Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 9:40:41
|
|
|
|
emicaa
|
Kad se sjetim ove svoje da do godine nije htjela ni probati kašice koje ća pravim samo one bljutave kupovne probila joj gornja lijeva četvorka a ja sve čekam donje desne,već desetak dana joj baš otečena desna,sad imamo devet zubića a grize kao da ima sve
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 10:02:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice nemam recept. Teodora je jednostavna takva. Samo smo pre rodjenja Sofije pricali sa njom. Ona je prosto pazljiva prema svima. Juce sam pricala bas sa vaspitacicom o njoj, jer se T zali kako nece niko da se igra sa njom. Vaspitacica kaze kako to nije tacno. Ona je najomiljenija u grupi. Deca je vole, ali sad u tom dobu hoce da dominiraju, i onda izmisljaju kako nece niko da se igra sa njima. Sofija mi je pala u parkicu. Tek sam jutros videla posekotinu. Mi smo imali cudnu noc. Sofiju muce desnu, pa se zaplace. T je pala sa kreveta, pa je onda i Sofia pocela da place. Moramo da vratimo ogradicu i ako je trazila bez nje. Uopste nije padala.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 16:27:17
|
|
|
|
degu
|
e setih se i drkristal ima Doru :) i mi nasu jos zovemo po imenu,cekam da sama sebi da nadimak,al lepse mi je Dora nego Tea. Inace meni je sve lepo sto joj spremim,bas sam iznenadjena kako je hrana ukusna bez zacina. T sve jede,voce mnogo slabije. Daco koji sladoled i kolace nalazis u gradu da znas da su bez mleka? Meni bas prave zazubice ovi sa sladoledima,al ne smem.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 21:10:44
|
|
|
|
daca77
|
Degu, sladoled jede mm, a ja jos nisam nasla bez mleka, sem rumenka, sarenka...ali, zato orjentalni kolaci nadomeste sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 21:29:29
|
|
|
|
degu
|
joj cini mi se da i rumenka zbog neceg ne smem, mada i nisam ljubitelj takvih sladoleda. Volim onaj divni na kugle u gradu,al ne smem. Moracu da pravim neke.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 21:34:19
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja sam danas ove godine pojela prvi sladoled [sm=smiley1. Urosu dali nadimak Urke a meni se nikako nedopada
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 23:08:00
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao mamike mi smo u nedelju pravili krštenje i rođendan bilo je super, Mila se veselila sa gostima, iz ruke u ruku baš je bila radosna jedino smo se potresli na krštenju pošto se izgorela na sveću U ponedeljak joj je pravi rođendan, pa ću opet da imam goste i kući, sve u svemu, gužvaaaa i veselo Sad ću da probam da iščitam sve što ste pisale
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 23:09:45
|
|
|
|
amdn
|
Jole srecan rodjendanac i krstenje, nadam se da se nije puno opekla, ljubi je :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 23:34:51
|
|
|
|
Kata90
|
Jole,sretan vam rodjendan i krstenje
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 8.5.2015 23:37:57
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala puno, mada nam je pravi tek u ponedeljak p.s. to naravno znači, da očekujem da mi otvorite temu
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 0:06:17
|
|
|
|
mila83
|
Jole , ljubni malenu i neka je ziva i zdrava !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 7:21:02
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Hvala puno, mada nam je pravi tek u ponedeljak p.s. to naravno znači, da očekujem da mi otvorite temu Ponovi ti jos koji put za svaki slucaj :) srecno krstenje drugarici! Proletela godinica :)
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 7:29:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Srecno krstenje Jole! Dobro jutro ! Ja ustala pre sat vremena, ugrejala mleko maloj posto se unervozila (budi se vec tri puta ) ..mislim da ce joj obe trojke istovremeno. Evo vec dva dana ima T, tu oko 37_38.5 ..pije brufen . Mada mislim da je on jak? Jel neko misli isto? Jel dajete prednost paracetamolu ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 7:29:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Jole84 zar je vec proslo godinu dana A. juce nesto slabo spavao poslepodne, samo 15 min dremke, ja se ponadala kako ce ranije da zaspi, kad cvrc, prvo ritual gledanja baby tv, pa tek onda na spavanje oko ponoci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 7:46:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Jole,vec godinu dana!! Cestitam krstenje! Inace,onaj dentokind izgleda stvarno radi posao,juce sam joj dala 3 puta i dobro je spavala,a prethodni dan nisam..i nista nismo lepo spavale..nocas se u 3 budils,oko 6 pricala i sad sisala! Pu,pu..da lek valja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 9:11:11
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Jole, srecno krstenje Vreme bas leti...kao da je juce bilo kad smo navijale da se malena sto pre rodi... Degu, ne volim ni ja ove vocne sladolede...ne jedem ih uopste...proslog leta sam neku biljnu slatku pavlaku umutila, dodala crnu cokoladu, posne coko napolitanke, lesnik i tako se zasladila. Von, moja i dalje nije zeljna razgovora tokom noci ...dojenje u 21h, 1h i 5h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 9:57:10
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro mamike ! Vonavoj,onda i ja moram da uzmem te tabletice, da probamo.Nocas je malo bolje spavala ali definitivno slabije jede kasice,pogotovo rucak,skoro nista.A juce je opet pocela pljuvacka strasno d aide.Inace je lepo raspolozena,samo se budi par puta nocu, a tako je i sa prvim zubicima.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 10:22:40
|
|
|
|
amdn
|
Jutro devojke, baas ste vredne od ranog jutra. Mala Elena mi smo kombinovali paracetamol i brufen kazu da je to najbolje. Neki daju prednost parac. ali mislim da je brufen bolji. nama dr. rekla da kombinujemo jednom jedan, drugi put drugi lek. Vonavoj daktanol stvarno radi radnju i nama je mnogo pomogao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 10:29:44
|
|
|
|
mila83
|
i mi kombinujemo brufen i paracet,da ne bi doslo do prezasicenja organizma sa jednim lekom.Ali generalno,klinci bolje reaguju na brufen.samo Teodora bas i ne sme,zbog pritiska fa ga pije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 11:19:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Amdn,ne daktanol nego dentokind. Daco,moja je pricalica..samo cici i vristi..i kaze tata,mama,baba i deda,ali ne smisleno,haha..samo tako izgovara!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 11:47:18
|
|
|
|
emicaa
|
Jole čestitam krštenje a pošto me u ponedeljak nema čestitam i rodjendan unaprijed T je sinoć bila katastrofa,vratila se godinu unazad kad se probudi oko tri pa po dva sata bude budna,dušu mi je izvadila.Sve mislim da su zubi ali ko će je znati.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 11:59:10
|
|
|
|
amdn
|
Joj Vonavoj pogresno procitah, mi smo koristili daktanol :( inace nama sa 8 ipo meseci prvi zub izasao i onda svi odjednom, nije ga ni bolelo mnogo, imali smo srecu i on i mi :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 13:51:29
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 9.5.2015 14:52:03
|
|
|
|
amdn
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 10.5.2015 7:19:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?