|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
12.5.2014 15:52:49   
Olga75

IZVORNA PORUKA: jovicaa

svako treba da ima slobodu da nosi sta hoce i da radi sta hoce, dokle god ne ugrozava ljude oko sebe.

ovo je sustina
a to da ce neko nauciti ako nesto vidi , ne znam kolko to pije vodu
homoseksualizam nije prelazan gledanjem
da ne kazem nije zarazan

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1026
12.5.2014 15:55:05   
vikiveki
nemam ja ništa protiv toga kako se Končita obukao ali mi nije jasno da li je muško ili žensko ,znam da je bio muško ali mi nije jasno da li se operisao ili je samo pustio bradu i kosu,a i glas mu zvuči kao da je ženski...

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1027
12.5.2014 17:07:13   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: jovicaa

pa nek se cupaju i nose mindjuse, ne znam zasto je to problemuser posted image
svako treba da ima slobodu da nosi sta hoce i da radi sta hoce, dokle god ne ugrozava ljude oko sebe.
a pretpostavljam da iskvarcovan ocupan ili u haljini, muskarac i ne predstavlja neku preveliku opasnost...
a evroviziju nisam gledala..

Kada ti se deca budu depilirala, sminkala , farbala, isla u solarijum i nosila suknjice i stiklice a nikoga ne budu ugrozavala pitacu te onda za misljenje. Bas zog toga sto smo svi moderni i tolerantni svet danas izgleda tako kako izgleda.

dijana nemoj da se ljutis, ali to nema bas puno veze jedno sa drugim... zasto onda ja nisam grand pevaljka ili neka iskvarcovana sponzorusa u roze nijansama, posto su svi u mojoj okolini bili ocarani grandom, silikonima, cecom i ostalim "normalnim pojavama." to su bili moji "uzori", pa sam daleeeko od toga... u svakom smislu.

homoseksualci i transvestiti su oduvek postajali, koliko samo ima primera iz proslosti.. a tada se niko nije javno sminkao, i sl..
sada se samo manje skriva i to je to. sve je to drustvena inhibicija... kao sto devojcice treba da se osecaju prljavo ako masturbiraju.... mislim.... bolje da cutim user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.5.2014 17:11:48 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1028
12.5.2014 17:14:17   
Ivanka 75
Sve je to lepo fino i krasno, svako neka radi sta hoce, s kim hoce i koliko god hoce, postujen svaciji izbor, od seksualnosti do nacina razmisljanja, dokle god ovaj prvi nije u mojoj kuci, jedesamnom za stolom i ubedjuje me da J taj stil zivota jedini pravi. Neka su oni lepi glatki i namazani svim bojama ali samo da ih gledam.
A ako se to desi videcu sta cu i kako cu dalje svoj zivot da zivim.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1029
12.5.2014 17:15:24   
nata11

IZVORNA PORUKA: vikiveki

nemam ja ništa protiv toga kako se Končita obukao ali mi nije jasno da li je muško ili žensko ,znam da je bio muško ali mi nije jasno da li se operisao ili je samo pustio bradu i kosu,a i glas mu zvuči kao da je ženski...

Ja mislim da je on transeksualac.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1030
12.5.2014 19:39:51   
Verolina
A Tarabici rekose da ce smak sveta kad zensko i musko postanu istouser posted image . I ko zna, mozda bradata Koncita donese Armagedonuser posted image
Mada, meni je pesma bila najlepsa, ali stvarno, neki spoj Abe i Dalindeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1031
12.5.2014 19:42:16   
Verolina
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

ne izgleda vise feminizirano od Milana Stankovicauser posted image user posted image

