Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:14:57
|
|
|
|
jess021
|
Frockla, dobro si prosla, ja sam vec jednom bila na spisku trudnica koje su u trecem trimestru
< Poruku je uredio jess021 -- 29.5.2015 10:16:19 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:15:01
|
|
|
|
adulence
|
mene bas zanima kakvi ce mi biti rezultati,na sledecoj laboratoriji...sledece srede cu da idem kod dr,po uput za laboratoriju i da zakazem kod njega uz za komisiju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:17:16
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, ja sam vec uzela upute, ali cekam da mi se priblizi uz, pa da ih uradim. Nesto se ne opterecujem zbog kks, samo da nemam bakterija u urinu, nesto mi je to gora stvar.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:17:32
|
|
|
|
jekiki
|
Izgleda da se vreme malo popravlja, sunce sija i raspolozenje odmah bolje Kupila sam dinju malopre a kakva je videcemo popodne, samo da ne bude ko kajsije od pre neki dan, bas su bile bezukusne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:22:05
|
|
|
|
adulence
|
mene jess zanima zato sto kao sada malo vise vodim racuna o ishrani i konacno jedem meso,a znas pricala sam da sam skroz bila prestala na pocetku da ga jedem...eto samo zbog toga,a sta bude bice,nije mi strano ni da pijem gvozdje ,jer sam ga i sa Ivkom od 8.meseca pila... ma joj najvise se radujem uz,hehehehe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:26:52
|
|
|
|
jabudic
|
E, našao mi muž rezultate brisa, sve OK. Prosto ne mogu da vjerujem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:27:11
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da sam te cak i kritikovala zbog toga, ako se dobro secam Ma i meni da je docekati uz, a za nalaze cu lako. Jabude, super za rezultate
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:28:14
|
|
|
|
jekiki
|
Jabudic dobro je, da ne moras opet da se maltretiras za bris i super sto je nalaz dobar
< Poruku je uredio jekiki -- 29.5.2015 10:29:04 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:29:56
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mislim da sam te cak i kritikovala zbog toga, ako se dobro secam Ma i meni da je docekati uz, a za nalaze cu lako. Jabude, super za rezultate dobra sam dobra... bravo Jabude...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:31:46
|
|
|
|
mlada_mama
|
Jutro trudnjace, ja sad iz DZ, vadila labaratoriju, pa ce svekrva da digne nalaze da ja ne idem busom opet.. od jutros neki pritisak dole na stidnu kost uzas, kao da ce sve ispasti, jedva sam hodala. Danas sunce, ljepse vrijeme, pa sam rasirila masinu bebeceg vesa da moze mama da mi pegla, sve se bojim necu stici sve :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:35:33
|
|
|
|
jabudic
|
Adulence, ja sam bila godinama vegeterijanac prije trudnoće, i prekinem u trudnoći, kao hajde zbog ishrane, bebe, gluposti. Pojedem po nekad mrvicu nečega, za ovih 8 mjeseci nisam pojela ni 100g mesa, kad ne volim, ne volim. Dodatne vitamine nisam pila, sad kad se sjetim popijem po jedan Prenatal, jer mi je hemoglobin pao. I sem tog hemoglobina sve mi je OK, a ni to nije mnogo nisko za 8.mjesec trudnoće, tako da sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:36:49
|
|
|
|
bebilule
|
Ja uzimam samo magnezijum i trudim se da kroz hranu unosim što više vitamina. Meso mi se skoro i ne jede otkad sam zabebila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:37:46
|
|
|
|
jekiki
|
Jedite sta vam prija i ono od cega se bolje osecate
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:39:38
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Adulence, ja sam bila godinama vegeterijanac prije trudnoće, i prekinem u trudnoći, kao hajde zbog ishrane, bebe, gluposti. Pojedem po nekad mrvicu nečega, za ovih 8 mjeseci nisam pojela ni 100g mesa, kad ne volim, ne volim. Dodatne vitamine nisam pila, sad kad se sjetim popijem po jedan Prenatal, jer mi je hemoglobin pao. I sem tog hemoglobina sve mi je OK, a ni to nije mnogo nisko za 8.mjesec trudnoće, tako da sam zadovoljna. meni su na prosloj laboratoriji i gvozdje i hemoglobin opali,ali ja sam covek od mesa i ne mogu da zamislim rucak bez mesa u normalnom stanju....ahahahah.... nego ja jedva cekam more,mislim da ce ono sve da popravi,jao jos mesec i po dana.... inace ne znam Jabude da li sam ti pomenula kupila karte preko Montenegra i nadam se lepom letu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:40:34
|
|
|
|
jess021
|
Ja odoh na pijacu, ako neokme nesto treba javljajte. Nemojte puno pisati, kad dodjem pa vidim da imam 5 strana da citam... Salim se, sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:44:31
|
|
|
|
Lota
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Lota ja folnu pila do dabl testa tada mi dr uvela elevit. Ovo drugo ne zn sta je, to nisam pila. Tocopherol je E vitamin, to sam pila i u prosloj trudnoci sa folnom, ali sam zaboravila do kad. Nisam pila druge vitamine.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:47:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja upravo doruckovala, pa da pipijem lekove i da nesto raduckam Ja pijem jedan dan elevit, jedan dan folnu, jer mi je moja dr jos nije ukinula, kada je ukine onda cu samo elevit
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:48:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jao kako mozete bez mesa! Ja ne mogu da se najedem ako ne jedem meso. Meso mi je pod obavezno. Ja treba sutra da radim laboratoriju i malo pre pojedem pola kutije minjona! Zaboravila sam za sutrasnju laboratoriju. Da l ce mi to povecati secer do sutra?
