|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
15.5.2015 20:47:58   
Sandra_n
A zasto se bojite da kupujete stvari tj zasto vam je rano? Mislim da su to gluposti ako je sudjeno da bude sve uredu bice mislim da su to bapske price i da to nema blage veze sa kupovinom.Ja sam za moje prvo dete kupila neke stvari cim sam saznala da sam trudna a sada sam kupila jos u 12 nedelji ako ne i ranije user posted image uzivajte nema nista lepse od toga

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1526
15.5.2015 20:51:52   
Anoniman
Jess naspavala si seuser posted image
ja cu sada da jedem jagodice...

Sandra ja se ne plasim, ja sam jos pre neku nedelju htela da kupim nesto, nego mi se jedna zena na fb ne javlja user posted image

Ja samo nemam gde sada da sklanjam, posto ne znam ni gde cu nase stvari...

A od Une imam jedino krevetac, ogradice, i cebenca, sve ostalo cemo kupiti ako potvrde da je batauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.5.2015 20:52:53 >

(odgovor članu Sandra_n)
  Direktna veza do poruke: 1527
15.5.2015 20:53:20   
serpica
Jess ja pijem Maxi Mag sa dodatkom vitamina B jedna kapsula dnevno,a zbog bolova u ruci popijem i uvece ili sumeci ili direct..
sad odoh da spavam mrtva sam umorna i malaksala... laku noc devojke user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1528
15.5.2015 20:54:04   
jess021
Sandra, ja ne kupujem jos nista, ali ne zbog bapskih prica. To se sve realno moze kupiti za kratko vreme, ne daj Boze da se nesto desi zamisli koliko bi bilo tesko zeni da jos kuci gleda sve te stvari. To je moj rezon.
UM, malo sam dremnulauser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 15.5.2015 20:59:00 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1529
15.5.2015 20:54:08   
mlada_mama
Ja sam as neki dan oprala prvu turu vesa, sa Sofijom sam pocela kad sam usla u 9ti mjesec, ali sad imam nju privjesak :) pa cu peglati samo kad mi ona spava, a i moram mirovati pa ne smijem dugo da stojim, kolica imamo, krevetac isto, tako da mi samo pored vesa ostaje jos kupovina ovih sitnica, pelena kremica i gluposti za bolnicu, to cu pocetkom juna.

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1530
15.5.2015 21:00:49   
superm
Bila sam u skitnji sa mojim momcima! Muž je bio kod kuće, još uvek se oporavlja. Došli kući, večerali, jeli voćni salatu po želji starijeg sina. Sad čekamo Pinkove zvezdice. user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1531
15.5.2015 21:00:54   
Sandra_n
Jess ako se nesto ne daj boze desi bilo bi jednako tesko sa stvarima ili bez,ne valja ni sve raditi u zadnji minut moze beba da iznenadi pa ranije stigne jedino ako ti je svejedno ko ce ti to kupiti izabrati i namestiti jer ti neces biti sposobna.Ja nekako volim sve to na miru da spremim to mi je najlepsi deo trudnoce ali postujem svacije razloge,svako je drugaciji user posted image

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1532
15.5.2015 21:23:14   
jess021
Ma naravno, ali kontam da to stvarno nje proces koji traje ne znam ni ja koliko. Ja vec uveliko gledam sta cemo, ali mislim da je neke 2-3 nedelje sasvim dovoljno da se sve zavrsi.
Pojela sam kilu jagodauser posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1533
15.5.2015 21:57:07   
soni
Zenskeee meni danasxtermin..i nista josuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1534
15.5.2015 22:00:28   
Anoniman
Jess i ja malopre vecrala jedno 700 g jagoda, jedva cekam dedine tresnjeeeeeuser posted image

Soni, zar vec?

Uskoro ceuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.5.2015 22:01:20 >

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1535
15.5.2015 22:02:46   
jess021
Soni kad ides kod dr? Ne znam kakav je proces kod vas kad se predje termin.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1536
15.5.2015 22:16:16   
soni
Cekas 2 ned i ides da ti izazivaju...mada sam ja sada imala problema sa ovim slomljenim rebrom pa u utorak idem kod babice

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1537
15.5.2015 22:21:21   
jess021
Joj da, jel ti to zaraslo ili ce nakon porodjaja?
Bice to sve u redu.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1538
15.5.2015 22:54:12   
jess021
ZeMske, lako noc!
Odoh da zagrlim moj banana jastuk i da gledam film. MM kaze da ce na jastuk navuci bokserice i kao da sam zagrlila njega.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1539
16.5.2015 7:13:19   
Bokac
E zenske evo i ja da cestitam svim tetkama dobijene bebice i novim trudnicama da pozelim dobrodoslicu.
Ja sam sa kupovinom stvari u prvoj trudnoci bila skroz neorganizovana i da mi drugarice nisu prisko ile u pomoc ne znam kako bih se opremila uopste.
U drugoj kad smo otkrili da su blizanci onda sam pa histericno kao hrcak dovlacila kuci. Nakon Stefanciceve smrti mi nije uopste bilo strasno da sklonim stvari. Ali sad kad sam krenula da perem i spremam za princezu joj ala sam dusu isplakala nad stvarima za batu sa etiketama koje su bile namenjene Stefanu pa ih nije nosio i sad opet bez bate. Suze mi i sad naviru. Ali da nismo krenuli na vreme da kupujemo ko bi mi priskocio u pomoc kad ovde znam samo par porodica a i oni su bogu iza tregera od nas.
nego mi planiramo da se preselimo u veci stan za koju nedelju a i tata je konacno resio da krene u sredjivanje papira za dolazak vamo. Joj jedva cekam. Uf mene kad nema nema a zato kad sam ovde sve bih da vam istrtocem i post mi je kao roman. Izvinjavam se puno i za uzvrat ostavljam kaficu za vas posto cete krenuti uskoro da ustajete ☕️

