|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Frizura - II dio
8.5.2015 21:50:06   
Kata90
user posted image bas ti se slaze uz oblik lica,ova kratka kosa

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 426
8.5.2015 21:56:52   
Kata90
user posted image
ovako se ja sisam vec godinama furam stepenasto,krace nebi smela nebi mi stajalo......

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 427
8.5.2015 22:04:35   
jess021
Emice lepa je frizura, ali boja kose mi je extra!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 428
8.5.2015 22:17:28   
amdn
Wiv, Emice super su vam frizure,Kato ako je prirodna boja super je, mada ja menjam cesto duzinu zbog cvetanja :(

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 429
8.5.2015 22:23:55   
Kata90
da prirodna je,mada imam u planu da se ofarbam kolor samponom.......u neku tamniju smedju

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 430
8.5.2015 22:59:11   
amdn
moja prirodna je tamni kesten ali se godinama farbam u crvene nijanse evo jedne, a i stalno menjam duzinu, volela bih da imam dugu, ali posto mi je kovrdzava, uzasno je suva pa puca i ja ludim.
Koristim svasta da bi bila meka, kad ne koristim neke preparate kosa mi je kao slama :(
user posted image

< Poruku je uredio amdn -- 8.5.2015 23:00:12 >

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 431
8.5.2015 23:03:45   
Kata90
dobro je imati kovrdzavu kosu,kako god da skupis kosu ili stavis snalu stajace tiuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 432
8.5.2015 23:12:04   
amdn
Kato to si u pravu mada me samo jedan frizer zna osisti, uvek me nagrde, kao kovrdzava je pa se ne vidi :)
Zato i volim duzu da mogu da je vezem ili zakacim snalama, doduse to i radim kad sam kuci :)

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 433
9.5.2015 7:39:34   
mali_mis
emice, super izgledas, i boja je odlicna.
amdn i tvoja boja je super user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 434
9.5.2015 7:51:19   
Maraj
Emice koja ti je ovo farba? Svidja mi se boja

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 435
9.5.2015 11:42:52   
emicaa
Hvala vam žene moje user posted image
Maraj pojma nemam,imam pramenove i sad je prefarbala skroz kosu da osvježi pramenive a i porast da pokrije ali je nisam pitala koja je.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 436
9.5.2015 12:49:14   
Maraj
Bas je lepa boja.
ja se isto farbam u plavo al se od januara nisam farbala zbog user posted image i imala sam izrastak oko 5cm sad pre neki dan kupim one Garnier farbe bez amonijaka i ispadoh sarena user posted image napred je i ispalo plavo a nazad sareno

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 437
9.5.2015 12:57:28   
emicaa
Čini mi se da su kod nje wileda farbe,a ja sam se u trudnoći farbala normalnim farbama ali za cjelu trudnoću samo dva puta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 438
9.5.2015 13:22:40   
Maraj
Pa ja tako planirala sad pred kraj 4.meseca i u 9. Al izgleda da cu morati ponovo. Uzas je lokrilo pozadi . Bolje da sam odma uzela obicnu farbu a ne ovu bez amonijaka

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 439
9.5.2015 13:26:51   
adulence
Ja malopre htela da stavim sliku nove boje ali mi nesto preko fona slikomat ne radi...bezveze...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 440
9.5.2015 14:10:30   
jess021
Maraaj, ma uzmi obicnu farbu, opusteno. Ja cu sledeci put def Macadamiu, 100ml kosta 600 din, a Garnier su po 40ml. Svi frizeri kazu da du Macadamia farbe odlicne.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 441
9.5.2015 14:40:07   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Maraj

Bas je lepa boja.
ja se isto farbam u plavo al se od januara nisam farbala zbog user posted image i imala sam izrastak oko 5cm sad pre neki dan kupim one Garnier farbe bez amonijaka i ispadoh sarena user posted image napred je i ispalo plavo a nazad sareno

Maraj, te boje su odlican nacin da se pozdravis sa svetlo plavom kosom. Nema sanse, ja sam se u trudnoci redovno farbala biocap farbom bez amonijaka, imala sam skroy svetlu boju kao ona garnijer 111- njome sam se i farbala, to su sve upropastile farbe bez amonijaka. Sad sam tamno plava. U mom slucaju nema veze, ja sam ok sa raznim bojama, al bolje se farbati redje sa amonijakom nego cesce bez, ako hoces lako da imas istu boju posle trudnoce.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 442
9.5.2015 14:48:38   
amdn
Hvala Mali misu :)
ja sam se farbala i u plavo al mi ne stoji, previse sam svetla a imam pege pa crvena dobro stoji, inace ja koristim Palet, bolja mi je nego Garnijer, dok sam bila trudna koristila sam Revlon bez amonijaka za koren a za duzinu Young colog, kosa mi je u trudnoci bila najlepsa u zivotu, sad suva, ofucana ,puca....
Emica ima super friz i boju i dobro joj stoji uz lice :)
Sto kaze Rosita bolje sa amonijakom redje nego sa cesce, ja sad samo farbam koren, pa 15 min pre pranja kose nakvasim krajeve i rascesljam i ostavim jos 15, i kosa mi izgleda dobro ofarbano svaki put.
user posted image

< Poruku je uredio amdn -- 9.5.2015 14:50:55 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 443
9.5.2015 18:18:17   
Maraj
Jesam se dobro zeznula sa ovim nazovi farbama bez amonijaka.
jess nisam do sad cula za tu farbu. Ja se farbala pre user posted image sa evolution farbom to je alfa parf-ova farba

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 444
9.5.2015 20:14:41   
nata11
Ja nisam probala Macademia farbe, bas cu u ponedeljak da potrazim. Ja muku mucim evo 6 meseci kako sam resila da postedim kosu jakih profi farbi. Prvo sam uzimala garnier oil - nista mi neprimi, i ono sto se primi se ispere pose 2 pranja a inace je za negu super primeti se razlika. Onda Loreal bez amonijaka -sarena do bola, a gde su bili pramenovi od blansa i nije primila. Pa onda klasicnu pegicu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 445
9.5.2015 20:48:58   
jess021
Ma i ja sam dugo koristila tu pegavu, ali moja frizerka kaze da manja pakovanja od te farbe ne postoji. Meni je jedva dosta za izrastak.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 446
14.5.2015 21:48:35   
jabudic
Meni danas sinu ideja da se ošišam, i pomišljeno - učinjeno user posted image
user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 447
14.5.2015 21:52:33   
Anoniman
jabudicu super je, izgledas jos mladje.♥
jesi li i boju menjala?

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 448
14.5.2015 21:55:45   
jabudic
Nisam sada, možda mi od blica izgleda malo svjetlije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
15.5.2015 7:50:15   
NadaR
Jabude, baš je lijepo. Izgledaš kao djevojčica .
Ja i nemam frizuru. :-( Kako sam riješila da pustim da naraste na neki pažić ,na sve liči, samo na frizuru ne. :-(

Batalila sam crvenu , prefarbah se u smedje . Šljašti i ono crveno ispod ali generalno nije loše. :-D

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožu
photo
Beograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here