Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:27:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Nema sta da se cokolada razliva,cim ih premazes stavis ih u frizider,ja malo pojacam recimo na cetvorku,a obicno je na trojku,i stegne se zacas.Ajde tamo u temi o cake-pops-ima da nastavimo da ne bude pec pec
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:41:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mila super su Buba Mirini. Ja pravila za N godinu, tada sam prvi put probala. A probala sam i one sa patispanjom, nisu mi uspeli..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:51:17
|
|
|
|
mila83
|
Sad sam videla njen recept u temi.Ima sve detaljno objasnjeno,super su.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 21:11:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Bub,i taj rolat zvuči baš jako ukusno Kada ćeš ti u SM? Razumela sam da tu praviš krštenje? stigla sam sinoc . ustvari stigla sam an selo, u SM sam bila jutros da pokupujem sta treba
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 21:19:09
|
|
|
|
vikiveki
|
A kada će rođendan,za vikend?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 20:44:27
|
|
|
|
QueenJ
|
Kao što sam obećala, ali sa zakašnjenjem. Žao mi je samo, ne osećam se najbolje, pa sam dekoraciju samo otaljala, od sastojaka koje sam imala u kuhinji, da vidim kako funkcioniše i šta bih mogla menjati. Uživajte!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 20:55:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Super su Queen
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 21:41:28
|
|
|
|
mila83
|
Super su QueenJ ! Stavicu i ja fotke,za koji dan
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 22:51:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen evo i ovde da ti čestitam na umeću bravo
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:05:32
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi se pripremamo za proslavu prvog rodjendana, bas smo uzbudjeni i jedva cekamo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:24:31
|
|
|
|
vikiveki
|
MakiJ kačite slike kada prođe rođendan da vidimo ako ima neka nova ideja,da ukrademo
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:34:00
|
|
|
|
MakiJ
|
klopa torta i dosta
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:40:34
|
|
|
|
veselicaa
|
MkiJ gde slavite rodjendan?
< Poruku je uredio veselica -- 13.7.2015 11:41:15 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:41:26
|
|
|
|
amdn
|
mamike evo mi zavrsili sa rodjisom, al moj mm kome je bio prepusten fotoaparan nije fotkao nista samo par fotki sa hranom i tortu, al bilo je dobro, ostalo mi je hrane pa sam spakovala babama i dedama evo jedna fotkica gde se vide kiflice, mini picw i rolnice za klince, al su jeli bome i rostilj
< Poruku je uredio amdn -- 13.7.2015 11:45:46 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:43:30
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn bas je sve lepo ,ali sledeci muz ne daj aparat muzu vec sama slikaj
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:49:36
|
|
|
|
amdn
|
a moj decak u plavoj kosulji zamisljen ko da mu nije rodjis, drugari njupaju a on samo lize kasiku Veselice to sam i ja rekla sledeci put ja fotkam a ti sluzi goste
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:55:24
|
|
|
|
amdn
|
veselice to sam i sama rekla ja cu biti fotoreporter ti sluzi goste, a on uvek nbesto traljafo fotka, uvek mu kriv f.aparat
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 12:37:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Isto tako i mm uvek se trpa da on fotografiše a umesto da slika on snima,lakše mu,a ja hoću i slika da imam a ne samo dva tri snimka i to je to
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 15:24:01
|
|
|
|
mila83
|
ja sam isto dezurni fotograf za rodjendan,plus milion stvari koje obavljam... Amdn,vidim da je bas bilo lepo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 10:43:29
|
|
|
|
mama micki
|
Mame pomoć! Slavimo rođendan u subotu, šta mislite, da li je rano da sada napravim jednu tortu i koju a da može da stoji do subote? U planu mi je bila pesak torta i čizkejk, šta može da stoji? I da li je rano za pileću salatu sa susamom?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 12:46:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Nije rano,pesak torta i treba malo da se natopi cak znam da su je zene zamrzavale i nista joj nije bilo. Salatu nemoj jos,ja salate pravim vece pre slavlja cak i zimi.
< Poruku je uredio veselica -- 16.7.2015 12:49:17 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:21:59
|
|
|
|
mila83
|
Slazem se sa Veselicom po pitanju svega,isto tako radim.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:29:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije rano za tortu, taman da odmekne do subote
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:56:05
|
|
|
|
Mariya
|
Čizkejk svakako treba da stoji u frižideru, a pesak da se natopi da se prožimaju ukusi. Ja ne bih salatu unapred,osim ako je takva treba da odstoji, ohladi i da se pomešaju ukusi, poput ruske. ako možeš napravi je tek u subotu, da bude baš baš sveža. Barem bih ja tako.
< Poruku je uredio Mariya -- 16.7.2015 13:57:17 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:56:54
|
|
|
|
mama micki
|
Hvala ženske, tortu ću da pravim čim dođe mm sa posla, a salate sutra uveče. A čizkejk, koliko ranije sme da se napravi? Divne ste
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?