|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
11.7.2015 16:06:31   
vikiveki
Dok je ćerka bila manja ja sam joj kupovala Todor stvarčice a kada je sin došao onda sam i ja počela Kontrastuser posted image a dosta stvari onih pamučnih sam kupovala i u Stefanu iz Arilja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 701
11.7.2015 16:10:28   
mila83
Blago tebi ! Cujem od mnogih da treba ici u Madjarsku i tamo kupovati,i zbog cena a i kvaliteta.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 702
11.7.2015 16:23:27   
Mariya
Pre 2 nedelje sam bila u Segedinu, pokupovala sam gomilu stvari u H&M, majice kratkih rukava, bodije, 3/4 pantalone, šorceve, sve po 700 ft, pantalone i haljine su bile 1000-1500 ft. Nisam primetila razliku u kvalitetu između stvari kupljenih u Mađarskoj ili u Novom sadu. Ali itekako primetm razliku u ceni.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 703
11.7.2015 16:24:57   
vikiveki
Znači isplati se ići u kupovinu u Mađarsku...da znam ubudućeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 704
11.7.2015 16:28:12   
Mariya
Isplati se ali stvarno treba da potrefiš kad su sniženja. Ja eto idem redovno pa tako naletim kad su akcije. ako nema sniženja ni ne kupujem, izlaim iz radnje i dodjem opet za mesec dana da vidim šta imauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 705
11.7.2015 16:32:00   
vikiveki
Dobro ja nisam baš blizu granice da idem tako često,ne bi mi se isplatilo.Verovatno su sniženja kada prođe sezona određenoj garderobi.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 706
20.7.2015 11:04:28   
Anarunika
Ima i na netu da se kupi decija garderoba, moze se naci povoljno. Na fb cveta biznis. Ja sam Zivi kupila neke dve hm haljinice ,bile su jeftine. To je dobro pogotovo za ljude iz manjih mesta.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 707
20.7.2015 11:07:31   
veselicaa
Ja stalno narucujem sa fb najvise sa sport directa i iz h&m.Imam zene kod kojih stalno narucujem i bas sam zadovoljna,jedino je malo teze da nadjes dobre i postene prodavce.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 708
20.7.2015 11:07:32   
mila83
Jeste,za nas koji ne zivimo blizu madjarske granice npr.a hm je ok,i pristupacne su cene. Ali je bitno i da imas poverenja i znas od koga narucujes,ima svakakvih ljudi. Ja nisam jos garderobu kupovala preko neta,iako sam imala u planu,samo razgledamuser posted image
Kakve haljinice si kupila, daj nam slike ,ja volim da gledamuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 709
20.7.2015 11:10:24   
Anoniman
ja stalno narucujem, evo i sada cekam postarauser posted image

a moja mama je pre neki dan u bg kupila Uni 2 sorcica hm za 290 din, tekses kombinezon za 500 din, komplet cipkasta majcica i sorc za 1000 din, haljinica 499 din, super stvarciceuser posted image

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 710
20.7.2015 12:37:26   
vikiveki
Nisam ni ja nikad garderobu kupovala preko neta,nekako mi nesigurno zbog veličine,pa nisam ni pokušavalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 711
20.7.2015 13:41:49   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ja stalno narucujem, evo i sada cekam postarauser posted image

Isto user posted image Polude covek,samo nosi pakete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 712
20.7.2015 14:10:45   
Anarunika
Dve haljinice sam kupila obicne pamucne ,bile 550,00 na nekom snizenju. sad Zivi dodju vec kao majcica ali i tako su slatke. u stvari kao tunikica. Ako iskopam neku sliku stavicu user posted image A ovo sto nabroja cini mi se unina mama je stvarno povoljno. Moracu nekad da odem do tog Hm a sve me mrzi da bazam po radnjama tog tipa.

