Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 18:17:22
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke, na zalost necete moci da racunate na mene, jer meni posao upravo pocinje u 17h. Ne mogu da verujem . Nadam se da se gledamo na nekom drugom druzenju.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 18:39:16
|
|
|
|
guppy RR
|
Vidimo se!!! Računam na viking, da me dovede i odvede
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 18:43:41
|
|
|
|
viking
|
samo ti računaj IZVORNA PORUKA: guppy RR Vidimo se!!! Računam na viking, da me dovede i odvede
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 18:45:15
|
|
|
|
cicko
|
Guppy, hvala za cokolade... Znas ti sta je volem!!! IZVORNA PORUKA: guppy RR Vidimo se!!! Računam na viking, da me dovede i odvede
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 18:50:06
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Devojke, na zalost necete moci da racunate na mene, jer meni posao upravo pocinje u 17h. Ne mogu da verujem . Nadam se da se gledamo na nekom drugom druzenju..... Bas mi je zao Ali nacicemo se mi jos
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 20:38:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, jel neko rezervisao sto? Bolje reći stolove Taj prostor nije nešto veliki!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 20:52:24
|
|
|
|
Delijagirl
|
Eto Anke da te odmah utesim. Upravo sam pricala sa managerom Costa Coffeja Terazije i on ce nam dole ispod redovnog kafica obezbediti mesto sa stolovima i stolicama gde cemo biti sami tako da mozemo normalno da caskamo i sve ostalo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 20:53:48
|
|
|
|
Ana RR
|
JUHU Ja nosim fotoaparat
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 21:31:54
|
|
|
|
Jeca*
|
Evo i ja da se oglasim. POstoji mogucnost da sutra ne dodjem danas je urolog Luki pregledao pišicu i pošto nije bilo kako treba, povukao mu je kožicu do kraja i dao nam da mažemo antibiotsku kremu. Od tad Luka neće da piški, plače, vrišti...današnji dan želim da zaboravim pošto se ne sećam da me je ikada nešto tako bolelo koliko njegove današnje suze sutra ga neću voditi u jaslice i ne znam kakav će nam biti sutrašnji dan, trenutno mi je najvažnije da noćas pokuša da odspava (dala sam mu brufen) i da uspe da piški. O svemu ovome ću pisati u odgovarajućoj temi (Higijena dečakove pišice) kad dodjem k sebi, sad samo da vam se javim i eto kažem da ću zaista pokušati da dodjem, ali kako sad stvari stoje doći ću samo ako mu sutra bude bolje, u suprotnom, ne mogu da ga ostavim "bez mame"
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 21:40:24
|
|
|
|
mihi
|
Jeco kako znas da nije piskio jel pelena suva? Moj Luka je prosao kroz to vristao je svaki put kad piski jer ga je to peklo. I još da kažem da i ja neću doći jer imam roditeljski kod Luke baš mi je žao roditeljski je u 18h.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.10.2009 21:41:11
|
|
|
|
Delijagirl
|
E zene ja cu se truditi da stignem tamo pre svih vas tj malo pre 5 pa da vas sacekam ali ako ne uspem. Samo kazite da imamo rezervisan prostor na ime Ksenja Hostnik Jovancic
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 0:14:19
|
|
|
|
viking
|
Ili jednostavno možemo da sidjemo u donji nivo?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 8:37:08
|
|
|
|
LillyT
|
Ja cu verovatno da dodjem ranije, radim do 16h, a blizu mi je posao, nasusurena mi je kosa od ove kise, nema sanse da me promasite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 8:37:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja stizem naravno...samo ne znam da li cu tacno u 17h ali 17:15h najkasnije... Radim u Dobanovcima do 16h tako da./. Vidimo se.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:00:27
|
|
|
|
buhla
|
Evo i ja da potvrdim da stizem! :) Tu sam do 17h sigurno! Vidimo se!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:24:45
|
|
|
|
minavb
|
Zaboravila sam da ponesem foto aparat, retardinjo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:26:24
|
|
|
|
Skoki
|
Devojke, ja nazalost necu moci da dodjem..jos u petak mi je pozlilo, pa mi je naredjeno strogo mirovanje, a posto moram da idem na posao, ne mogu i na druzenje, to ce mi vec biti previse za jedan dan. Bas mi je zao sto vas necu videti, ali tesim se sa - bice jos susreta...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:26:33
|
|
|
|
viking
|
Teško da smo mogle ružniji dan da odaberemo za ovu akciju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:29:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Marfijev zakon Stvarno gadan dan. Ali ne samo to nego sto najavljuju lepo vreme od sredine ove nedelje...Lepo? Mislim LEPO koliko to moze biti krajem oktobra ali negde oko 12 stepeni i suvo... jeste gadan dan. Uzela sam jos jutros mom muzu iz kola kisobran misleci na RR danas...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:30:57
|
|
|
|
sanji
|
Baš tako! Ja posle podne idem kod doktorke ali nadam se da stižem do 17, 17:30!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 9:46:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Zaboravila sam da ponesem foto aparat, retardinjo! Ja sam ponela aparat ali nisam punjac za bateriju vec mi pisti da je prazna
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 10:10:38
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: OTI Marfijev zakon Stvarno gadan dan. Ali ne samo to nego sto najavljuju lepo vreme od sredine ove nedelje...Lepo? Mislim LEPO koliko to moze biti krajem oktobra ali negde oko 12 stepeni i suvo... jeste gadan dan. Uzela sam jos jutros mom muzu iz kola kisobran misleci na RR danas... OTI, imas pp od mene! Veliki pozdrav!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 10:32:29
|
|
|
|
Rivana
|
Ja ne znam da li cu stici Luku vodimo kod doktora popodne, trebali smo u petak ali nismo pa moramo danas zavisi od guzve potrudicu se da dodjem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?