|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
15.5.2015 0:51:43   
Bibilib
Joj dusica mala,bas je bolelo.... Ali procice Ivka ne brini👏👏👏

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 326
15.5.2015 7:05:41   
eca89
Dobro jutro mamike, evo da se upišem, moja cura se probudila u 6.10h i nije htijela više spavatiuser posted image , evo je gleda crtićuser posted image ! Ivka, da cura ozdravi brzo. Vrijeme ružno, kiša ubi dajući.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 327
15.5.2015 7:19:31   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Kod mene je i juce sigurno bila zurka, nemam pojma, ja sam se ukomirala od 22h, legla na kauc samo da odmorim, i onda me mama budi da predjem u spavacu oko ponoci, pitam gde je A. kaze spava ko guzica user posted image
Juce smo se setali posle pljuska, seli na klupu, prilazi nam neka teta, i kaze A. njoj "tao", i onda se bacio na posmatranje automobila i buseva koji prolaze, i kako koji prodje, on me pogleda i kaze "ato", i okrece se za devojcicama, ali onim koje su starije od njega pa minimum 2 godine user posted image I tako...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 328
15.5.2015 7:44:35   
doktorkakristal
jutro mame user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 329
15.5.2015 8:07:51   
Ivanka 75
Jutro user posted image
Iva pocela da kasljuca, kao da ima nesto da iskaslje.
Sad ce jos i Prospan da pije.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 330
15.5.2015 8:21:23   
branki*
Ivanka,ljubi malu lepojku!
Meni sad ode svekrva,a sinoc dosao muz I odmah problem I.parkirao se onomad na nedozvoljenom mestu I pauk odneo auto,10000 platio lezarinu!I to ako mi je rekao tacno,poludela Sam!odvela bozu na casove I to je to.

< Poruku je uredio branki RR -- 15.5.2015 8:28:10 >

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 331
15.5.2015 8:24:08   
eca89
Joj, Branki baš belaj, kad tako odu pare bezveze!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 332
15.5.2015 8:27:21   
bubulence
branki super kada ste prosli sa 1000din, u NS je oko 10 000...
cao mame!
ovde lije kisa a moje dete ima druzenje sa roditeljima u pola 10 u vrticu... mm otisao kolima na posao i ja sada ne znam sta da radim... kako da ne odem na druzenje, ne bih oprostila sebi da samo njoj neko ne dodje, a opet kako da idem sa Marijom po ovakvom vremenu...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 333
15.5.2015 8:30:15   
branki*
Ispustila Sam jednu nulu.
Ovde nema kise..

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 334
15.5.2015 8:35:16   
Bibilib
Branki bas mi je zao...nisu to male pare a moram priznati da mrzim policiju bas zbog tih kazni sto su prevlike....imam osecaj da ako nas zaustave obavezno pisu kaznu iako nemaju razloga oni nadju nesto...
Kisa je kod nas nocas padala i to bas puno i dugo.... sada nam greje sunce...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 335
15.5.2015 8:38:47   
Mala Elena
Wiv , jesam dva ali brzo proslo a nisam htela da budem bezobrazna da i dalje produzavam ..
Ja evo sad je ostavila u jaslama pa odoh kuci da pospremim sta imam..

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 336
15.5.2015 8:56:30   
branki*
Bibilib,razumem sve,neki prekrsaji su nedopustivi,krivo mi na ovog mog,gde je gledao kad se parkirao!madam,IMA I takvih koji jedva cekaju da the odrape za nesto!
Bogme,I ovde krecu oblaci....

branki

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 337
15.5.2015 9:28:28   
daca77
Dobro jutro!!!
Ivanka, ljubi malu i da sve brzo prodje...i ja imam utisak da je moja N malo promukla...mada, sveki kaze da umisljam user posted image
Branki, ne pominji mi kazne i nepropisno parkiranje...sizim od mm...za vikend na svadbi je tako dobro parkirao da je malo lupio zadnji kraj auta, ali nema ogrebotine, sem sto se malo odlepilo i kaze mu majstor"tu jeb...ti majmuna kako te zakacio i pobeg'o"user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 338
15.5.2015 10:13:23   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Danas ne radim. Ima neki kros, pa sam ostala kod kuce. T u vrticu. U ponedeljak je vodimo kod
bake i deke na sestrin rodjendan. Bice nedelju dana. Nadam se da nece plakati. To ce joj biti prvi put.
Branki kod nas je 13.000 kazna za nepropisno parkiranje,
Bubi a da uzmes taksi ako pada kisa?
I ovde pada kisa. Skroz sam bezvoljna citave nedelje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 339
15.5.2015 10:34:34   
wivern
Branki nma se pauk desi obavezno kad dobijemo neki kes.
Sto bi Trca rekla instant karma user posted image
Bubi jedino ako mozes taxijem, bzvz da se cimas po kisi.
Ivanka jeste isle kod dr?
I ovde pljusti, ne znam sta cu sa detetom ceo dan u stanu, mrzim da ga drzim zatvorenog.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 340
15.5.2015 11:22:52   
bubulence
nisam zvala taxi jer imam svega 150m do vrtica, stavila sam Masu u kengura i po najvecem pljusku otisla, na kraju smo jedino jedan tata i ja dosli. bas bzvz, a trajalo je samo sat vremena... napravile smo jeza od krompira, E je bila presrecna

