|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
21.3.2015 15:51:03   
Maraj
I preko njega ne ide nista? On je mesto slaga? Fino mi zvuci, a kako de razmazuje?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2051
21.3.2015 15:56:09   
Anoniman
Maraj mozes i slag preko, a moze i samo to, lepo se razmazuje, samo bude redje, a mora da odstoji u kalupu za torte, a posle se fino stegne.

< Poruku je uredio Unina mama -- 21.3.2015 16:07:39 >

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2052
21.3.2015 16:03:17   
Maraj
Ja sam onda glupa. Pa ako mora da odstoji u kalupu onda ide samo na tortu a ne i sa strane?
Ja sam shvatila da je to onaj cokoladni preliv sto ide preko cele torte user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2053
21.3.2015 16:05:56   
Anoniman
E sada si i mene zbunila, a pravila sam torte sa ganasomuser posted image trudnicki mozak, javice se Lela pa ce nam reciuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2054
21.3.2015 16:36:37   
choopa choops
Maraj ganaš ti je kao fil, razmazuje se, nije tečan, možeš šlag preko, možeš fondan, a i ne moraš. Kako te volja user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2055
21.3.2015 19:38:23   
veselicaa
Milicicak super ti je ispala torta user posted image
Ja bas volim ganas,super je i kada se stavi preko torte,ja ne stavljam vise nista preko,a najbolji mi je za cake pops.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2056
21.3.2015 19:42:35   
Maraj
E super onda. Fenomenalno mi je zvucala ta ideja cokolade i slatke pavlake pa cu bas da probam prvom prilikom al cu i ja samo to bez slaga. Ne znam sto se stavlja to ispod slaga?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2057
21.3.2015 19:51:35   
veselicaa
Maraj ja ganasem prelijem tortu i ne stavljam nista ni preko ni ispod njega.A preukusan je,deca ga obozavaju sigurna sam da ce ti se svideti.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2058
21.3.2015 21:00:16   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja sam onda glupa. Pa ako mora da odstoji u kalupu onda ide samo na tortu a ne i sa strane?
Ja sam shvatila da je to onaj cokoladni preliv sto ide preko cele torte user posted image

ako treba celu tortu da premažeš (i okolo) ostaviš ganaš malo da odstoji, pa onda mažeš (barem ja tako radim) on se nikad ne stvrdne kao topljena čokolada, bide viš nalik teksturi nutele recimo user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2059
25.3.2015 10:11:10   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ne, ne, ganaš se ne pravi sa margarinom nego sa čokoladom i sl.pavlakom. Pisala sam već negde srazmere ček da nađem.

Evo:

Ganaš sa tamnom čokoladom (barem 40% kakaa) radiš 1:1, ganaš sa mlečnom čokoladom radiš 1:2, a beli ganaš radiš 1:3 gde ti je 1 slatka pavlaka. Znači, za belu čokoladu staviš 100ml slatke pavlake i 300g bele čokolade. Čokoladu izlomiš na kockice, a pavlaku zagreješ tik da provri pa preliješ preko čokolade i mešaš lagano da se čokolada otopi.

Da li sal ja ovo dobro razumela? Ovaj ganas je preliv koji ide preko torte mesto slaga?

Ganaš može da se koristi kao glazura. Nije baš preliv pošto je malo gušći, ne može baš da se preliva, brzo se steže. Nije umesto šlaga, različit je od šlaga, više je zamena za čokoladnu glazuru pošto je od čokolade. Razmaži ga špatulom ili nožem odgore i sa strane torte. Ne mora da ide u kalup za torte. Na njega možeš da staviš fondan zato što može jako lepo, uredno i ravno da se zagladi. MOže i da se umuti mikserom na kraju kad se ohladi pa bude kao vazdušasti čokoladni fil. Ne stavlja se ispod šlaga. I Trca nije u pravu, stegne se. Ne bude kao nutela. Ali bude kao lakša čokoladna glazura koja se ne lomi i ne puca. Kao npr. redovna čoko glazura sa dodatkom tri kašike mleka.

Evo ovako izgleda na torti:

KLIK
KLIK1
KLIK2
KLIK3
KLIK4
Ovo odgore je ganaš: KLIK5

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2060
4.4.2015 0:16:35   
Mala Elena
Evo glavne ...

user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2061
4.4.2015 5:13:21   
Ana RR
Bas je lepa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2062
8.4.2015 21:35:46   
New Mom
Koljina torta:
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2063
8.4.2015 23:10:34   
jocajaca
Evo i naše Frozen torte.com/slika/5832279.htm]user posted image [/url]

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2064
8.4.2015 23:14:55   
jocajaca
a ovo su nam pop cakesuser posted image

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 2065
8.4.2015 23:20:42   
jocajaca
naravno i cupcakes user posted image
user posted image

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 2066
9.4.2015 8:01:34   
New Mom
Divno! Moja Kaca bi odlepila!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 2067
2.5.2015 12:32:11   
nata11
Ubih se listajuci temu user posted image Trazim naziv torte koje je Ana pravila za Maretov rodjendan, pa ako vidis Ana javni mi samo naziv

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2068
2.5.2015 13:13:09   
jess021
Nato, jel to ona se belim koram i zutim filom?
princess vanila

< Poruku je uredio jess021 -- 2.5.2015 13:18:04 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2069
2.5.2015 14:14:09   
amdn
evo nase proslogodisnje torte, ja pravila kinder, i sama pravila fondan, sad nam je na redu vatrogasac, bas cu se namuciti :)
user posted image

user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2070
2.5.2015 14:40:04   
jess021
Amdn, super!
Svaka castuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 2071
2.5.2015 15:04:30   
amdn
Hvala Jess, evo u receptima, figure od fondana sto sam ja pravila :)

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/figure-od-fondana_1982.html?ImageID=2975

< Poruku je uredio amdn -- 2.5.2015 15:05:46 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2072
2.5.2015 15:30:13   
mila83
amdn pa ti si prava majstorica ! Svaka cast ! Ja obozavam da pravim torte, da ih ukrasavam i jedem naravno user posted image Do sada sam iskljucivo ukrasavala slagom,izvlacenjem i pisanjem sa spricom ,moracu probati i taj recept za domaci fondan.Gledala sam iz Minjine kuhinjice recept,jel ti pravis taj? Jel mnogo tesko pogoditi teksturu fondana?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 2073
2.5.2015 15:35:19   
little_one

IZVORNA PORUKA: mila83

amdn pa ti si prava majstorica ! Svaka cast ! Ja obozavam da pravim torte, da ih ukrasavam i jedem naravno user posted image Do sada sam iskljucivo ukrasavala slagom,izvlacenjem i pisanjem sa spricom ,moracu probati i taj recept za domaci fondan.Gledala sam iz Minjine kuhinjice recept,jel ti pravis taj? Jel mnogo tesko pogoditi teksturu fondana?

Ovo njeno jeste Minjin recept za fondan, i ja pravim po njemu, bukvalno od rijeci do rijeci je recept i nema greske, uvijek uspije. user posted image

A figurice su odlicne, posebno Masa i Medo.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2074
2.5.2015 15:39:35   
mila83
Onda cu morati da isprobam sto pre, i javljam vam utiske ! Do 1.rodjendana imamo jos dosta,ali ima drugih rodjendana ubrzo pa cemo vezbati user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here