Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 10:24:53
|
|
|
|
AnaAna1
|
Postavicu verovatno jedno glupo pitanje ali sam nestrpljiva da cekam jos 15 dana na Da li samo par dana posle ovulacije mogu da se osete prvi simptomi trudnoce ili oni pocinju tek posle 10-ak dana?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 11:23:54
|
|
|
|
serpica
|
Ne mogu tako rano da se osete simptomi trudnoce,bar ja tako mislim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 12:34:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako rano ne verujem, mozda tek od 10dpo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 12:45:05
|
|
|
|
gogili75
|
meni je danas 10-ti dan od ovulacije, imali smo ciljane odnose, već 4 dana sam pospana, umorna, telesna temperatura mi je konstantno 37, od juče imam bolove u krstima i blagi bolovi, poput menstrualnih. vadila sam progesteron 21 dan i bio je preko 45....da li liči na trudnoću :-)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 12:46:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Gogi navijam, meni su 7 dana pre testa poceli simptomi, a radila sam ga 16 dan dpo, vtroglavica, stalna malaksalost spavanjae, i vsioka t na bazalnoj oko 36, 9, 36, 8
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:01:03
|
|
|
|
gogili75
|
i šta je test pokazao..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:03:43
|
|
|
|
Anoniman
|
klik
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:05:54
|
|
|
|
gogili75
|
sjajno!!!!! cetitam od srca!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:06:25
|
|
|
|
gogili75
|
Koji dan ciklusa si uradila test...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:07:28
|
|
|
|
gogili75
|
aha sad vidim, znači 2 dana posle očekivane M
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:07:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, to zelim i tebi i najjace vucem onaj prvi 16dpo rano ujutru a drugi 17dpo oko 17h!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:08:04
|
|
|
|
gogili75
|
Hvala draga, daj Bože...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 13:09:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Javi obavezno sta je bilo! Ja sam merila bazalnu , to mi je bio prvi mesec, i koristila Serpicin recept, i O mi je bila 16 dc. Meni su ciklusi na 32 dana, radila sam na dan ocekivane vestice!
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.3.2015 13:10:17 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 16:24:14
|
|
|
|
gogili75
|
ja sam koristila klomifen i primila pregnil, u tom periodu imali smo 3 odnosa, imam tacne cikluse na 28 dana i 14-og dana mi je bika O. U sredu bih trebala dobiti ili ne dobiti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 16:25:55
|
|
|
|
gogili75
|
nemam mučnine, samo pospanost i umor, blage bolove u krstima i juče bol u stomaku ili nelagoda poput menstruanih bolva
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 16:27:38
|
|
|
|
Anoniman
|
gogili tako sam se i ja osecala, meni su se mucnine javile tek 3 nedelje posle testa. navijam, i javi obavezno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.3.2015 16:29:11
|
|
|
|
gogili75
|
hoću obavezno...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.4.2015 8:25:49
|
|
|
|
Maraj
|
Ja mislim da znaci trudnoće ne postoje. Muslim da sve mi to umisljamo od silne zelje. Jedini pravi pokazatelj je izostanak cikusa i povecana beta. Sve ovo sto mi mislimo da osecamo dok cekamo da ne dodje je samo iz nase glave
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.5.2015 21:56:16
|
|
|
|
jaca81
|
Dobro vece svima meni je danas 16-ti dan od ovulacije uradila sam test i bio je negativan, ovulacija mislim da je bila tad zbog bola u jajnicima i providnoj sluzi. Juce i prekljuce uvece sam imala bolove kao menstrualne samo malo slabije u predelu donjeg stomaka i ledja. Grudi su mi cas nadute cas ne, kad nisu nadute onda mi bradavice bas budu ispupcene grudi me ne bole, obicno pocnu nedelju dana pre menstruacije da bole, a sad nista sem nadutosti. Simptome neke bas i nemam sem malo pojacanog sekreta i ponekad glavobolja i tih cas nadutih cas normalnih grudi. Ne znam sta se desava, da li sam rano uradila test inace imam neredovne cikluse.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2015 23:27:01
|
|
|
|
jaca81
|
Ovde vise nikoga nema :(
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 25.5.2015 8:12:31
|
|
|
|
jekiki
|
Posto imas neredovne cikluse moguce je da si rano uradila test, sacekaj jos malo , pa ponovi test ili idi do laboratorije da uradis betu, ona ti je siguran pokazatelj da li si trudna ili ne
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.6.2015 11:10:02
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Evo i ovde jedno novi iskustvo. Ovaj put nisam imala NIKAKAV znak, i uopšte nisam sumnjala da sam trudna do dana očekivane M. Grudi mi jesu nile natećene ali meni 7 dana pre očekivane uvek nateknu grdi, a uopšte nisu bile mnogo veće nego inače, niti su mi (kao ranije) otekle pre nego što bih očekivala da bi me to uputilo. Dakle pre dana M NIŠTA. Na dan očekivane krenulo mi malo svetlo braon spotting. i nije htela da krene crvena krv, tako sam imala usvim prethodnim trudnoćama pa sam posumnjala i odmah uradila test i iza toga betu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2015 1:56:44
|
|
|
|
Lady in black
|
Mislim da u ovom trenutku imam sve simptome trudnoce, ciklus mi kasni, iako sam sve do ovog ciklusa mogla da izracunam u dan kada ce da krene jer zaista mnogo radim na upoznavanju "same sebe" .,imam osetljive grudi, osecaj nadutosti, cesto trcim na wc, jedino mucnine jos uvek ne osecam. Ako je verovati simptomima koje imam to je to, planiram da uradim test u ponedeljak pa cu tacno znati sta se dogadja "tamo unutra"
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2015 8:23:52
|
|
|
|
Maraj
|
Lady in black navijamo onda u ponedeljak!!! Sto se mucnina tice ja ih nikad nisam imala. Jednostavno taj simptom je izostao kod mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2015 19:54:39
|
|
|
|
Lady in black
|
Hvalaaa punoo javicu vam sutra nego vise puta mi se pojavila smedja sukrvica ili rozikasta, vrlo malo s vremena na vreme tokom ovog perioda kasnjenja ciklusa. Ne znam da li je to normalno i da li to tako treba?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?