|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
6.6.2014 1:40:39   
Klarita
Ja definitivno ne menjam mleko i ne opterecujem se vise, brate, on super napredovao user posted image danas smo bili u savetovaliste, pisala sam u odgovarajucoj temi.

Doco, sta mislis pod cestim povracanjem u mlazu?

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1126
6.6.2014 12:42:01   
doktorkakristal
KLARITA mislim kad izleti kao fontana user posted image ,onako u luku izbaci vecu kolicinu,to je povracanje u mlazu

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1127
6.6.2014 13:28:50   
Klarita
Razumem, doco! Znam kako izgleda, N povraca tako s vremena na vreme, ranije cesce, ali jedan obrok, pa onda jednom u dva dana...sad puj, puj, puj da ga ne ureknem, vec 3-4 dana nije povratio, ni bljucnuo! Kad je bilo tako u mlazu, bude odmah iza obroka, jos mu flasica u ustima ili samo sto ga podignem da podrigne.
Objasnjavam sve jer ne znam ima li neke veze kad tako povraca user posted image

Direktna veza do poruke: 1128
23.6.2014 11:10:19   
Klarita
Gospodin gura flasicu, negoduje, pljuje, place...ipak sam poslala muza u apoteku po Novalac, probacu da vidim. Juce je popio sve ukupno 630-640ml , ovde sad vidim da skoro mesec dana, mozda i vise nije povecao kolicinu, cak sta vise smanjuje!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1129
23.6.2014 16:40:20   
dijana1*
Mame moze li pomoc.
veceras sa Vukom idem u bolnicu a Kosta ostaj kuci sa mojom mamom. Pokusala sam da mu uvedem Bebelac ali se mrsti i odbija, danas sam kupila Nan ali nema sanse da ga pije na flasicu pa sam pokusala da mu dam na kasiku i malo sam uspela ali to je presmesno mozda 15-tak ml. Ne znam sta da radim, treba da ostavim bebu a kako ce da jede nemam pojma.
Sta mislite veceras cu ga ja podojiti i idem u bolnicu, sutra ceo dan i vece ce biti sa mojom mamom. On ima dva obroka ujutru i popodne. Ako ne bude uvece hteo da pije mleko da li moze da mu napravi griz ili da mu da hipovu kasicu good night posto smo gluten uveli? Nisam pametna sta da radim. Jednom-dva puta da mi ga donesu da ga podojim i tako da pregrmim sutra ceo dan i pola sledeceg.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1130
23.6.2014 16:43:34   
Sanjica26 RR
Dijana htela sam da ti pisem u razgovorima mame da bi mogla da mu uvedes jos jedan obrok.Jel mozes da se izmlazas, pa da mu tvoje mleko da?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1131
23.6.2014 16:49:41   
Didy
Mislim da mu neće ništa biti da taj jedan dan uopšte ne pije mleko ako ga odbija. Ako ti fino pojede kašice, ne opterećuj se, nek mu mama samo njih daje preko dana.
Jesi li probala jogurt da mu daš? On je meni odlična zamena za mleko. Malo hleba i jogurta i to mu je dobar obrok. Ili griz ili kašica good night. A ako bude gladan, uzeće i ad mleko. ako ne uzme, znači da nije jako gladan. Ma, čak i da ceo jedan dan ne pojede apsolutno ništa, neće mu ništa faliti, ne opterećuj se. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1132
23.6.2014 23:07:20   
dijana1*
Meni se od nerviranja danas mleko skroz smanjilouser posted image on je bio gladan i popio je mleko. Prvo je popio 60 ml jer sam toliko napravila pa sam ga jos podojila a veceras sam ga podojila i jos je popio 130 ml. Samo da mi ne nestane mleko za ova dva danauser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1133
23.6.2014 23:23:06   
little_one
Nece ti nestati mlijeko, ne ide to tek tako lako, a i da ti se smanji navuci ce on sebi jako brzo, samo kad se vratite u bolnicu stavi ga cesce i pusti ga da sisa i duze nego sto bi inace sikio, nek se mazi i navlaci mami i sebi mlijeko...bice to sve ok user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1134
28.9.2014 22:35:31   
dijana1*
Koristimo Bebelac ali nisam bas odusevljena, imam osecaj kao da dete tovim a ne da ga hranimuser posted image
Kao krofna je a dok sam ga dojila bas je lepo izgledao. A i nekako mi smrducka. Probacu da ga prebacim na Nan a njega je i pio kada je imao 6 meseci dok dam sa V bila u bolnici. Ne znam sta mi bi da mu posle uvedem Bebelac.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1135
28.9.2014 22:37:48   
doktorkakristal
DIJO i meni je dora prva tri meseca bila ko krofnica od bebelaca ,posle smo presli na NAN ,sad je taman bas nam doktorka rece da je lepo gradjena za svoj uzrast ja se nasmejah za njen komentar 'GRADJENA' user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1136
28.9.2014 22:38:38   
branki*
meni je NAN bio super,od pocetka pa dok nije napunio 2 i po godine boza ga je pio.

