|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
2.5.2015 18:02:35   
mila83
Evo neke od tortica koje sam pravila svojoj i deverovoj deci user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Jeste da treba i vremena i strpljenja,ali zadovoljstvo je vece ! Usteda nije bogzna kakva,u odnosu da se naruci gotova. Ali uzivam u tome, a i klinci budu bas uzbudjeni !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2076
2.5.2015 18:15:37   
Maraj
Mila svaka cast user posted image
Ja volim da kuvam. Torte i kolaci mi idu od ruke al nemam nesto zivaca za to ukrasavanje

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2077
2.5.2015 18:19:08   
amdn
Mila, Little-one, jeste Minjin recept i odlican je ja pravim od 2011 kad se sin rodio i svaki put je savrseno uspe, ne pravim bas cesto ali svaki put je super,
ove god nas decak narucio kamion vatrogasca pa cu se verovatno pomuciti, ipak je autobus lak.
Mila super su torte i kamion je favorit :)
Pravila sam i za drugare Andjelinu i jos neke figure, ali ne radim cesto pa mi treba dosta vremena da bude dobro.
inace za druga kucna slavlja koristim slag ili cokoladu, mada ja ne jedem slatkise zbog dijabeta, ali uzivam da pravim :)
pozz odosmo napolje prelepo je sad :)

< Poruku je uredio amdn -- 2.5.2015 18:20:03 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2078
2.5.2015 18:59:57   
mila83
Hvala devojke !
Amdn,reci mi samo, na cega sme fondan da se stavlja?Da li sme preko neke kreme,slaga,kore?Kakvo je tvoje iskustvo ? A taj kamion sam napravila jer nisam znala kako da dobijem crvenu boju za vatrogasni ! Meni uvek izadje roze slag od crvene boje , i one u prahu i tecne.user posted image Ali se sin odusevio i sa ovim slatkim kamionom !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 2079
2.5.2015 19:05:31   
Maraj
amdn wooow ja tek sad vidim tvoje majstorije! Svaka cast!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2080
2.5.2015 21:01:17   
Torbica
Vauuu, amdn, Mila, svaka vam cas_t, prelepe torte!
I ja pravim sve sama, volim. Cerki je u sredu rodjus, slavicemo u utorak, pravim jednu cokoladnu i jednu vocnu, e sad se kolebam za tu Princess vanilu, umesto vocne... Mada, smizla je trazila vocnu sa visnjama, a da nije Svarcvald.. Videcu jos, imam dan fore da odlucim. Mozda, Princess sa visnjama user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 2.5.2015 21:02:15 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2081
2.5.2015 21:25:30   
Maraj
Torbi sto ne napravis Moskvu. To su visnje i ananas. A najbolji recept je dala Minja takodje. Torta je fenomenalna. Ja pravila pre neki dan. 4korice se peku po 15 min. Ma fenomenalna je.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2082
2.5.2015 21:27:10   
Torbica
Maraj, odo'' da zvirnem, hvala na ideji!
Lepaaaa! Samo bih je smanjila. Plafon od 10 jaja.. Ovu Princess bih pravila od dve kore, pa svaku na pola. Mmmm, mrtva trka! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 2.5.2015 21:30:40 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2083
2.5.2015 21:28:34   
mila83
Maraj,ajd daj recept.Imam u sledecu subotu krstenje kod kumova,krste drugog sincica.Mozda da pravim Moskvu.Ja imam neki recept,ali bez ananasa.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2084
2.5.2015 21:31:46   
Torbica
Samo u Google ukucas, Moskva Snit torta, Minjina kuhinjica, izadje odmah!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2085
2.5.2015 21:35:36   
mila83
Super,hvala ! da ,sad sam skontala da je Maraj napisala da je Minjin recept.user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2086
2.5.2015 21:37:13   
Sanjica26 RR
Opasno zvuci ova torta. Moram da smislim neku priliku ili uopste da ne smisljam.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2087
2.5.2015 21:42:13   
mila83
Tako je Sanjice,moze torta svaki dan,bar kod mene je takav slucaj ! user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2088
2.5.2015 22:42:26   
amdn
Maraj , Torbice hvala, super je osecaj kad ispadne dobro.
Mila fondan nece preko slaga nikako, jer je secer pa ce se topiti, mozes preko kore, nekog malo gusceg fila, cesto namazu malo margarina, ja to ne radim.
Premazem poslednju koru filom i sa strane i tako stavim fondan, malo je teze kad se razvuce kora da ne pukne. Licno volim da je tanji fondan,
jer je to secer da se ne jede previse, posto klinci polude za tim sarenisem.
U poslednje vreme mi je nekako lepse ukrasavanje sa slagom, podseca me na detinstvo :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2089
2.5.2015 22:50:55   
Kata90
zene svaka cast,za ovo stvarno treba biti rodjen da bi covek znao napraviti tako lepouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 2090
3.5.2015 11:05:33   
mila83
Ja sam navikla sa slagom, to sam od malih nogu gledala kako moja mama ukrasava sa slagom,zato i volim i zanima me,a i mene podseca na detinjstvo user posted image Ali volela bih da probam fondan, ima tako mozda specificnih stvari koje lepo ispadnu sa njim.I meni je groznog ukusa.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 2091
3.5.2015 21:36:48   
Bibilib
Svaka cas Mila prelepo je draga....user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2092
3.5.2015 22:14:24   
nata11

IZVORNA PORUKA: jess021

Nato, jel to ona se belim koram i zutim filom?
princess vanila

Joj nije Jess. Bila je neka kao Milka ili tako nesto coko fazon.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2093
3.5.2015 22:18:23   
Torbica
user posted image

Posto je cera odabrala ove junakinje Zaledjenog kraljevstva, nije mi ostalo prostora za kreativnost user posted image
Fenomenalna cokoladna torta sa 4 kore, dva crna coko fila i jedan beli coko fil. Kombinacija neka moja, nemam link za recepat. Ubacicu presekic kad je nacnemo. user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2015 22:19:21 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2094
3.5.2015 22:51:28   
New Mom
Vau, Torbi! Kaca bi odlepila! :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2095
3.5.2015 23:38:32   
mila83
Bibi,hvala ! Torbi,torta je fenomenalna ! I kod nas je Frozen aktuelan,sjajna ideja i dekoracija ! Bravo ! Mojoj M je u julu rodjendan i trazila je upravo tu temu !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2096
4.5.2015 9:08:26   
Torbica
Hvala puno,ja sve mislim da nisam ništa posebno uradila!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2097
4.5.2015 9:29:23   
Maraj
Torbi svaka cast! Ja ne znam ovo ni da nacrtam a kamo li da ukrasim tortu ovako

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2098
4.5.2015 9:59:46   
mila83
Predivno si to izvukla Torbi,treba tu i vremena i strpljenja i inspiracije.Tako i ja za svoje torte milsim, da to nije nista posebno i da svako,uz malo truda i volje moze uraditi slicno.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2099
4.5.2015 10:04:08   
Maraj
Ja nemam zivaca za ovo. Bas mi deluje pipavo. Zato kazem svaka čast! Jer ovo od fondana ova slika?

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here