koliko i ja, može toliko. Virkacu s vremena na vreme zbog Jabudic.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 12:32:33
|
|
|
|
Maraj
|
Da da dao mi je semu i za CR i za prirodni. U slucaju epidurala pise da 18 sati pre porođaja ne smem da primim fragmin. A nakon porodjaja tek posle 8 sati primam dozu. Za prirodni mi pise da cim krenu prvi znaci porodjaja ne smem da primam lek. I nakon porođaja doza od 5000 koju sad primam se smanjuje na 2500. I tako do 2 nedelje posle porođaja. Malo sam se tek sinoc uzentala.... ne toliko zbog porodjaja vec sve to oko njega. Moram ja da budem komplikovana pa to ti je
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 12:38:05
|
|
|
|
Valerie
|
ma tu je avgust jabudic, od pocetka ga pominjes. nece lucija da bude manja od brace na rodjenju, pa to ti je. i posle ce u svemu da ih brzo sustize. tako divno troje dece, meni bas zao sto cu tesko ponoviti taj vas podvig. moram da budem realna... pere se pretposlednja masina bebecih stvari jos da zahladi, pa pojas pa da se peeegla nista lepse od pripreme i teze od ovog vremena koje nikako da odustane sinoc doduse bilo prijatno... ja danas puna 31. nedelja moram da se pozalim... ne znam ni kako da formulisem. ali nemam vise zivaca za tudje besne gliste, negativnosti, bizarne price, mesanje, gledanje ispod noktiju i razne druge gluposti. jeste, oset_ljivija sam, ali mi toliko energije treba da izguram ovo do kraja, da sve spremim i nabavim, da se posvetim jos prvom detetu. da ne dam da mi crpu energiju na bespotrebne strane. etooooo
< Poruku je uredio lesica RR -- 29.7.2015 16:37:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 15:29:53
|
|
|
|
jess021
|
Trco, cerka ti ima prelepo ime Superm, reklo bi se da si ti i sad u problemu oko imena Ja bila do Biga da kupim poklon za mm, jos samo da smislim gde da ga stavim da se iznenadi. Iskoristila sam sve prostorije i coskove po stanu, od kupatila, sudopere, ispod jastuka.... Da, opet me bole prepone
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 15:48:28
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Jabudić ja gledala po tikeru, ali se 100% slažem sa tobom i potpuno sam protiv porađanja kad je doktorima zgodno i kad im se čini da treba. Živeo priridni početak porođaja!!! Ništa bolje nego da sve spontano dobro prođe. Maraj draga hvala na odgovoru, ja se baš nasikirala šta ću tek ja da radim ja ni nemam pristijnog hematologa da me vodi. Ja se jedino uzdam u Boga.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 17:00:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema vas trudničice, ja se malo dosadjujem, malo ne, glava me bolucka po malo, onako tupo, bzvz. Al dobro, proćiće, čekam sutra da čujemo da idem kući.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 21:15:17
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece i od mene,mm gleda utakmicu,ja slusam muzikicu,a Ivka spava...uzivamobjos ovu nedelju,a onda od ponedeljka vrtic ,a ja se bacam na strebanje da polozzim bar jos jedan dok sam trudna ...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 21:45:17
|
|
|
|
jess021
|
Ja malopre dosla kuci i jedem zu zu. Danas je bas bilo toplo. Mm nije kuci tako da cu da upalim tv i da gledam neki film.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 21:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste Ja ceo dan bolovima, ledja stomak, zglobovi noge, jutros bila u dz predala papire za komisiju. I dosla , poslala U na bezen odspavala od pola 2 do 5, i kada smo ispratili majstore , otisla kod moje dr privatno, sada smo dosli, vodili smo i Unu , beba super, ima 890g, dovoljna kol. plodove vode, prednjaci glavica, mahala je Uni od pada mi se pojavile kontrakcije, pa dok me ne prodju bolovi da malo odlezim i leskarim i pijem vecu dozu utrogestana. Imala i ginekoloski, grlic dug, potpuno zatvoren, jedino sam dobila macmiror vaginalete.... i tako...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 22:43:40
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM jel si ti pala? Sve ovo dobro zvuči malo ti odleži bićeš ko bombonica.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 22:51:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja Lisa, sinoc, pislala sam na prethodnoj strani... sinoc sve ok, od jutros zgobove na sakama, i nogama ne osecam, i stomak me boli, ali sreca u nesreci nista nisam slomila , bebica je ok, sto je najvaznije!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 23:09:50
|
|
|
|
adulence
|
Ja cekam madinu da zavrsi,da rasirim ves i odoh u krevet...joj neko me cudno raspolozenje uhvatilo bas sam nesto bljak,stalno razmisljam kako cu bez Ive u porodiliste...jooooj,znam da nisam jedina ali neka me tuga uhvatila....