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1137
28.9.2014 22:41:54   
Mala Elena
Mm je jednog dana dosao kuci i doneo Impamil -nasa proizvodnja, kaze farmaceut preporucio.
Smrdi na koncentrat. Par puta sam joj davala ali vise mesajuci sa pirincem da bi ga jela. Ali , nece ga puno , valjda i njoj smeta miris.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1138
28.9.2014 22:44:11   
dijana1*
Kada sam isla u bolnicu dojila sam ga i trebao je ostati sa mojom mamom. Ni jedno mleko nije hteo sem Nan. E posle kada sam prestala dojiti ja mu kupim Bebelac umesto da sam mu uzela Nan. I gledam ga danas izgleda kao mali vepric, obrazi kipte. Vec sam rekla mm da mi kupi Nan.
Doco gradjena na mamuuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 28.9.2014 22:45:40 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1139
28.9.2014 22:44:44   
Sanchy
Novalac ,do negde 20 meseci

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1140
28.9.2014 22:54:41   
Mala Elena
Pa Dijo vrati se na Nan onda! Nego, jel ste vi sve ostale bez mleka pa n e dojite ili? user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1141
28.9.2014 22:59:49   
Sanchy
Ja sam dojila do sestog i stalo mi mleko nakon operacije..tako da smo presli na Novalac..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1142
28.9.2014 23:01:51   
branki*
ja nisam imala dovoljno,pa je pio i moje i NAN.posle kad je moje skroz presusilo,samo NAN.

branki

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1143
28.9.2014 23:10:15   
dijana1*
Kada je bebac imao 6 meseci stariji je operisao krajnike. Od stresa i nervoze mi se smanjilo mleko pa sam po nekada morala i AD da mu spremim da bi za nekih mesec ipo dana skoro skroz nestalo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1144
29.9.2014 2:43:48   
dijana1*
Upravo presli na Nanuser posted image
Mnogo je tecniji od Bebelaca, manjese oseca i manje je penast.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1145
29.9.2014 21:59:32   
doktorkakristal
DIJO super,videces da ce mu jos vise prijati user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1146
29.9.2014 22:26:16   
Mala Elena
Mene je sve bio strah da ne nestane.
Mojoj koleginici isto stalo , nije dozivela neki veliki stres, jedino te obaveze oko bebe. ...
Dijo , super, samo neka pije da poraste! user posted image

Direktna veza do poruke: 1147
30.9.2014 0:05:44   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

DIJO super,videces da ce mu jos vise prijati user posted image

I te kako mu prijauser posted image
Bebelac je pio oko 110-130 ml. Retko kada 150. A i tih 130 na jedvite jade. veceras sam mu spremila Nan 210 ml i sve je popio u cuguuser posted image
ME ja sam se bas nervirala i brinula oko staeijeg deteta. Jos plus u to vreme izbacila jedan podoj i uvela obrok. Ma sve se nekako sastavilo kako ne trebauser posted image
Ali opet kazem sebi bitno da sam izgurala prvih 6 meseci.

Direktna veza do poruke: 1148
30.9.2014 10:44:15   
Klarita
Dijana user posted image ipak sam misljenja da je Nan najbolje i deca ga najlakse prihvatajuuser posted image mi prelazimo sutra na nan 2, jeste da u subotu punimo 6m ali kad je bal nek je maskembaluser posted image Odbija mi mleko opet, promenila sam cuclu (stavila onu za od6m i bolje je ali ne kao obicno_)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1149
30.9.2014 10:51:32   
doktorkakristal
KLARI ne brini mozda samo ima periode kada manje pije mleka,vama se to vec desavalo,bitno je da ostalo rucka

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here