Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.3.2015 8:31:45
|
|
|
|
jabudic
|
Divno, naspavano, srećno, savršeno! Sve miriše na proljeće!
< Poruku je uredio jabudic -- 20.3.2015 8:32:24 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.3.2015 10:06:25
|
|
|
|
Bibilib
|
Odlicno i veselo...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.6.2015 16:41:48
|
|
|
|
Modessty
|
razočarano... totalno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.6.2015 16:42:29
|
|
|
|
mama krava
|
Šta sad bi?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.6.2015 17:20:17
|
|
|
|
wivern
|
Kao da me poterao neki maler, cega god da sam se uhvatila poslo je nizbrdo. Povredim stopalo pre desetak dana, palcem udarim o ivicu kreveta, juce me u crocs-icama zaboli prst do palca na nozi i potpuno poplavi kao da sam ga negde zveknula a nisam, sinoc nam jave da u apartmane koje smo rezervisali "u principu" ne primaju decu ispod 4 godine ali ako garantujemo da nam je dete mirno nas ce primiti?!?!?! . Pa otkazuj rezervaciju i juri novi smestaj, mi smo krivi jer smo prevideli recenicu "dobro dosla su deca iznad 4 godine" citali smo deo za krevetac i ostalo.. Ja sam nesto bljaks, i emotivno iscrpljena, valjda jer znam da je polazak blizu a narintacu se do tada nenormalno.. I tako...sve u svemu sam
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.6.2015 17:37:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Wiv
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.6.2015 16:14:45
|
|
|
|
Kata90
|
onako,mogla bi i bolje
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.6.2015 16:32:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Nikako Andrea i dalje bolesna,sad je i uvo boli,ja dobila gnojnu anginu,jedva funkcionisem...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.6.2015 17:23:57
|
|
|
|
Torbica
|
Umornaaaa.. Davno sam bila ovako umorna..Sutra spavam dok se ne naspavam,jeeeee!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.6.2015 8:23:50
|
|
|
|
NadaR
|
Imam tremuuuuu :-( M polaze danas za žuti pojas.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.6.2015 16:12:16
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,nadam se da si sad bolje! Nado,je l polozio? Ja se osecam prehladjeno i umorno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.6.2015 19:49:56
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam ustala posle 10 jutros
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.6.2015 23:49:51
|
|
|
|
wivern
|
Bolesno. Mrtva sam bolesna. Sad sam stukla caj od djumbira, malo me odcepio. Videcemo kako cu disati tokom noci.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.6.2015 0:12:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv, Branki pa gde sada kada je pakleno vruce. Da mi sto pre ozdravite Nema klimu, poludecu od vrucine
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 14.6.2015 10:04:58
|
|
|
|
wivern
|
Dijo sad videh na FB da mi to nije prvi put da budem bolesna na ovaj dan Ja izgleda volim da utvrdjujem gradivo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 9:12:11
|
|
|
|
Bibilib
|
Solidno ali sam malo tuzna sto mi bebu ujelo nesto za nogicu i sad mu je otecena ...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 11:40:55
|
|
|
|
emicaa
|
Zadovoljno,monstrum je dobio 40 godinu,iako to Tijanu neće vratiti on će ipak trunuti u zatvoru.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 14:12:03
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Zadovoljno,monstrum je dobio 40 godinu,iako to Tijanu neće vratiti on će ipak trunuti u zatvoru. Nisam cula za ovu vest,tako mu i treba nek trune tamo.......
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 14:56:12
|
|
|
|
nata11
|
Super. Pijuckam kafu upravo dosla iz setnje. Isla sam da posetim nasu Sunflower. Upoznah nju i njene preslatke klince
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 15:50:54
|
|
|
|
Didy
|
Umorno. Završila se škola, ali obavezama nikad kraja. Gomila papira, evaluacija, formulara... Mislim da će mi svanuti tek kad budemo na moru za 10 dana.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 16:07:52
|
|
|
|
SunFlower
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Super. Pijuckam kafu upravo dosla iz setnje. Isla sam da posetim nasu Sunflower. Upoznah nju i njene preslatke klince
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 16:37:20
|
|
|
|
emicaa
|
To je danas glavna vijest,udji samo na fb svi pirtali su objavili. IZVORNA PORUKA: Kata90 IZVORNA PORUKA: emicaa Zadovoljno,monstrum je dobio 40 godinu,iako to Tijanu neće vratiti on će ipak trunuti u zatvoru. Nisam cula za ovu vest,tako mu i treba nek trune tamo.......
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 15.6.2015 16:43:47
|
|
|
|
NadaR
|
Moj đak prvak završio prvi razred opisnom ocjenom izuzetno uspješan. Mnogooo sam ponosna. :-D
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.7.2015 13:47:41
|
|
|
|
mamin mish
|
Tuzno.Sad su mi javilu da mi je umro kum(krsteni)
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.7.2015 14:20:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Mamin mish tužno
< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 14:21:38 >
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.