Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:00:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebilule IZVORNA PORUKA: Unina mama suzi rekla si nam, to je divno ja moju preko dana osetim samo kad legnem kao sto je bebilule opisala, a kada uvece legnem na stomak tad me bas lupne Ama ne maltretiraj ga više! ahahha kao mm si, sta mu fali , to je samo jednom uvece nekako mi je ovo cudno, Una je bila vrtirep u stomaku, dan pred porodjaj, imala sam osecaj da mi je sve organe ispremestala, odem kod moje dr i kazem joj to ona zena se smejala, dok me nije ukljucila na ctg, a tada otkucaji 250...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:00:53
|
|
|
|
bebilule
|
Majared, ja se bila zabrinula. Dobro da je sve ok. Lota, miruj malo molim te. Jabudicu kako nema trećeg vađenja. Na koliko su ti radili drugi put? Ja bih ih natjerala da urade jer ne mogu dobiti pravu sluku. Znam o čemu pričam jer sam ja bila na sioforu, imam blagu IR koju ne bi otkrili da su mi samo dva puta vadili krv. Joj kad se sjetim, valja mi opet popiti glukozu, fuj! Meni su rekli da ću raditi u 24. nedelji ogtt
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:01:07
|
|
|
|
majared
|
Ja sam od danas na bolovanju, iako je dogovor bio da radim jos par dana, Sta da radim ovo su vandredne okolnosti, morace na poslu da se snadju i bez mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:02:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Majared to je bitnije, odmaraj, bice sve ok, i ja sam krvarila u 5 nedelji, dok jos nismo culi srculence, pa guramo, hvala Bogu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:08:05
|
|
|
|
janabons
|
Jutro, trudnicice Nesto nikako da stignem redovno da vam se javljam. Ja sam bila juce na kontroli, dabl trest mi je dobar, ali imam kontrakcije na prednjem zidu materice, tako da sam dobila utrogestan 4*200. S tim u prosloj trudnoci nisam imala problema, al eto.... uvek nesto novo. Stomak me bas cesto boli, reko mi dr da mirujem, trudicu se to da ispostujem koliko je moguce s obzirom da sam privatnik, al potrudicu se, stvarno. Vec me kopka da saznam pol, da znam kako da mu/joj se obracam Moja cerka KAZE DA CE DOBITI BATU, BEBU NE, SAMO BATU
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:14:15
|
|
|
|
sagitarius
|
Um,ti stvarno legnes na stomak?Sreca pa je jos uvek maleni.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:25:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Sagitarius ne legnem bas na stomak, sa leve strane se malo tako namesim da bude kao da je jedna strana da lezim na njoj, i ona me odmah kucne , opominje me bas sam objasnila, a do skoro sam lezala na stomaku, sa Unom mi to nije padalo na pamet... Jesi li osetila ti bebice? Jana miruj koliko mozes!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:37:21
|
|
|
|
sagitarius
|
Um,cackam i ja moje,ali nisam lezala na stomaku.Ja osecam kao da mi neko baca neke zabice po stomaku.Mislim kao kada bacis kamencic u vodu,pa on malo blupne.Nista radikalno,volela bih ja to dosta jace i konkretnije.Mozda probam tvoj metod,he,he.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 11:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Sagitarisu to je to, probaj pa javni sta je bilo... A uskoro ce svakako biti jakih pokreta... Ja sam moja creva jutros cula tamo negde kod bubrega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 12:26:08
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule IZVORNA PORUKA: Unina mama suzi rekla si nam, to je divno ja moju preko dana osetim samo kad legnem kao sto je bebilule opisala, a kada uvece legnem na stomak tad me bas lupne Ama ne maltretiraj ga više! Ha ha ha zeno luda si. I ja se pitala kako to um legne na stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 12:50:33
|
|
|
|
jess021
|
Aman UM prestani sa tim tvojim metodama Sagitarius, i ja moju oset_im tako kao sto si ti opisala, nekad jace nekad slabije. Ne smem da legnem na stomak, strah me je da cu je zgnjeciti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 13:32:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess , pa kad ti nisi smela , ja isprobavam Jesi li napravila neki kolac?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 14:03:34
