Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:23:12
|
|
|
|
adulence
|
nemoj da se brines telefon u pripravnosti,ceka tvoju poruku...heheheh...iskreno se nadam da ce mi biti lepo na moru jer cu tada vec biti 7.mesec,ali to sam jako zelela imam utisak da ce mi prijati plivanje i ta klima i HRANA!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:26:24
|
|
|
|
mlada_mama
|
Vec ti zavidim, ja i mm smo 7ipo godina zajedno, nismo isli na more, ni sami, ni sa sofijom, i planirali smo ove god medjutim kasno mi je to, ne bi se usudila jer nemamo auto, tako da za nas mora nema jos bar 2 godine :D Ja cu da se zadovoljim ove godine sa par posjeta bazenu, bez kupanaja, samo tus :) bar da mi sofi uziva
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:29:26
|
|
|
|
adulence
|
pa dobro tebi je termin bas u sred leta,ali sto da ne mozete vec sledece godine da idete....hehehehe,mi smo Ivu prvi put vodili sa 9.meseci...heheheh,mali putnik...svako jutro kada joj kazem ajmo Ivka da se spremamo,ona meni kazeide Iva moje....ide Iva na more,ahahahah..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:32:16
|
|
|
|
mlada_mama
|
Nemamo auto, pa to je prvi prioritet a onda more, jer sa njih 2 ne bi se usudila busom, pa makar i 3-4 sata, a ovako sa autom mozemo, ima do sledece godine :) Mogu misliti kako se raduje, znaci to djeci puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:42:17
|
|
|
|
Lota
|
Mi smo bili u Budvi prosle godine za 1. maj, kad je cerkica imala 8 meseci, pa sad ponovo za 1. maj, ali nismo bili jos ni jedanput da se kupamo. Ove godine smo uzivali na plazi i igrali se na pesku po ceo dan. Prosle godine nismo isli u toku leta, planirali smo, ali nesto nam je iskrslo... a ove godine cemo videti sta cemo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo do sada svake godine isli, prvi put na putovanje od 17 sati, kada je U imala 9 meseci na Tasos, ove necemo, ali sledece sigurno Boze zdravlja u vecem broju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:47:37
|
|
|
|
Chipsy
|
bokac, prepustam tida budes pre menena spisku Ajde bre trudnice, sta mi je ciniti, samo bubi misli na mene Meni hgb138, i kad nisam trudna nemam toliko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:47:38
|
|
|
|
adulence
|
jao i ja jedva cekam sledece godine u prosirenom izdanju,to ce biti ludnica...hehehehe..... Inace mm i ja smo bas dosta putovali obzirom da se znamo nepune cetiri godine...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:49:44
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Bubi, prirodno, ali uzas, jedva sam je izgurala, svi su me pritisli da je izguraju, napuklo mi i rebro. Zato i imam traume. Ona nije disala kad je izasla, da li zbog toga ili svoje bolesti ne znam, ali nisam sigurna da joj i ja nisam naudila time sto nisam mogla da je izguram. Kako si ti mila? onda glasam za ugovoren carski... ako se vec nudi bolje to... puno te ljubim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:50:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy bokac, prepustam tida budes pre menena spisku Ajde bre trudnice, sta mi je ciniti, samo bubi misli na mene Meni hgb138, i kad nisam trudna nemam toliko Chipsy meni juce 141 nisam jedina super E a jesi li ti sad u Kv, sto bezis odatle?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:53:08
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: adulence ahahahahahha,jao blesava si ,a sto je najsmesnije od svega mogu da zamislim tu scenu... ja ostajem do 24.jula,ahahaha....a kada si se sa drugim porodila nesto mi u glavi da ti to do termina nesto... Sa drugim sam se porodila 15/07, a termin bio 06/07. Ali sad vjerujem da ću malo ranije, prije nego kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:54:16
|
|
|
|
adulence
|
chipsy pa sta bi ti vise volela prirodni ili cr,to je najbitnije???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:54:59
