dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR DIJO super,videces da ce mu jos vise prijati I te kako mu prija Bebelac je pio oko 110-130 ml. Retko kada 150. A i tih 130 na jedvite jade. veceras sam mu spremila Nan 210 ml i sve je popio u cugu E ovako, mi pre nekih 20-ak dana prešli sa Bebelaca na Nan 2, jer je Bebelac počeo sve više da ostavlja nepopijeno. I sve je bilo super do pre tri dana. Da ispišem hronološki: Sa 8 meseci Bebelaca pio ujutru i uveče (nekada i samo ujutru) 150 ml Zatim počeo da ostavlja po 30 ml, znači pio 120 ml Sa 9 meseci prešli na na Nan 2, pio celih 150 (znači nije ostavljao kao kod Bebelaca), zatim pio 180. Od pre tri dana neće da lizne dohranu, ne, ne, i ne, otima glavu, ni blizu flašici neće da priđe. Jesam mu pre neki dan malo vruće dala, ali kada se lepo ohladilo, popio je normalno, tako da ne bih rekla da je to uzrok. Sisa normalno, 3-4 puta dnevno, ali ja pojma nemam koliko mleka imam, brzo posisa. Vodu neće i dalje NIKAKO, sada mu podvaljujem supice, kada kuvam meso, odvojim supicu, pa mu naizmenično dam malo kaše (meso + povrće) pa ubacim supu par kašičica u usta, i tako naizmenično, ali kada provali da ide supica par kašičica za redom, pljuje čovek. Nije mi jasno zašto neće tečnost, kako mu organizam ne traži, kada lepo klopa?? I da li su zadovoljene njegove potrebe za tečnošću? Inače, ima podčnjake, pa razmišljam da nije zbog toga, ali možda je i nasledno jer mm ima te kesice. Probala sam g+flašicu na pisak neće. Olga RR mu je skoro donela neki Hippov sok, nije ga hteo na flašicu, ali je popio na kašičicu oko 80ml.
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.4.2015 2:01:56 >