Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 17:16:08
|
|
|
|
branki*
|
hvala,zenice drage,na komplimentma una je mala manekenka
< Poruku je uredio branki RR -- 8.7.2015 17:17:19 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 17:17:56
|
|
|
|
vikiveki
|
UM... preslatka je...kažem ja buduća manekenka,a možda možeš i sad od nje napraviti manekenku Kako samo izabere pozu za slikanje
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 18:38:23
|
|
|
|
jess021
|
Branki, kako je medena, a tek okice, opasnica jedna mala Um, Una je smizla i po, kakva poza, ten...ma sva je preslatka. Degu, vas sam vec videla na fb, mala princeza
< Poruku je uredio jess021 -- 8.7.2015 18:39:03 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 18:58:42
|
|
|
|
aleksandrici
|
Mala,slatka manekenka,ljubim je.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 20:56:38
|
|
|
|
lesica
|
Ajoooooj dušice slatke Evo i mojih plivača
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 20:59:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Lesice,baš su ti slatki tvoji plivači,pravi slatkiši,a mali je kao med
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 21:05:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Lesice deca su ti medena
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 21:52:45
|
|
|
|
mila83
|
Medenjaci pravi ! Momak je bas porastao ! Prelepi su Lesica,samo uzivaj u njima !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:08:00
|
|
|
|
anita
|
Mama sa zbunjenim curicama Nasmejane zenske porodice Kostic Moje duse
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:13:02
|
|
|
|
branki*
|
Les,tvoje plivace videh na fejsu,divni su,i da ,damjan lici na lenku! Anita,pravo bogatstvo imas,neka su vam zivi i zdravi!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:15:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita,kao lutke su! Svaka cast@ Pokazujem mm,reko zamisli,kaze ne zelim ni da zamislim,njih troje istovremeno ..s obzirom da nijedna nije spavalica!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:16:30
|
|
|
|
anita
|
Hvala Branki i tvoji su divni bas sam sada gledala slike na fb.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:16:59
|
|
|
|
lesica
|
Anita, diiiiiivni su! Ja jedva čekam da nam pošalješ tvoju porođajnu priču
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:52:50
|
|
|
|
Kata90
|
Zenice,preslatka su vam decica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:55:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Less meni su njih dvoje pre predivni! Kao i Anitine vesele trojcice, mada sam ja imala privilegiju da ih vidim pre 15-tak dana, na slikama, slala mi njihova mama, ne zna se ko je sladji
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:58:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Anita predivni su
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.7.2015 22:59:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Anita ,zaista su predivni,ne zna se ko je od koga slađi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 7:44:45
|
|
|
|
serpica
|
Anita draga koliko su porasli predini su,jedva cekam da ih upoznam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 7:49:17
|
|
|
|
daca77
|
Decica su pravi medenjacici...nije sto su nasa sa RR, ali stvarno je tako...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 9:21:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Anita,kao lutke su! Svaka cast@ Pokazujem mm,reko zamisli,kaze ne zelim ni da zamislim,njih troje istovremeno ..s obzirom da nijedna nije spavalica! Ja mm ne smem ni da pokazem Anita predivni ste ti si bogata zena ma svaka ti cast. Ali da budem iskrena kada vidim sliku prolaze mi kroz glavu grcici, zubici, hranjenje, plakanje, nosanje.... ma svasta znas bolje od mene Lesice, Lenka i Damjan su kao mali slatkisi. A tek njegova kosica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 9:38:18
|
|
|
|
jess021
|
Lesice, preslatki su, Damjanova frizura je ekstra Anita, pravo bogatstvo, dusice male
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 14:36:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo jedne slike moje princeze sa 3 god a ova je skorašnja sa male mature,10 i po godina
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 14:44:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Iju Viki ja sam mislila da je mala matura sa 14 godina Slatka je, devojčurak pravi Lesi, ispisah valjda na fb, ako je - divni su bre Anita, ženo mamama blizanaca sam skidala kapu, tebi orden dajem Divna dečica, ljubavi najveće. Nisu ni svesni koliko su bogati Ja ću kasnije turiti slike svih mogućih poza spavanja mog mlađeg deteta
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 14:45:04
|
|
|
|
mila83
|
Viki, pa to je prava devojka vec ! Lepotica !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.7.2015 14:51:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Hvala devojke. Trco ovde se slavi i završetak 4. razreda bila proslava u jednoj sali imamo čak i cd....a posle 8 razreda isto slavimo,pa onda ako sve ide svojim tokom i posle srednje škole...znači imaćemo još dosta malih,srednjih i velikih matura jer kod mene će biti sve puta tri
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Anketa
Lepse imeigomarKoje musko ime je lepse Stevan ili Stefan.Stevan (
21%)
Stefan (
79%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!