|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
16.5.2015 9:44:38   
Anoniman
jess posavetuj se sa lekarom, mada mguce je i da ti je od trudnoce...
vazi, pisemo u temi..user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1551
16.5.2015 9:48:40   
jess021
Ma kontam da tek na licu nema veze sa bebom, a ja cu se valjda prolepsati kad se porodimuser posted image
Pisala sam u temi kolica.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1552
16.5.2015 9:52:04   
Valerie
verovatno ti je jess nesto od trudnoce. mozda malo da smanjis jagode, one znaju da budu alergen.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1553
16.5.2015 9:59:38   
jess021
Valerie, da znas da sam sinoc pomislila da li trudnice uopste smeju da jedu toliko jagoda, ali reko` jedu sve, pa ko veli i ja cu.Moram ih smanjiti.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1554
16.5.2015 10:10:02   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1555
16.5.2015 10:11:13   
Valerie
ja ne jedem user posted image al ja sam poseban slucaj user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1556
16.5.2015 10:32:36   
Bekolino 25
Jutrouser posted image Kako ste danas?

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1557
16.5.2015 10:36:08   
Anoniman
Ja jedem, ali nisam imala problem, mada meni bas dugo stoje potopljene u vodi, da ih operem kako trebauser posted image

Becolino user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 1558
16.5.2015 10:51:00   
Bekolino 25
Um pa ja to cujem za neke nezne dodire user posted image nemoj da se iznenadis ako te jednom jako lupne hihihi .Duse male nista lepse od tih pokreta .Mene nesto ledja ubise od jutros ne ustaje mi se iz kreveta

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1559
16.5.2015 10:58:02   
Anoniman
Bekolino ja to i cekam, ali nista josuser posted image
Los je dan , kod nas je bas oblacno, ni meni se ne ustaje, Una i sveki ce u selo, a ja sam sama danas...

Direktna veza do poruke: 1560
16.5.2015 11:00:22   
Maraj
Jess moze biti od jagoda al ako si primetilw da ti je nakon umivanja moze biti alergija na vodu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1561
16.5.2015 11:04:31   
Bekolino 25
Ti uzivaj sa tvojim bebanom.Ja nisam nocas mogla da spavam ustala sam u 4 do 7 sam setala visila na netu a i on se bio probudio pa me je jedno dobrih sat vremena sutirao i na kraju kad je mm otisao na posao zaspali smo oboje.I kod mene je oblacno tako da mi se ne ustaje ali mislim da cu zbog ledja ipak morati bas sam se ukocila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1562
16.5.2015 11:12:16   
jess021
Nisam ih danas kupila. Bili na pijaci i sve je skuplje za 50 din nego juce, zato sto je vikend. Iz principa nisam htela nista da kupim, nego cu u pon lepo da povezem kolica za pijacu i da kupim sta mi treba.

Direktna veza do poruke: 1563
16.5.2015 11:13:14   
Anoniman
bekolino naidje tako period, ja svaku noc u isto vreme ustjem da piskim, kao navijena, i onda u 7 mm zvoni alarm da ide na posao pa sam i tada budna....

odoh da sredim unu kuckamo se kasnije....

Direktna veza do poruke: 1564
16.5.2015 12:16:28   
Bekolino 25
Um kao da sebe slusam alarm u 3:08 da piskim.Ali kad me ovako uhvati da ne mogu da spavam to me ubije ceo dan mi je los.Pravila sam medeno srce izvolte zenske i bebaniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1565
16.5.2015 12:19:10   
jabudic
Pokušah da iščitam, ali nema šanse!
Mi smo juče kasno stigli iz Pg, bila sam preumorna da pišem, ni posao nisam stigla da završim.
Evo sad uzela da odradim neke fakture koje juče nisam.
Došao mi brat, uskoro će i drugi, jedan drugar od mm, i evo hoće roštilj da spremaju.

Bili smo kod mog ujaka da vidimo bebicu! To je toliko malo i slatko, meni posje J mrva, a oni kažu kakao je dzin, ima 5kg sa mjesec dana.
Dobili smo puno novih bodića i helankica, koje su joj stigle iz Amerike, ali kako beba još nosi duge rukave završili su kod nas. Sve je medeno i minijaturno, jedva čekam da Luciju modiram i vozam kroz Porto Montenegro user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1566
16.5.2015 12:20:26   
soni
Dobar dan trudnice !!!!

Piskanje ce jos maloda prestane pa dolazi nesanica
user posted image
Na pijaci kupite tikvica, krompirica i jagoda za mene..user posted image

Ja jos 2 u 1

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 1567
16.5.2015 12:26:32   
jabudic
Oooo Soni, još si tu!?
E pa sad stvarno brojiš sitno - 2 dana do termina!
Ima li naznaka da će uskoro?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1568
16.5.2015 12:28:33   
Anoniman
soni kupujemo, ko da sam ja nabrojala sta mi se jedeuser posted image
user posted image
jabudicu kako ti je muz? moraces da nam slikas te poklone

bekolino hvala na kolacima...

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1569
16.5.2015 12:31:53   
jabudic
Soni, baš sam sve to kupila maloprije user posted image i još tonu povrća i voća.

UM, bolje je, povlači se i dalje ta voda, baš sporo, ali mrda. Ove tegobe koje on ima su od želudca, jer mu je toliko ljekova uništilo sluzokožu želudca, ima i heliko bakteriju, i hijatus herniju, imao je terapiju i za to, ali ju je ova jaka terapija za vodu poništila.
Ali opet, lakše kad znamo šta je, želudac se već da srediti. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1570
16.5.2015 12:35:47   
Anoniman
Drago mi je da je bolje, ma da, bitno je da ste na vreme otkrili i da se on polako ali sigurno oporavlja...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1571
16.5.2015 12:58:43   
SareniVrabac
E cure,samo da vam mahnem. Nas dvoje standardno na poslu.
Imali smo problematicnih 15ak dana pa nas nije bilo.
Za prvi maj isli u UE,i dobila kontrakcije u voznji,nije se smirilo preko noci i ujutru me hitno prime u ue porodiliste. Grlic malo skracen,razmeksan,unutrasnje usce zatvoreno. Na uz sve ok,beba okrenuta glavom ka izlazu,i ima baaas duge noge,pol ne znamo jos al od sve frke to najmanje bilo bitno. Dobila utrogestan. Na kontroli posle 7 dana kontrakcija nema,grlic razmeksan,nesto kraci i uloziv za prst. Kaze dr to sto je meksi i donekle uloziv nije strasno jer je druga trudnoca,skracivanje je problem. I oba dr,i u ue i u ns se sokirali kako izgleda moj dan,pa naredili vise odmora i mirovanja.
Inace,objasnili su mi da se utrogestan pije ako imate kontrakcije a vaginalno koristi kod skracivanja grlica,jer obrnuto nema efekta.

Nisam stigla da sve procitam,ali za sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1572
16.5.2015 13:20:09   
Anoniman
Sv i pitali smo se sta je sa tobom, odmaraj sto vise, i uzivaj, bice sve ok!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1573
16.5.2015 13:21:40   
jess021
SareniVrabac, neki dan sam pomislila na tebe, jer smo za sad samo nas dve iz ns. Nadam se da si prestala da radis.
Ja bila na feniranju i sad kuliram. Imam rucak od juce.
Soni, zar to povrce nema kod vas? Sad je ovde krece sezona za to sto si nabrojala.

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1574
16.5.2015 13:30:58   
Anoniman
Jess i ja se mislim da zovem frizerku da dodje da me isfenira, ukljucila masinu, pojela celu kesu pistaca, i gledam reprzu pz...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here