|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
22.5.2015 8:08:56   
dijana1*
Zato ce i pobediti. Pazi sta ti kazem.
A najjaci kadar mi je bio Bojana, Koncita i Marija Serifovic. Ne zna se ko je vise " differente".
A na fcb odmah izasla slika i komentar Bojana kuma, Koncita mlada a Marija mladozenjauser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.5.2015 8:09:43 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1051
22.5.2015 8:23:05   
Maraj
Pa da. I ja tako mislim da su velike sanse da mi pobedimo samo zbog slihtanja gej populaciji i naziva pesme na engleskom jeziku.

< Poruku je uredio Maraj -- 22.5.2015 8:27:22 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1052
22.5.2015 8:34:17   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: amdn

Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

Nemoj tako, pa seti se onog lepotana Sakisa Ruvasa, on je baš mao veselu pesmicu. Lepo ga bilo i gledati... jedino što čuh da je in topli brat.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1053
22.5.2015 11:09:03   
nata11
A ja sam bas juce setih one grkinje Helene ili tako nesto. Ona prelepa sa dugom kosom, pesmica lepa prava letnja.. Ove godine sam cula mozda 2-3 pesme.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1054
22.5.2015 12:04:44   
tekilica
Imam druga koji je bas fan Evrovizije, pa onda i ja znam ko, sta,kada, kako i zasto :) Danska, Estonija, Belgija, Holandija, Svedska i Srbija <3 Nekim cudim se Danska i Holandija nisu nasle medju finalistima. Setila si se Elene, ja mislim da je ta pesma tada bila bas ubedljiva, a jos se moze cuti na nekim stanicama i takmicenjima. Meni je ona mrsavica iz Nemacke odmah zazvucala kao pobednik sto je i bila,na kraju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1055
22.5.2015 15:03:11   
choopa choops
Meni se dopala Švedska pjesma i nastup. Mislila sam da će on pobjediti sigurno, ali onda sam našla da je prije početka Evrosonga rekao nešto kontra gej populacije, što je skoro pa siguran znak da neće pobjediti user posted image A isto mislim da će Srbija dobro da se kotira, bez obrzira da li je pjesma dobra ili ne, već zato što je pjevačica "neobična" user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 1056
22.5.2015 15:11:24   
mila83
Ja odavno ne pratim Evroviziju,za mene je to vise "zabavni program" nego ozbiljna muzicka manifestacija.Eventualno poslusam na YT nesto sto me interesuje.
Jel veceras finale,jel ?
Dijo,i ja videh tu fotku na fbuser posted image eto,na koji nivo je spalo to takmicenje...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1057
22.5.2015 15:14:36   
choopa choops
Švedska ESCuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1058
22.5.2015 15:58:10   
Maraj
Mila, sutra u subotu je finale

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1059
22.5.2015 16:26:56   
mila83
Hvala Maraj ! Ja znam da je to inace subotom, ali sam se presla ,umislila sam da je danas subota user posted image mozda malo virnem u prenos,ako ne zaspim user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1060
22.5.2015 17:55:35   
Ana RR
Ja sam našu pesmu prvi put čula sad na evroviziji... ništa se to meni ne sviđa mada devojka dobro peva, to stoji. Ali zapanjena sam da neko tako mlad može sebi da dozvoli da onako izgleda. Strašno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1061
22.5.2015 18:39:47   
mila83
Jeste,Ana,u pravu si. A sto se tice pesme, mislim da uopste nije za nju. Ona sjajno peva, ali ta pesma nije u njenom fazonu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1062
22.5.2015 19:19:46   
tekilica
Meni se, na primer, cini da bas jeste. Najvaznije za nju jeste da se bas potrudila da sve bude ok, a jasno je da je sistem glasanja takav da politika odredjuje pobednika. Osim ako pesma nije baaaaaaaaaaaas, bas dobra. Ako je Ukrajina prosla dalje, znam da joj Rusija nece dati mnogo poena kao ranije, itd. Iz istog razloga ni nasa Bebica nije prosla dobro, a pesmica je bas za pevusenje.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1063
22.5.2015 19:23:01   
amdn

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: amdn

Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

Nemoj tako, pa seti se onog lepotana Sakisa Ruvasa, on je baš mao veselu pesmicu. Lepo ga bilo i gledati... jedino što čuh da je in topli brat.