UM daj ti slike da vidimo stvarcice user posted image
Meni paketi stizu uglavnom od nagradnih igara user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 20.7.2015 14:11:52 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 713
20.7.2015 14:13:55   
Anoniman
Anar sada je blo ekstra snzienje ali preprodavci preko fb uvek dodaju na tu snizenu cenu + 200 din, meni se zna u aprilu mi sveki napkupije za Unu u hm i donese i Nemacke, avgust, septembar uvek odem ja i nakupujem svasta za vrtic, tako da smo tokom godine uglavnom mirni...

Sada sam za bebu uzela onaj bebeci hm skafander kao meda, sa usima, mekan, za 899 din, 2 bodica 300 din, 2 pantalonica hm sa stopicama 500 din..

Direktna veza do poruke: 714
20.7.2015 14:24:12   
Anoniman
user posted image

user posted image

user posted image

uz ovaj cipkast sorc ima i majcica i bas je onako elegantan kompletic to cemo kod sestre da obucemo za rodjendanuser posted image

user posted image

haljinice nema na sajtu

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 715
20.7.2015 14:32:59   
mila83
UM,predivne su stvari ! Meni je drugarica bas dala od njene bebe taj Hm skafander meda sa usima,nesto kvalitetnije nisam drzala u zivotu za bebe,bila sam sigurna da joj je u njemu toplo.stavicu sliku kada nadjem.I dosta bodica mi je dala,kao novi su ostali i posle moje T.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 716
20.7.2015 14:36:58   
Anoniman
Mila ja sam taj braonkasti kupila za 899 , i kupim i beli, malopre mi je stigao tako da sada imamo 2 mede, prelepa stvaruser posted image

(odgovor članu mila83)
  Direktna veza do poruke: 717
20.7.2015 14:39:26   
mila83
Mi smo imali beli,sad cu iskopati sliku negde.super je.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 718
20.7.2015 14:45:19   
Anarunika
UM super stvarcice! Nisam znala da u nasem HMu ima takav izbor.Kad god pitam moju sestru kaze da nema nista.Definitivno cu morati da krenem po radnjama .Nego mi stvarno dosta stvari dobijamo i onda ja o tome i ne mislim puno. I ja sam dosta HM stvarcica dobila. One njihove straftaste bodice i pantalonice sa stopalima. To je Ziva dobro iznosala i sada smo ih prosledili dalje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 719
20.7.2015 14:48:52   
Anoniman
Ana ti si iz Bg tebi barem nije daleko , sada je bila super akcija, mislim da jos traje , naravno ako ima velicina, meni je ona prosle nedelje ovo uzelauser posted image

Direktna veza do poruke: 720
20.7.2015 14:50:11   
Anarunika
Pa da! Yato kazem,moracu da se aktiviram.Inace me mrzi da svrljam tako ali onda se isplati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 721
20.7.2015 14:56:04   
mila83

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mila ja sam taj braonkasti kupila za 899 , i kupim i beli, malopre mi je stigao tako da sada imamo 2 mede, prelepa stvaruser posted image

UM,jel ovaj ?

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 722
20.7.2015 14:56:35   
jess021
Um, predivno je sve.user posted image
Sad kad sam bila u H&M-u, za devojcice stvarno svega, mogla bih 1000 evra vec sad da ostavimuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 723
20.7.2015 14:59:38   
Anoniman

Jesss tek cesuser posted image ima da uzivas da oblacis tvoju smizlu, ja sam sa 2 nagrabusilauser posted image

Nije Mila, mada sam i taj smekala, ali sam kupila pre 3 nedelje mother&care skafander

ja sam uzela ovaj

i ovaj

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 724
20.7.2015 15:01:55   
Maraj
A nije um ovaj skafander uzela vec plisani. Um zar je 900 din taj skafander. Ja bila u Delti nema ga. Preko koga si narucila i jer ima velicina veca od 2 meseca. Ja dobila lredivan skafander za 2 meseca pa bi uzela neki veci sada

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here