|
|
|
|
superm
|
Ja sam celog života spavala na stomaku, sve do 1.trudnoće. Od tada sam prestala. Ne znam da li je dobro da ležite na stomaku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 14:16:39
|
|
|
|
Frcokla
|
Ja tako legnem na mm, dok leskarimo popodne. Stomak na stomak, nek i on malo oseti te udarce, A bogami meni udobno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 14:36:33
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam se nocu okretala na stomak, ali od kad imam banana jastuk navalim se na njega i zagrljeni spavamo celu noc. Stvarno je super stvar. Um, sad sam isla u nabavku za kolac. Pravicu cheesecake sa jagodama, ali kasnije. Sad jos malo moram rucak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 14:51:49
|
|
|
|
mlada_mama
|
Dan zenice, kakvo je vrijeme kod vas? Kod nas danas jutro super, sunce i sad zagrmi, kisa :( Meni S spava, krcka mi se rucak, a mama me obradovala tresnjama i jagodama, tamanim ih uveliko tako da cu rucati veceras :) Jel imala neka od vas problem da trne prepona, meni se vec 5 dana desava da kad stojim utrne i kao da me grc tu uhvati, toliko da kao da cu pasti..kaze mi mm da je to normalno hahah
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 14:57:11
|
|
|
|
Maraj
|
Kod mene 30 stepeni bas je toplo Mene nekad uhvati taj da kazem grc al u levu straznjicu imam utisak da ne mogu da hodam al brzo prodje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:00:59
|
|
|
|
Anoniman
|
kod emne isto toplo, ali ima i vetra, trebala bi do radnje po salatu, a mrzi me.... moje veliko dete otislo kod mojih roditelja upravo... ja jos nemam te grceve, imam po nekad ali u nogama..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:02:06
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da kod nas ima i vise stepeni, toplo je, ali nije velik pritisak, pa mi ne smeta. Ja sam pre pola sata isla u nabavku, fino sam prosetala hladom, nije mi bilo tesko. Moja beba se ceo dan vrti Misica moja!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:06:37
|
|
|
|
mlada_mama
|
U nogama i ja imam grceve, to mi normalno :) imala sam i sa S, kad jauknem u sred noci mm se prepadne ziv, a i ovo je valjda normalno, u ovom stanju :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:09:50
|
|
|
|
jess021
|
Mlada mama, jel pijes magnezijum? Ja sam pocela pre par dana i stvarno me manje bole noge, kuc kuc.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:12:12
|
|
|
|
mlada_mama
|
Ne pijem ja nista draga :D Koji pijes, smijem li ja to bez potvrde dr?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:16:26
|
|
|
|
jabudic
|
Mi pola dana zaglavismo u domu zdravlja i u Budvi. Već je haos i gužva i vrućina. Tek ću ujutro podići rezultate. Ono što sam vidjela dok su mi drugi put vadili krv je da je gotov nalaz urina i piše 7-8 leukocita? Zna li neko šta o tome? Mislim da je do 5 OK, ali vjerovatno je u trudnoći i nenormalno normalno. Meni se jedu jagode, a zaboravila d akupim. Sad sam za utjehu pojela sladoled. Ovih dana ne jedem ništa konkretno, samo neke gluposti grickam, lagano ali sigurno ću na stotku izaći! Mlada mama, ja pijem Magnezijum direkt od 300, u kesicama onim. Tj. kad se sjetim 1-2 puta nedeljno.
< Poruku je uredio jabudic -- 19.5.2015 15:17:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:17:54
|
|
|
|
mlada_mama
|
Meni su zadnji nalazi isto takvi, dr rekla da pijem litru caja od brusnice dnevno pa da ponovim nalaze, misli da cu s tim da izbacim sta god da je :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 19.5.2015 15:22:20
|
|
|
|
jabudic
|
Moja dr otišla danas na odmor, kakvi god da mi budu nalazi moram kod izabranog ljekara da mi on da dijagnozu. A mi ujutro krećemo na proputovanje, mm na kontrolu u PG, pa ćemo do mojih da pokupimo starijeg sina, pa do ujaka mm, pa do njegovih. U nedelju bi trebalo da smo nazad. Ja naravno ne prestajem da radim ni kad putujem, nosim laptop sa mobilnim internetom + tablet i tel sa neogranicnim internetom ( na različite mreže- nema da zašteka) Tako, vidjeću sjutra kakvi će biti nalazi, imam osjećaj da ovaj OGGT neće biti dobar.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?