Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 11:19:01
|
|
|
|
daca77
|
Degu, pu pu i vi ste velike
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 11:26:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Degu ona je preslatka, medic pravi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 11:26:28
|
|
|
|
amdn
|
drugari mnogo su nam lepi klinci, IvaMark, kalrita, koktorkakristal,degu svi su preslatki, verujem da starije seke paze i maze svoje bate i sekice Trcosava mi moramo da ga sisamo, mnogo se znoji, pa kupili masinicu ja ga sisam nece u salon :( a bas mu se lepo uvije kosa, bolje nego moja, bude tad presladak i deluje kao beban, a kad ga sisnemo onda je ozbiljan decak. Al ga je tesko fotkati ne da se. bravo za nase sampione
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 11:36:09
|
|
|
|
degu
|
divna nasa rr decica :)
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 18:24:58
|
|
|
|
aksor82
|
IZVORNA PORUKA: branki RR kris,bas dugo nisam videla doru,bas je porasla i nekako se promenila,cini mi se,lutkica hvala ti svi su kao lutke
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 8:54:39
|
|
|
|
anita
|
Evo da i nas vidite kako smo porasli Mihajlo Nikolina Masa Masa I Nikolina Moji zivoti
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 8:58:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Anita Predivni su!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 9:17:39
|
|
|
|
jabudic
|
Anita, predivni su! Pravi slatkiši!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 9:21:57
|
|
|
|
wivern
|
Kako su porasli Preslatki su Anita
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 9:22:59
|
|
|
|
Anoniman
|
anita predivni su....
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 9:34:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANITA predivni su
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 9:54:42
|
|
|
|
mila83
|
Duse male, pa nema vece srece ! prelepi su !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:02:33
|
|
|
|
mila83
|
Pregledala sam jos dve strane unazad, sva su nam deca divna ! Stvarno ne znam ko je sladji ! Ma lepa deca na svoje majke ! evo i moje male bubice,da vidite kako smo porasli,konacno smo i tezinu sa porodjaja udvostrucili ! Moja jaka,hrabra i uvek nasmejana devojcica <3
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:17:43
|
|
|
|
serpica
|
Anita,Mila,Degu predivni su
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:28:07
|
|
|
|
amdn
|
Anita, Mila prelepi su momci i devojke, vec veliki
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:33:19
|
|
|
|
jess021
|
Anita, prelepe su ti bebe Mila, bas ti je lepa devojcia! Degu, tvoju smizlu vidim na fb, ali moram prokomentarisati kako je porasla, preslatka je!!!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:42:50
|
|
|
|
Kata90
|
Degu,Anita,Mila svi ste mi jako catki
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 10:57:35
|
|
|
|
degu
|
hvala vam zenice :* Anita divni su <3 Mila ona je preslatka, ima toliko umiljatu i dobrocudnu facu, dusa mala.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 11:40:49
|
|
|
|
big mum
|
Životići moji mali
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 19:46:10
|
|
|
|
anita
|
Hvala punoooo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.5.2015 19:59:26
|
|
|
|
Maraj
|
Degu, mila preslatke su vam devojcice anita tvoje trojke uvek odusevljavaju
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 27.5.2015 13:14:50
|
|
|
|
emicaa
|
moja dama
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 27.5.2015 13:47:33
|
|
|
|
Kata90
|
kako je medena,jos ta torbica mala kako je ukrasava prava damica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 27.5.2015 14:07:06
|
|
|
|
mila83
|
Slatka mala dama, na mamu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 27.5.2015 14:09:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice ista mama, divna je. A za baku za fotografije!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
Lepse imeigomarKoje ime je lepse?Stevan (
33%)
Stefan (
67%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!