|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat]
6.7.2015 16:51:36   
nikiteki
kod mene i dalje nista cekamuser posted image kasni jos

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 76
6.7.2015 18:52:16   
AnaAna1

IZVORNA PORUKA: wivern

zenskaci jeste li mi vredne user posted image
Mene vec danima bole krsta i blagi bol u stomaku.
Ima li jos neka devojcica da uskoro radi test?
user posted image

Ja za 2-3 dana mada se ne nadam mnogo :) Lh trakice pokazale 15.DC ovulaciju, a po bazalnoj po grafiku temperatura je skocila tek 24.DC, mislim da mi se zbog mora poremetilo malo, videcemo user posted image danas mi je 30.DC i nemam nikakve simptome nicega user posted image obicno me bole grudi i kicma pred M

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 77
6.7.2015 21:39:22   
buba.marica
jao nemame par dana i bas divnih vesti ovde vidim :)

svima koje su docekale user posted image cestitam od sveg srca ! za sve koje ovih dana treba da ih ugledaju navijam jaaaaaakooooooo user posted image

Uglavnom, moj pregled danas , beta 38 dakle pada ali bas bas slabo sa obzirom da je pre nedelju dana bila 47 ... dr je posel 8 sati mog cekanja i zvanja i ponovnog odlska i kucanja na vrata ordinacije rekla smao hladno, pada to je dobro, radimo ponovo u ponedeljak i tako sve dok ne bude negativna ...

Pored svega pijem antibiotik za anginu katastrofalno me grlo boli .... malecki nam je imao upalu uha i sve nam je naopako ovih dana....
user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 78
6.7.2015 21:45:38   
Maraj
Marice bice to sve dobro

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 79
6.7.2015 22:44:40   
wivern

IZVORNA PORUKA: nata11
Wiv kada ce betica? Koliko ces da cekas dva - tri meseca user posted image

E Nato ja ako ne dobijem ni ne znam kad da radim test user posted image
Mozda da odem direktno na porodjaj user posted image
BM sve te nesto spopalo
Ana meni te bazalne i to spansko selo, nista te ne razumem

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 80
7.7.2015 9:21:42   
vocicana
Hahahaaa, sada sam procitala poruku, bas si zlatna, nadam se da ce bas tako biti, bas si me nasmejala, da, necu imati vremena da se cesto javljam.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 81
7.7.2015 9:24:42   
vocicana
Cao Iva I dobro nam dosla, msm nazad. Lud, lud nam je bio prethodni mesec, a evo neki nam odlaze, neki dolaze.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 82
7.7.2015 9:26:27   
branki*
nisam u toku,wiv,je l to tebi kasniuser posted image ?pocela sam kao one babe-a,je l ima sta novouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 83
7.7.2015 9:27:34   
majared
Ja ovih dana ocekujem vesticu, muci me vec deset dana, ocu da umrem. Ovo je prva posle kiretaze i nemam pojma kada ce da stigne. Fuj, za ova tri meseca koliko sam bila trudna potpuno sam zaboravila na PMS user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 84
7.7.2015 9:28:56   
vocicana
Cao BM, bas mi je zao da sve tako tesko prolazi, ali provide ce I prehlada, zao mi je mnogo sto si se onoliko istrcala I pokidala, svakog dana pomislim na tebe I bas mi bude krivo. Ali ne daj se, osmeh na lice, sjaj u oci I raduj se, iznenadices se. user posted image

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 85
7.7.2015 9:35:25   
vocicana
Ana kada temperature skoci, ovulacija se desila bar tri dana pre skoka temperature, ali I ja je merim, moj grafikon je jos uvek miran.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 86
7.7.2015 9:39:52   
wivern

IZVORNA PORUKA: branki RR

nisam u toku,wiv,je l to tebi kasniuser posted image ?pocela sam kao one babe-a,je l ima sta novouser posted image

Pa jos mi se nije ni ustalila tj imala sam samo jednom user posted image
A vredno pokusavamo da nam se desi cudo user posted image
Majared muka me hvata od pms-a fuj. Zelim ti da sto pre zaboravis na njega

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 87
7.7.2015 11:42:48   
Lejjan
Dobro došle nove crtice :D

Bubice, pa nije znači trudnoća? .. Ja se u tu betu ne razumijem xD Kolika treba bit da bi bila za trudnoću i je li to 100% tačno..

