Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:35:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: sephora ne znam, nadam se da im se dopalo i da se još zabavljaju!!! ili to ili su hormoni podivljali pa je tatamata nadrljao što sam zla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:48:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo mene Bilo nam je lepo, ćaskali smo, smejali se.. opušteno skroz Cure su sjajne, a moram da kažem da mi je mnogo, mnogo drago što sam se konačno srela sa Guppy
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:49:41
|
|
|
|
LillyT
|
Evo samo kratko, bilo nam je bas, bas lepo, nas par je ostalo negde do osam (niko nije nadrljao), veliki i za guppi posebno (a i za sve ostale) zbog svega veceras. Detalji kasnije.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:50:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, taman sam ti pustila sms.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:53:02
|
|
|
|
simke
|
Pih detalji kasnije Mnogo ste mi tajanstvene,da nije banuo trandza
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:53:23
|
|
|
|
2002m
|
postavite slike
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:54:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: simke Pih detalji kasnije Mnogo ste mi tajanstvene,da nije banuo trandza
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:57:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nemam fotke jer mi je crkla baterija na aparatu kod guppy su sličice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:58:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Anči, taman sam ti pustila sms.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 21:59:57
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja nemam fotke jer mi je crkla baterija na aparatu kod guppy su sličice dobro Anci
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 22:59:52
|
|
|
|
viking
|
Evo i ja da se javim nakratko, sad sam došla s joge... Elem,kao što ste već čule, bilo je lepo i opušteno, smejali smo i družili, nisam bila ranije na tim skupovima pa ne mogu da uporedim... Na žalost, dosta pretodno najavljenih devojaka nije došlo pa nas je bilo manje nego u NS. Prisutni su bili: Delija, Oti, Guppy, Buhla, Ana RR, Sanji, LillyT, Mejra81, tatamata, viking i još dvojica Gupinih drugara. Dakle, nismo bili loši :) Broj prisutne dece: 0 Imali smo donji deo kafea samo za sebe i svog ličnog konobara Slike najverovatnije tek prekosutra jer se Guppy sutra vraća u SLO pa će ih onda prikačiti. Ako ima pitanja, tu smo
< Poruku je uredio viking -- 19.10.2009 23:00:56 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 23:02:17
|
|
|
|
simke
|
Jeste li dobili pokloncic
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 23:04:46
|
|
|
|
viking
|
ako misliš na janez-čokoladice, onda jesmo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.10.2009 23:58:40
|
|
|
|
mejra81
|
Evo slicice... Necete mi zameriti ako ne bude dobro,prvi put stavljam slike......
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 0:06:13
|
|
|
|
mejra81
|
Jos jedna...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 0:16:09
|
|
|
|
mejra81
|
I jos jedna... Bilo je lepo, veliki pozdrav za sve...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:05:12
|
|
|
|
minavb
|
Verujem da vam je bilo divno! Ko je koju kafu srkao?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:07:15
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni je baš krivo što nisam došla. Sa druge strane, mi smo preživeli pakao koliko smo se namučili sa našim problemom. Pisaću o tome, ko što rekoh, u temi Higijena dečakove piše...da bi druge mame znale da ne naprave moju grešku
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:14:34
|
|
|
|
LillyT
|
To Minavb uglavnom se pila srednja i veeeliiika karamel kafa (tako nekako) i topla cokolada. Neko je jeo i kolace, a neko je pio i sok To Jeca bice jos druzenja i prilika da se upoznamo, bitan je bebac i njegovo zdravlje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:15:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja da se javim. Ja sam srkala neki karamelito...taj karamelito su srkali svi a ja onda da ne biram mnogo nego kao i svi. To je neki lonac kafe koji niko nije uspeo da popije do kraja. I jela sam neki kolac od cokolade (toliko o savetu mog lekara da obratim paznju na kilazu)... Lepo je bilo. i bas mi je drago sto sam vas videla... Cudno je to. U jednom trenutku sam pitala: "A ko nam fali? Gde nam je Buhla?" A Buhla sedi metar od mene... a ja nemam pojma da je to buhla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:15:59
|
|
|
|
2002m
|
bas ste uzivali.Na slici sam prepoznala samo Anu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:21:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh kako bi volela da sam bila u to vreme u Bg Na slici prepoznala Gupyy i DG Male sličke, a ja ćorava Drago mi je da vam je bilo lepo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:22:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se vidim na drugoj slici, skroz desno, sivo-belo-crni dzemper... KOji sam ja kreten...Ovo je bilo u fazonu: Look at me, look at me...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:36:46
|
|
|
|
LillyT
|
OTI, tebe neko uvek zakloni glavom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.10.2009 8:41:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bolje da me zakloni ... kad pogledam kako sam se ugojila...uzas. ali ajde...beba, beba...tesim se.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?