Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:58:55
|
|
|
|
truca
|
maraj kod koga je ona radila , jel znas mozda? kod koje dr ?
< Poruku je uredio truca -- 12.6.2015 12:00:54 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:00:45
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala puno truco. Drzimo ti palceve da sve bude kako treba
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:01:45
|
|
|
|
truca
|
hvala cortina i ja tebi drzim, videces da ce biti super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:03:20
|
|
|
|
Cortina
|
Nisam bas citala sve poruke pa ne znam bas o cemu se radi konkretno. Truco jel ti ides na transfer iz zamrznutih embriona ili kako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:06:33
|
|
|
|
truca
|
iz prirodnog ciklusa smo dobili jednu celiju, bilo je dva folikula, ali jedna celija. nju su u sredu oplodili, i danas su javili da je embrion super i da se lepo deli, i da je transfer sutra ujutru u 8 :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:07:55
|
|
|
|
truca
|
cortina koliko si lezala u bolnici posle transfera? jesu ti rekli nesto kako da se ponasas i sta da radis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:07:56
|
|
|
|
Cortina
|
suuuperrr bas mi je drago bice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:09:18
|
|
|
|
truca
|
bice i kod tebe kod tebe je vec
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:10:57
|
|
|
|
jess021
|
Truco, Maraj ti je dala pogresnu info. Ja sam radila u Betaniju, ovu trecu kod dr Kopitovic. Ko je vama dr u Genesisu?
< Poruku je uredio jess021 -- 12.6.2015 12:11:21 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:11:15
|
|
|
|
Cortina
|
Lezala sam oko 3 sata ali zato sto sam pirmala infuziju, inace ovde praktikuju da se odlezi 2 sata i onda mozes kuci. Rekli su mi dva dana strogo mirovanje, a nakon toga uobicajne dnevne aktivnosti osim naravno ne podizanje teskih stvari, ne usisavanje i tako to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:14:10
|
|
|
|
Cortina
|
a truco jesi imala ti nekih pokusaja pre ovog
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:17:48
|
|
|
|
truca
|
jess021, radi nam dr crnogorac. cortina, nisam imala pokusaja pre ovog. prosli mesec sam bila na stimulaciji, ali bila sam bolesna , i da li je zbog toga ili zbog cega nisam imala ni jednu jajnu celiju. bilo je 4 folikula, ali jedan je puko pre vremena. onda su nam rekli da cemo sad pokusati iz prirodnog i evo nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:21:30
|
|
|
|
Cortina
|
divim vam se zene koliko ste hrabre, samo napred truco bice sve u redu , za sve ovo treba biti veoma jak psihicki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:22:38
|
|
|
|
Cortina
|
Nekako mi se cini da sam ja u sve ovo usla nespremna i neupucena sta me ceka. Prvi mi je put nisam htela nista da citam pre postupka, ali me sad psiha ubi pa samo listam forume.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:36:19
|
|
|
|
truca
|
bice sve u redu cortina, i ja sam usla nespremna, najvaznije je da se ti dobro osecas i videces da ce sve biti super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:39:04
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala na podrsci, javljam rezultate u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:40:59
|
|
|
|
truca
|
a jel krv vadis u bolnici ili mozes bilo gde ? to za betu ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 12:45:36
|
|
|
|
Cortina
|
Mozes bilo gde, ja cu tu kod njih gde sam radila vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 13:38:03
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Truco, Maraj ti je dala pogresnu info. Ja sam radila u Betaniju, ovu trecu kod dr Kopitovic. Ko je vama dr u Genesisu? Pih....pa ja znam da si radila u Novom Sadu mesam te dve klinike
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 20:18:33
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage evo i ja da se javim. Danas sam bila u Feroni na histeroskopiji, uklonili mi pregradu glupuuuu :D Dosla sam oko 15h a kuci pustena oko 18h! Koliko su ljubazniiiiiii, divni, predivni. Na svakih deset min. mi u sobu dolazila sestra da vidi kako sam dok sam se oporavljala, da li mi nesto treba. Suprug je bio uz mene u sobi non stop, jedino smo se razdvojili dok sam bila u sali haha :) Citala sam mnogo komentara na razlicitim sajtovima za Trninic Pjevic da je kruta, da nije bas neko ko puno bodri pacijente i emotivno ukljucena. U mom slucaju je bila savrsena a moram da naglasim da sam ja preosetljiv ludak! Od 27. juna pocinjem sa bockanjem, Puregon su mi dali. 1.07 imam ultrazvuk prvi a onda mi rece naravno okvirno docentkinja da ce 5. ili 6. biti aspiracija i oko 12. ili 13.transfer. Naravno sve je okvirno i ako bude sve teklo kako treba. Zaboravila i na bolove, na sve i imam ogromaaaaaan kez! :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.6.2015 9:13:52
|
|
|
|
Cortina
|
Da vam se javim cure, sinoc sam imala uzasne bolove i evo jutros sam prokrvarila. Idemo iz pocetka sta je tu je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.6.2015 9:23:35
|
|
|
|
jess021
|
Cortina, zao mi je Koliko sam skontala, to ti je bio drugi pokusaj?! Gde si radila vto? Mozda da promenis doktora? Uradis jos neka ispitivanja?!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.6.2015 9:27:47
|
|
|
|
Cortina
|
Prva vto, radila u Leskovcu. A reci mi koja bi ispitivanja mogla da odradim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.6.2015 9:36:45
|
|
|
|
jess021
|
Izvini, krivo sam procitala jedan od tvojih prethodnih postova. Sta vam je problem? Sta si sve uradila? Mi koje smo duze u toj prici, pored tih redovnih analiza, radile smo oggt test i imunologiju i trombofilije, laparoskopiju, histeroskopiju.... Ne znaci da je bilo sta od toga razlog, s obzirom da ti prva vto nije uspela, ponekad jednostavno nije sudjeno. Nemoj ocajavati, ja sam trudna posle 3. puta, tako da glavu gore i samo napred.
< Poruku je uredio jess021 -- 13.6.2015 9:50:45 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.6.2015 12:16:47
|
|
|
|
Cortina
|
problem je smanjena pokretljivost spermatozoida i moji policisticni jajnici. Radila sam sve te testove osim trombofilije. Radjena mi je histeroskopija pre dve godine a pre nekoliko meseci sam pocela da pijem metformin zbog loseg ogtt testa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.