Juče kod doktorice kaže , i ako si trudna a najvjerovatnije da je trudnoća, plod je još uvijek malen da bi se vidio na UZV - eh,sad je li to moguće ili ne..JA ne znam..Uglavnom radila mi i ona test na trudnoću pozitivan peti test po redu..Šta je sa dne znam ni ja..
Betu mislila danas ić da radim,ali kako sam rano ustala, ništa do sutra :)

I gdje to tražite da vam vade jel vaš ginekolog? Ili se javljate porodicnom doktoru? Mislim kako da tražim da mi urade test krvi?user posted image user posted image

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 88
7.7.2015 11:46:30   
Anoniman
Lejjan cestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejjan)
  Direktna veza do poruke: 89
7.7.2015 11:56:46   
Lejjan
Hvala UMice :) Ni sama još nisam sigurna :D

Sve po kući idem,i proveravam gaće* :D Zaboli me isto ko da dolazi user posted image ! I tako evo već danima..

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 90
7.7.2015 12:00:07   
Maraj
Lejjan sce je to normalno. Hoces raditi betu

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 91
7.7.2015 12:19:09   
ivannna
Lejjan-mozes betu da uradis u bilo kojoj laboratoriji gde rade nalaze krvi!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 92
7.7.2015 12:22:13   
Maraj
Ma da u bilo kojoj laboratoriji u bilo koje doba dana user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 93
7.7.2015 15:52:36   
vocicana
Prva lab na koju natrcis tu uradi. Jao bas se radujem. Proveravaj, razumem te svaki cas da vidim da li se nesto desilo. Hihihihiiii, super!!!

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 94
7.7.2015 17:04:08   
nata11
Čestitam Lejan

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 95
7.7.2015 23:20:59   
marinchica
Dobro, izdrzala sam, ne 5 ali dva dana kasnjenja, test negativan, doduse radjen popodne. Pila sam femisan a ceo mesec...primetih tonu onako onog plodnog sekreta, ali tokom celog meseca, od ovulacije, pa cak i danas, iako bude onako beo, kremast, pre user posted image sad je kao usred ovulacije. grudi jako cudne, bolele, pa prestale, pa opet bolele, sad onako...niti bole niti splasle. Kapi mi pomazu kod jakog PMS simptoma koji inace imam-nekad dobijem bas jake glavobolje pred menstruaciju. Osecaj-dobicu-pa necu, dobicu-pa necu. Ali verujem da ce stici. Ono sto je jos cudno, bez nekog narocito ogromnog razloga ubih se od plakanja danas na poslu zbog neke normalne kolicine stresa, svakodnevne doze sto bi se reklo. Plus, grip-ovaj letnji pa antiibiotici-hoce da pomere ciklus, bar meni. a protresao me na ovu vrucinu grip-ljudski. I tako....cekam vesticu, da se opet histericno ismejem, isplacem, pa iznova. Kad bi se ispostavile dve crtice, bila bih u najmanju ruku zaprepascena. ali da je cudna situacija-jeste. Jel imao neko jos tako cudan (plodan) sekret tokom skoro celog meseca?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 96
8.7.2015 9:27:27   
sunce86
cao devojke... malo sam citala vase postove, htela sam da se prikljucim kao cekalica user posted image , vec dve godine sam cekalica. Mozda mi vi donesete srecu, pa vec narednog meseca user posted image ... :) Naravno i svima ovde zelim da brzo ugledaju user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 97
8.7.2015 9:37:34   
nata11
Dobrodosla sunce user posted image . Da sto pre predjes u truser posted image dnicke teme. Inace isto smo godiste user posted image

(odgovor članu sunce86)
Direktna veza do poruke: 98
8.7.2015 10:15:50   
sunce86
hvala... user posted image meni je krenuo novi ciklus, tako da tek 02.08. ocekujem da dobijem. Da li je neka od vas radila proveru prohodnosti jajovoda? koliko dugo ste cekalice?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 99
8.7.2015 11:15:34   
wivern
Sunce dobro nam dosla, nadam se da cemo ti doneti srecu user posted image
Javice ti se vec neka zenica koja je radila produvavanje, ja ne znam nista oko toga.
Ja i dalje ne dobijam, krsta i stomak me bole i dalje. I kao da sam naduta pred vesticu.
Eh da i ja imam sekreta na kilo user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu sunce86)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Prvi znaci trudnoće
VVVV

Prvi znak koji mi je rekao da sam trudna:

Izostanak menstruacije (73%)

Poremećaj mirisa/ukusa, želja za određenom hranom (4%)

Pospanost (13%)

Nervoza/depresija (3%)

Mučnina i/ili povraćanje (2%)

Malaksalost i vrtoglavica (4%)

Ukupan broj glasova: 94

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here