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 29.7.2015 23:32:30
|
|
|
|
suzi kju
|
UM super je Nora, lepo napreduje a ti odmaraj malo, i pazi na sebe. Ja sad legla da spavam, sutra valjda kućici svojoj da odem i super Lepo spavajte.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 6:42:13
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage ja kod mojih spavala. Mm kod devera. Trebalo bi danas da nam dodje keramicar da krene da lepi plocice u kupatilu i u wc-u. Lisa, ja sad kod hematologa na 6-8 nedelja. Kontrolise mi krvnu sliku, urin i d dimer Sad kad sam bila rekao mi da nema potrebe vise da se vidjamo. Dao mi šemu za porodjaj i to je to. Ja se isto malo uzentala. verujem da cu ja bas zbog te šeme kuci da cekam porodjaj. Mislim da ce me zbog toga primiti ranije u bolnicu..... al videcu sa mojim ginekologom. Idem kod nje u sredu. Pa cu je pitati kako to ide.... suzi ajd pa da nam danas ides kući
< Poruku je uredio Maraj -- 30.7.2015 6:43:12 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:10:35
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! UM, ženska, pazi se! Mnogoje nezgodno u trudnoći, sve smo smotane! Super što devojđa lepo napreduje Jabudić, čekaj ti termin po tvom proračunu, ne daj da te uzmu u proceduru pre! Super je što se ne nerviraš, to je najbitnije! Maraj, misliš da će zbog te procedure da te hospitalizuju ranije? Ado, svaka ti čast kako si vredna, ozbiljno! Mi uživamo ovde, brčkamo se! malo mi je naporan tempo(stalno presvlačenje kupaćeg,nema dremeža popodne, neizlazimo iz vode ) i ako mm sve radi ja samo malo oko Vojina, ali ću da izguram jer ovo tako dugoročno puni baterije - ne postoji bolje! vas i ostajte mi dobre!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:17:42
|
|
|
|
Maraj
|
Jao sonyasa super sto ste na moru. Ja ovde u bg-u u renoviranju stana i prašini....al dobro posle cu uzivati. da da zbog te moje terapije ja pretpostavljam da ce me ranije hospitalizovati. Jer ne smem po nekoliko sati da uzmem terapiju (za razredjivanje krvi) pre porođaja pa zbog toga ne verujem da ja mogu od kuce da cekam porodjaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:23:26
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro.. suzi javljaj je l izlazis drzim fige... sony uzivajte. ja sam tako lose spavala, bolela me krsta, stomak, noge, evo i dalje bole...danas ceo dan u horizontalu...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:44:28
|
|
|
|
jess021
|
Zenske, danas ja castim. MM i meni 4. godisnjica braka
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:49:54
|
|
|
|
Anoniman
|
jess srecna godisnjica sledecu slavite u prosirenom sastavu...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:54:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jess cestitke!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:57:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,da li je moguce da se tako povredis?! Obavezno Mg nemoj da zaboravis i odmaraj!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 7:57:26
|
|
|
|
jess021
|
Hvala, hvala Da, da. Sledece godina nas troje. Odoh kod mame, pa na feniranje, cujemo se posle!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 30.7.2015 8:47:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,da li je moguce da se tako povredis?! Obavezno Mg nemoj da zaboravis i odmaraj! von da bas sam se istegla sve me boli... lezim i pijem mg....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?