vocicana
|
Jao UM kako sam ja komplikovana jedna zena, pa to je strasno. Svasta sam radila, imala neku cistu, pila sam neku svoju terapiju, travke i vino, cista je pukla kroz 15 dana, tako da ako kome treba savet tu sam, ja kao med sestra sve sa terapijama, a inace sam veliki protivnik lekova. Merila temperaturu, muckali kada je trebalo i tako mesecima, ali opet nista. Bas mi je drago da si ponovo zabebila, glupson, kada sam misem stala na tvoj profil, videla sam da si trudna. Svaka cast, stvarno. Inace, ovog meseca su simptomi PMS-a krenuli cini mi se odmah nakon zavrsenog ciklusa. Grudi su me nemoguce bolele, jedna od nas je tu napisala, peckanje i kao iglom probadanje. Pa mirise neke sam osetila koji mi vec mesecima smetaju, tako sam se nervirala. Ali cuveni bol u stomaku i nogama, dan pre nego sto krece, to je stvar od koje ne mogu pobeci. Znala sam, mm nije tu ceo ovaj mesec, tako da mi ostaje samo da cekam povratak i akciju... , toliko sam se puta presla, ja sam jedan opusten lik, u sustini, ALI!!! Kada se dodje do pola ciklusa i kada krenu pripreme za novi ciklus...onda vec znam da nista nismo uradili. Ne zna se ko je vise razocaran, on, ja, kada uradim test na osnovu nekih subjektivnihg osecaja pa je negativan ili kada odradim betu, e tada cini mi se, mogla bi da pojedem papir sa vrednostima. Dok on ne dodje, ja navijam za sve ove cekalice, davim vas koje ste docekale, veruj mi da uzivam u citanju i ogromnoj podrsci koju jedne drugima pruzate(mo). Super je ovo druzenje.
|