user posted image
Meni je pesma vrhunska, ali izgleda niko nije zatvorio oci da uziva vec su svi otvorili oci da se groze.
Koncita je bas vizuelno grozna (mislim haljina je extra, ali sa malo manje dlaka i malo vise oblinauser posted image )Imas osecaj kao da ti je dlaka upala u pasulj dok je gledas. Ja sam zato zazmurilauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 12.5.2014 19:46:04 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1032
12.5.2014 20:25:30   
jovicaa
izgleda da sam svasta propustila ne gledajuci evroviziju.....
ali koncita, samo ime je ludo bez svega ostaloguser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1033
12.5.2014 20:34:09   
isidora88
dijana apsolutno se slazem sa tobomuser posted image
gade mi se ovakvi prizoriuser posted image
i mislim da je problem sto se to toliko progarira i podstice kao normalno, jer deca traze uzore i ideale, dosta mladih kopira ono sto vidi na tv-u, tako da ne treba da vas cudi ako vam deca sutra budu slika i prilika koncite ili neceg slicno.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1034
13.5.2014 8:32:03   
Anck Su Nmaun
Nisam uopste pratila niti sam cula pesmu... ali sam se zato nagledala Koncite po FB .. sve se sad samo o njoj pise... sprdnje i tako to... sve mi je to izopaceno postalo pa ni ne pratim.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1035
7.6.2014 2:11:09   
vikiveki
Meni je skroz opao ugled Evrovizije od kako je Končita pobedila za pesmu evrovizije

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1036
21.5.2015 22:28:02   
dijana1*
Pored toliko prelepih devojaka oni forsiraju ovo bradato cudouser posted image
Cestitam Bojani za prolazak u finaleuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1037
21.5.2015 22:37:35   
amdn
jao kakvo je se... ova evorovizija,
sad burazer i ja gledamo na Youtube iz 1980 - 1990, eee to su bile pesme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1038
21.5.2015 22:41:47   
amdn
Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1039
21.5.2015 23:06:19   
World
Kad ide ova evrovizija uopste, bas nisam u toku? A jeste nekad bilo super gledati, sad je sve prilicno bezveze..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1040
21.5.2015 23:07:44   
amdn
U subotu je finale, ja necu gledati, poslednjih god. sam bas razocarana,
po meni euro song treba da bude ziv, letnja hit pesma....

< Poruku je uredio amdn -- 21.5.2015 23:11:20 >

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1041
21.5.2015 23:10:08   
Ivanka 75
I svaka država treba da izvodi pesmu na svom jeziku a ne na engleskom.
Svaka pesma totalno drugačuje zvuči na maternjem jeziku, kad se prevede na engleski je nekako veštačka, depersonalizovana, samo nabacane reči tek toliko da se rimuju.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1042
21.5.2015 23:12:08   
amdn
Ivanka slazem se skroz, na svom jeziku pesma ima zivot ovako pfff

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1043
21.5.2015 23:16:13   
World
A nekad su svi pjevali na svom, sad je sve 'pozapadnjavanje'.. na kraju krajeva zasto bi svi morali da znaju engleski.. ili zasto ne pjevaju na kineskom, vise ljudi ga govori svakako.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 1044
21.5.2015 23:22:03   
amdn
World user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1045
21.5.2015 23:22:28   
ivaMark
Mene nervira popularizovanje duginih boja...sve vise mi lici na veliku lgbt paradu....

i mnogo me nervira kada o onome muskarcu sa dugom kosom, koji nosi haljine pricaju u zenskom rodu...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1046
21.5.2015 23:32:40   
dijana1*
Ivauser posted image
Isto mislimo.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1047
21.5.2015 23:40:01   
Ivanka 75
Evrovizija je postala jedna skupina naroda i narodnosti bez kulture i morala... ovo je moje mišljenje.
Evrovizija je nastala radi popularizovanja evropskih naroda i država, ovo sad je parada neukusa, tj nazovi ukusa, razvratničkog modernizma, nekad su roditelji ohrabrivali decu da gledaju Evroviziju sad ih je sramota i da prebace kanal jer ne znaju šta će se pojaviti.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1048
22.5.2015 1:18:32   
choopa choops
Evrovizija se pretvara u manifestaciju gdje se promoviše sve samo ne dobra muzika.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1049
22.5.2015 6:27:23   
Maraj
Ma uzas sad i ovi nasi na bini masu zastavama u raznim bojama jer kad se te boje spoje dobije se duga jer da, a svi znamo sta ta zastava simbolizuje. A opste je poznato da gej populacija "drzi" pesmu evrovizije tako da je jasno i zbog cega je ovo nase mahanje zastavama na bini. Idu na siguricu..... slihtanje gej populaciji jos pesma koja kaze Finally I can say i''''m differente and its ok..... sta reci....

< Poruku je uredio Maraj -- 22.5.2015 6:30:48 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here