Lelke ne znam, sad cu da bacim pogled, sad su svi metroseksualci, tesko provaliti ko je ko :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1064
22.5.2015 19:27:13   
amdn

IZVORNA PORUKA: tekilica

Meni se, na primer, cini da bas jeste. Najvaznije za nju jeste da se bas potrudila da sve bude ok, a jasno je da je sistem glasanja takav da politika odredjuje pobednika. Osim ako pesma nije baaaaaaaaaaaas, bas dobra. Ako je Ukrajina prosla dalje, znam da joj Rusija nece dati mnogo poena kao ranije, itd. Iz istog razloga ni nasa Bebica nije prosla dobro, a pesmica je bas za pevusenje.

Sakisa Ruvasa

Misli da je tad Bebi dol dobila najmanje poena zbog politicke situacije, da ne kazem sr...
meni ona luda ko struja, i te pesme sto ima skroz su za takve manifestacije, a ova nasa sad... ne znam pesma je uff, ne znam, ona dobro peva, ali.....
pitanje je sto moramo na engleskom, al dobice poene sto rece neko od vas zbog izgleda

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 1065
22.5.2015 22:31:16   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam našu pesmu prvi put čula sad na evroviziji... ništa se to meni ne sviđa mada devojka dobro peva, to stoji. Ali zapanjena sam da neko tako mlad može sebi da dozvoli da onako izgleda. Strašno.

O daaaa, strasnooooo...

Meni je isto jako cudno sto njena porodica gleda prenos direkt iz dvorista, pa da li je moguce da nisu mogli nekome od njenih da omoguce odlazak ako sami nisu imali sredstava... Sve mi se cini da ce Bojana biti iskoriscena za ovaj cirkus.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1066
22.5.2015 22:37:46   
World
E dzaba, kako god ukljucim you tube da saslusam tu famoznu pjesmu, ama nece nikako.. a radio mi danas lijepo.. i juce sam pokusavala i nista.. a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1067
22.5.2015 22:40:28   
ivaMark
a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

nije za smejanje ali me nasmeja u ove kasne sate user posted image postavi joj ti dijagnozu user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1068
22.5.2015 23:11:17   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1069
23.5.2015 10:24:52   
mila83
Preslusala sam sinoc na yt malo nasu pesmu, vise mi se svidja na engleskom nego na srpskom, bolje zvuci.A zbog teksta, koji moze svakako da s eprotumaci, sto neko rece vec ovde, moze dobro da se plasira. Koreografija je uzasna, kao neki sektasi oko nje da plesu !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1070
23.5.2015 10:39:46   
World
evo i ja uspjela konacno da pogledam.. meni se svidja kako zenska pjeva, pa rastura.. a svidja mi se i tekst i muzika, mada mi se cini da se ne radi ovdje o duginim bojama..user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 1071
23.5.2015 14:19:30   
Maraj

IZVORNA PORUKA: ivaMark

a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

nije za smejanje ali me nasmeja u ove kasne sate user posted image postavi joj ti dijagnozu user posted image

Jao i ha se ismejah.... user posted image mi ovde sve sa nekim dijagnozama iz pred trudnickih tema, u sve dijagnoze smo upucene
I ja ko ginekologiju da sam slecijalizirala user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1072
23.5.2015 19:45:34   
Maraj
Ma znate sta definitivno je slihtanje gej populaciji. Evo sad gledah opet nastup na eurosongu. Ovi sto igraju oko nje su pod maskama. Verovatno glume da nisu gej a onda pevaju "Finally I can say i'm differente and its ok...." i skidaju onaj beli oklop sa sebe i masku. Eto izasli su iz ormara sto bi rekli i priznali da su gej. Ja tako shvatam pesmu i nastup. Nemam naravno nista protiv gej populacije, al mi providno to slihtanje

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1073
23.5.2015 19:51:43   
ivaMark
Maraj, dobra si...ne da je slihtanje nego na svakom koraku samo se promovisu. jeste videle google, ja naletela na clanak u blicu...sa sve duginim bojama...pih

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1074
23.5.2015 19:54:36   
Maraj
Pa da a na bini masu zastavama u raznim bojama. I kao favoriti su. Pa vidim i zašto. E da se razumemo nemam nista protiv neka pobede al cini mi se da je malo prljava igra. Na to su isli i sa Marijom Serifovic pa i sad. Sigurica je sigurica user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here