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy bokac, prepustam tida budes pre menena spisku Ajde bre trudnice, sta mi je ciniti, samo bubi misli na mene Meni hgb138, i kad nisam trudna nemam toliko Ja ne bih razmišljala puno. Znači svakako ćeš se 8.poroditi. Sad bolje da se ne mučiš, izaberi carski.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:19:21
|
|
|
|
Tanjica81
|
Chipsy mislim i ja.verovatno si propustila moj post... Jabudic bravo za rezultate...baš sam te se setila. Ja sam pisala DijaniRR da me upise i u 3.tromesečje.Hvala ti Di što si me upisala. Ko je za ? Jeeeee...dobila sam opet nesto plate. Ajmo žene u kafanu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:25:36
|
|
|
|
Valerie
|
chipsy, i ja sam za carski, kad si se vec istraumirala na prvom porodjaju. imas zakazano, ako i krene ranije, uradice ti cr. bas ako bude brzinski, nece ti smetati ni prirodni. samo drzi vezu, uvek je dobro je imati. ja sam potpuno slogirana, ove promene su potpuno lude. opet danas necu nista uraditi, kako se cini. gomila za peglanje samo raste super ado za more. mi smo se nesto vise orijentisali na drugu stranu bokokotorskog zaliva, bili u bigovi, dobroti, kotoru, becicima, prethodnih godina. volim kad mi je brz transfer sa aerodroma, nesto me taj trajekt ili kruzenje smaraju. ma razmazena jedva cekam naredno leto, samo da skupimo pare, koje mi uvek fale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:27:43
|
|
|
|
jabudic
|
Blago vama, kad cu ja na more
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:28:34
|
|
|
|
jess021
|
Stigla, ajmo tresnje, lepe tresnje, Crkla sam, te skini duks, te obuci, vreme ludo skroz... Ne znam sta cu za rucak Mi ove godine necemo nigde, ne usudjujem se, a ionako smo do sad mm i ja bas putovali, tako da mi uopste nije problem da preskocim jednu godinu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:37:42
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Zene koju brusnicu pijete kako izgleda pakovanje ova u apoteci kaze nesme original ona crna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
jess dobro si me podsetila sada cu da zovem dedu da mi ih nabere bekolino ovde uglavnom za infkcije i upale piju pancicev caj,za brusnicu ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:44:35
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Bekolino 25 Zene koju brusnicu pijete kako izgleda pakovanje ova u apoteci kaze nesme original ona crna Ja kupila na svoju ruku zbog onih 7-8 leukocita. Piše ENCIAN- 100% brusnica ( to ti je 50g brusnice + 100g smedjeg šećera - 5.50€) Umrla sam od smijeha kad sam vidjela šećer. Da sam htjela šećer kupila bih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 12:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
bekolino ima ona nemacka brusnica za decu, nju sigurno smes, proizvodjac zeinpharma pitaj u apoteci... klik evo ga
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.5.2015 13:01:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 13:19:22
|
|
|
|
Valerie
|
koliko se secam, u takvim mesavinama brusnice je i hibiskus, koji ne treba da se pije. ja kupila, pa prebirala, i na kraju kupila kandiranu brusnicu i grickala. bar znam da je tu samo secer
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 13:32:15
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, kupi taj Pancicev caj protiv bakterija za decu i trudnice i da te ne boli glava, a kupis kandiranu brusnicu i grickas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 13:32:24
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Ja pitala i docu kaze moze bilo koji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 13:40:55
|
|
|
|
janabons
|
CAo zene Mi jutros bili na uz, sve ok, bebica lepo napreduje, kontrakcija vise nema...ja presrecna Vidim da pricate o brusnici, pojma nemam , nisam je nikad konzumirala. Sta vise preporucujete kao kompleks vitamina u trudnoci - elevit ili femibion, oko ta dva se dvoumim????KAkva su vasa iskustva?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?