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1540
16.5.2015 7:29:28   
bebilule
Jutro zene. Nocas sam vam probala pisati ali mi nije uspjelo sa telefona. Ja zaspala sinoc u 7 pa sam u 2 bila naspavana. Onda se tusirala, mackala, sredjivala....katastrofa. Nego sinoc skontah, gledam nesto...ako ista na tijelu valja u trudnoci onda sise gore user posted image . Moracu ih maksimalno iskoristiti kao adut, dok mi je jos uvijek pojacan libido user posted image user posted image .

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1541
16.5.2015 7:30:39   
bebilule
Nego sto se tice stvari, ja neku od vas iskusnih trudnica planiram za jedno m jesec dana maksimalno iskoristiti oko preporuke za kolica, krevetic i tako to....samo da znate, ja oko toga pojma nemam.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1542
16.5.2015 7:39:20   
adulence
Dobro jutro zemske,evo mene u krevetu jos uvek,ispratila mm na Posao Ivka jos spavva,a ja citam sta ste pisale...sto se tice kupovine ja sam vec da kazem pocela tj.kad vidim nesto sto mi se svidi ja kupim,ali da definitivno je to najsladji deo price...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1543
16.5.2015 8:32:10   
Maraj
Dobro jutro drage
ja pristavila dorucak da se ispece
Od stvari nista nisam jos kupila. Dobila sam od rodjake kesu garderobe i dva para cipelica user posted image inace ja konkretno ništa jos kupila nisam.
Bokac koliko dece ti imas? Ne skontah iz posta

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1544
16.5.2015 9:16:13   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1545
16.5.2015 9:20:49   
Valerie
sinoc je mm prvi put pod rukom osetio bebicine udarce user posted image
bice to jos jedan mali vrtiguz. ne mogu da docekam uz user posted image bas se dugo nismo gledali
meni sad skoro nista ne treba, moram da kazem i nazalost jer tako volim da kupujem. ali vec svega imam u visku user posted image . moci ce da se bira. a prosli put sam kupovala i pre nego sto sam ostala trudna, a posle i za decake i devojcice i pre nego sto sam saznala pol. to je bio moj nacin i uzivala sam u tome.
sad cu mozda novo auto sediste, moje mi se ne svidja previse.

soni ajde, kakve dve nedelje user posted image . jel bi vise volela cr zbog rebra? samo da ti bude sto lakse! user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1546
16.5.2015 9:30:09   
Anoniman
valerie super za tm to je tako divno...
ja uvece kada legnem da gledam seriju od 8-10 osecam neku aktivnost, ali je skroz drugacije od une, neznije, jedva cekam one prave udarce da zaboliuser posted image

ja cekam da mi dr potvrdi pol, ako bude bato, idemo sve ispocetka, autosediste imam i jaje i veliko, kolica moramo nova, pelene imam za povoj, mada mislim se da uzmem i 2one beluga hvale ih...
pa bodici, odelca, peskirici, flasice,jaoj ne mogu da docekam kupovinu, ali to tek kasnije...

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1547
16.5.2015 9:34:39   
jess021
Dobar jutar, bas sam grozno spavala. Budila se sto puta.
MM jos nije osetio bebu, jer kad on drzi ruku ona nista, ali zato je sinoc djuskala u stomaku dok sam gledala Pinkove zvezdice.user posted image
Ja cu sa kupovinom stvari, samo da sve bude u redu, krenuti u abgustu, a do tad cu da razgledam i da se raspitujem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1548
16.5.2015 9:37:22   
Anoniman
jess samo neka djuska....user posted image
a ja cu Boze zdravlja mesec dana posle tebe, ako mi mm ne potrosi sve pare na kucu ahahsha...
za kolica se premisljam, videla sam u vb sada chicoo urban, i mnogo su dobra...

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1549
16.5.2015 9:40:59   
jess021
Ma ti lepo odvoji pare za bebu, a za kucu ce biti.
Ne smemo ovde o kolicima, ajmo u temu.
Opet ja sa flekama, ali sad na licu. Mozda sam vec pisala, ali poslednje dve nedelje nakon umivanja mi se na obrazima pojave crvenilo. To mi se pre desavalo kad ima puno hlora u vodi, a ja imam suvu kozu. Sad vec dugo traje i ja kontam da je nesto od trudnoce. Ne brinem, nego samo pitam da li se nekom desavalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here