Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 14:55:27
|
|
|
|
mila83
|
Anita,ja tek sad videla vase slicice ! Kako ste samo porasli ! Prelepi su svo troje ! Svaka cast mama !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 15:00:07
|
|
|
|
eca89
|
E, ovako mamice sva dječica su divna. Branki, Boka je medic, kakve samo okice ima, Vikiveki divna su ti dječica, Degu curica je prava dama, Lesice plivači su divni, a tebi Anita svaka čast, divni su ti, kao šećer!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 15:52:31
|
|
|
|
mila83
|
Evo i mene sa mojim blagom
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 16:13:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Mila, super ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 16:55:27
|
|
|
|
degu
|
Joj Mila baš si mila, tako sam te nekako i zamišljala. A klinci su pravo blago
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 17:01:37
|
|
|
|
mila83
|
Hvala Degu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 17:02:32
|
|
|
|
mila83
|
Osim sto delujem milo, i cupava sam pretezno ali klinci su mi lepi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 17:08:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Mila baš si mila...a dečica su ti preslatka,naravno meni je najmlađi član uvek najslađi.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 17:38:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Mila divni ste Nego mrzelo me da pravim kolaž, evo ova od juče - pronađi cuclu A evo i moje velike 'vojčice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 18:17:43
|
|
|
|
mila83
|
Hvala cure ! Joj Trco...pre,premeden sam ! Cucla ga ne zulja A Ana je lepi devojcurak
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 18:42:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki divna ti je cerkica Mila divni ste,decica preslatka a i ti si lepa Trco pa ne zna se ko je sladji
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 18:50:37
|
|
|
|
madre
|
evo sada sam gledala nekoliko strana unazad i stvarno su svi tako razliciti a tako slatki, diiivni
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 18:54:27
|
|
|
|
aleksandrici
|
Preslatki su zaista,duse ai naravno mama.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 22:06:32
|
|
|
|
branki*
|
Mila,stvarno si jako mila divni! Trco,ljubim ih😘😘
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 22:08:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Trco deca su ti mali anđelčići,baš su slatki
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 22:41:23
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Mila,stvarno si jako mila divni! Trco,ljubim ih😘😘 Branki Hvala !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 13:00:02
|
|
|
|
ivaMark
|
Anita, pravi su medenjaci....jooooj Degu, tvoja mala je preslatka Branki...moze li Bojana da mi bude snajka Trco, jel oni to malo lice ili mi se cini? Mila, bogatstvo pravoooo Evo i mojiiih..
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 13:15:26
|
|
|
|
World
|
porasliii
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 13:31:40
|
|
|
|
mila83
|
IvaMark,predivni su ! Pravi mali slatkisi !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 14:19:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivamark medenjaci pravi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 16:04:49
|
|
|
|
degu
|
Jao Iva Mark on je meeeeeeed, mislim i ona je cakana ali ovi maleni su neodoljivi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 16:46:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Iva Mark,baš su porasli,a pravi su medenjaci Mali ima predivan osmeh
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 12.7.2015 23:42:45
|
|
|
|
Kata90
|
Divni ste mi svi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.7.2015 10:16:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Branki...moze li Bojana da mi bude snajka ivamark,naravno da moze,mogu odmah da ti je prosledim a,bogme,lep je momak,jos ima i dva zuba
< Poruku je uredio branki RR -- 13.7.2015 10:17:23 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.7.2015 13:00:21
|
|
|
|
Anarunika
|
Nagledah se sada lepote,ne znam odakle da počnem! Anita,trojke, prepredivno i pored grčića,zubića i svega ostalog. Divni su i skidam ti kapu Lesica, Damijan je i dalje vodeći sa svojom kosicom,preslatki su. A imam i pitanje gde si kupila babyswimer preko neta ili lično? čini mi se kao dobra stvar. Vikiveki reći ću samo: LOKNE IvaMark dva zubića su hit! Sva dečica su preslatka, Mila
< Poruku je uredio Anarunika -- 17.7.2015 13:04:18 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Kako izgovarate brend Chicco?She RaU poslednje vreme nailazim na razne izgovore. Kako vi izgovarate?Kiko (
47%)
Čiko (
51%)
Ćiko (
1%)
Drugacije (
1%)
Ukupan broj glasova: 245Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!