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 341
15.5.2015 11:56:06   
degu
Dobar dan žene! Spavanje neću ni da komentarišem, nema svrhe više user posted image
Setih se da smo zaboravile da otvorimo temu maloj Joletovoj Mili, čini mi se da joj je u ponedeljak bio rođendan i baš se rastužih, a još nam je napomenula, pih user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 342
15.5.2015 13:58:22   
mila83
Dobar dan mame! ivce,zao mi je sto ste bolesni, nadam se da je malenoj bolje. Ako je lepo raspolozena i nema jos nekih tegoba,sacekaj sa lekarom, bas iz tog razloga sto si navela, da ne pokupi neki virus usput.
Branki, i ja bih se iznervirala da sam na tvom mestu, ali uvek sebi govorim bolje i za to nego za lekove, pogotovo posle ovog iskustva sa Teodorom.Samo misli na zdravlje, a kazni i novaca ce uvek bitiuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 343
15.5.2015 14:06:08   
Bibilib
Tako je Mila zdravlje je najbitnije ali bogme kad nemamo novca sve to vuce jedno za drugim....Evo mi smo tri puta isli za BG i potrosdili dosta para tako da sada razmisljam da odem i skupljam jagode(ovo dok je sezona) jeste tesko ali placaju po 2000 dnevnicu....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 344
15.5.2015 14:33:14   
mila83
Znam Bibi. Koliko smo se samo mi nadavali za lekove, mojoj T je trebalo oko 20 000 dinara mesecno za lekove pre operacije srca,socijalno nista nije pokrivalo. Zato sam to i napisala. Sada joj dajem 2000 din mesecno za 1 lek. Starija cerka imala pregled kod dermatologa, pa radila neke analize, dobila terapiju,pukli oko 12 000 dinara za nedelju dana, ma strasno. i mislim da opet nismo resili taj problem. a za novce se snalazimo kako god mozemo.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 345
15.5.2015 14:43:30   
Kata90
Dan,i moj dragi sin jutros ali u 5h se probudiouser posted image i nije hteo vise da spava,poceo da brblja nesto.....i onda sam morala ga stavit pored sebe da bi zaspao....
konacno nam prosla temperatura,evo vec dva dana nistauser posted image tako da,u utorak idemo na bocku da primi.......
da i kod nas kisa,sunce ma sve bzv......nemoz ni u setnju ici.......
Bibilib to je super za jagodeuser posted image ja sam jos davno isla brati papriku,neznam sta je goreuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 346
15.5.2015 14:47:37   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

nisam zvala taxi jer imam svega 150m do vrtica, stavila sam Masu u kengura i po najvecem pljusku otisla, na kraju smo jedino jedan tata i ja dosli. bas bzvz, a trajalo je samo sat vremena... napravile smo jeza od krompira, E je bila presrecna

Bubi, ali njoj nije bezveze, njena mamica je došla, sad je ona sva važna među drugarimauser posted image , pravi je medenjak!

Direktna veza do poruke: 347
15.5.2015 17:14:53   
branki*
Wiv,mogu ti reci da si u pravu za instant karma,her taman je zbog smenskog rada dobio vece primanje,kad onto desio se pauk!
Jooj,degu,jeste mili bio rodjendan,sad I meni krivo sto smo zaboravile...bzv.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 348
16.5.2015 7:17:46   
mali_mis
Jutro mame user posted image
I juce je bila zurka, ali dobro opravdano.
Momak je shvatio da mu sa na torti najvise svidja slag (slatka pavlaka), i da ne bi stalno trckao do frizidera i otvarao ga, i brkao prstice, donesem mu sve sto je ostalo od torte, dam kasiku, tako da je on taj slag lepo pocistio user posted image Sad mi je celava torta.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 349
16.5.2015 8:02:35   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas, ustale, pa ja moram stan pospremati, A. gleda tv, ctrićem se oduševljava user posted image ! Nego da pitam ove mamike koje doje bebe, koliko dugo vremenski jedu? Moja je prije vukla i po 20min. a sad 5, 10min i opet ne traži za 2,2,5h tako da ne kontam da nije gladna, mislim da imam mlijekam možda je samo jača, pa se brže najede???

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here