< Poruku je uredio Maraj -- 29.5.2015 10:49:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:48:57
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: adulence IZVORNA PORUKA: jabudic Adulence, ja sam bila godinama vegeterijanac prije trudnoće, i prekinem u trudnoći, kao hajde zbog ishrane, bebe, gluposti. Pojedem po nekad mrvicu nečega, za ovih 8 mjeseci nisam pojela ni 100g mesa, kad ne volim, ne volim. Dodatne vitamine nisam pila, sad kad se sjetim popijem po jedan Prenatal, jer mi je hemoglobin pao. I sem tog hemoglobina sve mi je OK, a ni to nije mnogo nisko za 8.mjesec trudnoće, tako da sam zadovoljna. meni su na prosloj laboratoriji i gvozdje i hemoglobin opali,ali ja sam covek od mesa i ne mogu da zamislim rucak bez mesa u normalnom stanju....ahahahah.... nego ja jedva cekam more,mislim da ce ono sve da popravi,jao jos mesec i po dana.... inace ne znam Jabude da li sam ti pomenula kupila karte preko Montenegra i nadam se lepom letu... Meni je to promaklo! Kad dolazite? I gdje? Nećeš valjda ubosti kad budem u porodilištu maraj, neće ti to smetati, ja jedem sve i svašta bukvalno dok legnem, pa mi šećer ne prelazi 4.
< Poruku je uredio jabudic -- 29.5.2015 10:51:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:49:49
|
|
|
|
adulence
|
odoh i ja da kuvam svoj juneci paprikas...mljac,mljac....jess meni tresnje u neogranicenim kolicinama... Idemo vec trecu godinu za redom kod iste zene u iste apartmane u Kumbor,pa dolazim 12.jula...kada je tebi termin?
< Poruku je uredio adulence -- 29.5.2015 10:50:45 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:51:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj ne verujem, ja sam vece pre toga pojela 2 jabuke, i parce torte, oko 20h, a u toku dana sta sam jela i secer 4,4 Ni ja meso ne mogu u ovoj retko kad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 10:53:16
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jao kako mozete bez mesa! Ja ne mogu da se najedem ako ne jedem meso. Meso mi je pod obavezno. Ja treba sutra da radim laboratoriju i malo pre pojedem pola kutije minjona! Zaboravila sam za sutrasnju laboratoriju. Da l ce mi to povecati secer do sutra? iskreno sumnjam da ce ti to nesto smetati sutra,ali ako ce ti biti lakse pij limunadu bez secera,to sam skoro slusala mm baki koja je dijabeticar kada je bila u banji kiselom limunadom joj malo spustali secer...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:06:11
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: adulence odoh i ja da kuvam svoj juneci paprikas...mljac,mljac....jess meni tresnje u neogranicenim kolicinama... Idemo vec trecu godinu za redom kod iste zene u iste apartmane u Kumbor,pa dolazim 12.jula...kada je tebi termin? Meni je termin 24, ali se nadam pošto je treće da će malo ranije, tako taman da dodješ da navijaš u porodilištu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:19:44
|
|
|
|
adulence
|
ahahahahahha,jao blesava si ,a sto je najsmesnije od svega mogu da zamislim tu scenu... ja ostajem do 24.jula,ahahaha....a kada si se sa drugim porodila nesto mi u glavi da ti to do termina nesto...
< Poruku je uredio adulence -- 29.5.2015 11:20:37 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 29.5.2015 11:21:09
|
|
|
|
mlada_mama
|
adulence, nemoj da mi se brckas previse, treba temu otvarati tu oko 15og jula :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?