Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 13.6.2015 11:23:36
|
|
|
|
vocicana
|
Sve ce biti u redu. Kad ti ja kazem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 9:50:50
|
|
|
|
Twins mama
|
Pozdrav devojke,skoro sam se registrovala .U ocekivanju sam dan kad treba da ne(dobijem) je 15.06. Vec dva tri dana me uzasno bole bradavice ,ako ujutru nejedem cim ustanem muka mi je jako a inace retko doruckujem jer nemam vremena na poslu.Cekam sa vama
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 9:53:54
|
|
|
|
nata11
|
Srecno Twins mama da brzo predjes u trudnicke teme .
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 11:13:17
|
|
|
|
Twins mama
|
Mislila sam da sacekam par dana da zakasni pa da uradim betu,nadam se trecem zlatu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 15:42:51
|
|
|
|
nata11
|
Mozes i sutra ali svakako je sigurni da sacekas da okasni koji dan.
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 16:47:46
|
|
|
|
vocicana
|
Dobrodosla!I ja sam tu da ti drzim pesnice, bas ce to biti divno. Znas i sama kakve si simptome imala u prve dve trudnoce, ali ko zna, i to se menja. Nemoj zuriti sa betom, sacekaj da zakasni koji dan, bar jedno tri dana, pa uradi, bice ona vec vrtoglavo visoka i naravno, javljaj novosti! Nadam se da ces ubrzo da odes na druzenje sa trudnicama
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 21:05:17
|
|
|
|
saska80
|
U subotu isla na UZ, dr kaze da je folikul pukao, endometrijum dobar, i sad samo cekam deset dana da uradim test. Nadam se da smo uradili "nesto"
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 21:22:58
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala na pozivu drugarice, prihvatila sam!!! Sada samo budi napozitivnija moguca, uzivaj, opusti se, radi i jos veceras nesto da utvrdis gradivo , i misli samo na sebe. Citaj, malo prosetaj, radi samo stvari koje te cine srecnom, koje uvek kada si nesto pozitivno nervozna radis da prodje vreme. Ja navijam za , sve ce biti ok. Zasluzujes da uzivas u tom divnom osecaju, javljaj ste radis i kako si , ja cu te saslusati, jako cu se radovati sa tobom, tu sam, slusam!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 21:54:25
|
|
|
|
saska80
|
Srce za tebe..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 14.6.2015 22:47:35
|
|
|
|
vocicana
|
be jedno, a ja cu te kada se mm bude vratio da gnjavim ovako stalno. Jao samo pozitivno i nasmejano, sve ce biti ok.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 10:10:08
|
|
|
|
amdn
|
mamike ja jos nista, ali sam pozitivna skroz, mada sad spremam izlozbu pa sam fokusirana oko toga, a decak svaki dan prica kako hoce batu da se igra, Dobili smo Nestle paket i ja kazem ovo mleko i kasice cemo dati seki posto si ti veliki za to, a on kaze mamaaa pa ne smes, a cime cemo mi da hranimo nasu bebu. Svim mamika drzim fige
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 10:12:51
|
|
|
|
vocicana
|
Znaju deca, osecaju kada ce se tako velike stvari desiti. Sada spremaj izlozbu, i inace kazu moje drugarice, kada sam najvise zelela i ocekivala nije se desilo, a onda, desi se neki problem, misli mi odu u potpuno drugom smeru, nemam kada da mislim na to nego na to drugo i onda... , navijamo i mi za tebe!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 11:13:56
|
|
|
|
amdn
|
Hvala Vocicana, javim kad budu novosti, pozdravi Kruševljane, volim Kš baš mnogo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 11:53:10
|
|
|
|
Lejjan
|
bubice.Marice Javi šta je bilo? :D Kako beta prođe.. Ja sam se sa sobom izgleda tek u zadnjih 3-4 mj. upoznala baš dobro! Zadnju ovulaciju sam imala prije 4MJ. 100% sam sigurna, i ponovila se više nije . Čekam 15dc , idem na folikulometriju.Ali osjećam da neće biti ništa, znam sebe. Treba se samo dobro upoznat,ne optrećivat,i ne bit s mužem "pravimo bebu",nego opustit se i ako bude DOBRO I JEST,ako ne IMA SLJEDEĆI MJESEC! Neću više ni da se opterećujem,dosadilo mi.Nije nam loše ni ovako bez beba,Božija volja.Ako bude bit ću srećna,ako ne bude OK, pa nisam jedina.. U mene mamina mama nije imala 12 godina djece, i zatrudni i dječak živio 7 godina,izađe na kišu i tu noć umre,i rekli joj neće više imati djece, jedan jajnik nije imala a drugi bio skroz oboljen..Nakon 4 godine ponovo zanese mog dajdzu i posle 2 godine mamu, u 39 godini života :D :D I to mi uvjek daje neki podsticaj! Još prije nije bilo ljekova ko danas! :) Sad samo : JUST RELAX - BABYMAKING - NEVER LOSE HOPE! :D Jel ko u međuvremenu zatrudnio, dok čekamo novosti od bube.m , da se ne vraćam postove? :D
< Poruku je uredio Lejjan -- 15.6.2015 11:55:00 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 12:56:45
|
|
|
|
buba.marica
|
Jaooo devojke upravo uradih clearblue digitalni ... ogroman plus sa sve tikerom trudnoce 1-2 nedelje :D Ne mogu sebid a dodjem. Htedoh da slikam al mi drhte ruke : D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 13:02:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubamarice cekamo slicicu Koliko para si dala na te silne testove gora si i od mene
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 13:11:46
|
|
|
|
buba.marica
|
joj UM znam najgora sam :D :D rekao mi je muz da sam nenormalna :D Danas nam je inace tacno 10 godina kako smo zajedno... idvan datum da saznamo :D :D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 13:13:09
|
|
|
|
emicaa
|
Buba marice,divno,čestitam
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 13:36:01
|
|
|
|
amelia
|
Bubamarice cestitam nadam se da ce i ostale crtke da se sele sa ove teme...vucem vas jako sve redom
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:10:44
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: buba.marica joj UM znam najgora sam :D :D rekao mi je muz da sam nenormalna :D Danas nam je inace tacno 10 godina kako smo zajedno... idvan datum da saznamo :D :D Čestitam draga! Baš na fin datum!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:19:48
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
BUBA MARICEEE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Trudnujemo zajenooooooo!!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:22:03
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ja upravo sa UZ dobili SFP+ , sad se nadam da će biti sve OK.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:25:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jao marice divno bas mi je drago !!! i da, srecna godisnjica
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:27:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubo čestitam i ovde
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 15.6.2015 14:30:45
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E sad Marinchice, Soso, Ivanka, Didy, i ostale crtice vuuuučeeeem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koliko dugo cekate/ste cekali na bebu ?Megi bgKoliki dugo cekate na dve crtice?Do godinu dana (
63%)
Do godinu i po dana (
8%)
Do dve godine (
7%)
Do tri godine (
7%)
Vise od tri godine (
5%)
Vise od pet godina (
11%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!