|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
23.4.2015 22:12:25   
JACIKA77
Provericu i to ali po nekoj logici ako sam rodila dvoje dece bez problema onda ne bi trebala da imam trombofilije user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 401
23.4.2015 22:38:11   
jess021
Jacika, trombofilije postoje urodjene i stecene, tako da bi stecene trebala proveriti.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 402
23.4.2015 23:00:18   
JACIKA77
Provericu u svakom slucaju a mislis da ne bi trebala da imam urodjene trombofilije posto sam vec rodila decu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 403
23.4.2015 23:15:15   
zece
meni su dali aspirin medzutim kako ce to biti zajedno sa eutirox treba pazljivo da bude ali so gospod napred

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 404
23.4.2015 23:29:22   
JACIKA77
i ja pijem eurirox 0.75,moracu da zakazem kod endokrinologa da proverim koliki mi je sada tsh posle stimulacije

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 405
24.4.2015 10:08:37   
margom
Jacika, ja sam juce trazila nalog za vadjenje krvi da bih proverila TSH i FT4 medjutim doktroka mi je rekla da je pitanje koliko ce to sada biti realan rezultat posto je stimulacija sigurno podigla dobrano TSH, pa je bolje da sacekam par nedelja. Inace mi je bez problema dala upute za VMA i za trombofilije i za imunoloske analize......samo cu sacekati i za t, makar tamo posle 1. maja.....

< Poruku je uredio margom -- 24.4.2015 10:09:52 >

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 406
24.4.2015 10:17:35   
jess021
E Margom, super za upute!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 407
24.4.2015 11:22:43   
Maraj
dok se ne uzme stvar u svoje ruke ni upute nam ne bi dali. Ovde moras biti potkovaniji sa znanjem od dr da bi znali sta da im trazimo od uputa..user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 408
24.4.2015 13:14:04   
Dinak
Da li je neko iz unutrasnjosti (filijala Valjevo) uzimao uput za trombofiliju i imunoloske pretrage i za gde? Interesuje me da li komisija pri overi uputa pravi problem, ovi kod nas su grozni user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 409
25.4.2015 8:25:52   
Yellena008
Meni su rekli da necu proci sigurno na uput jer nemam dva spontana ili vise....tako da sam prinudjena na privatne laboratorije....

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 410
25.4.2015 10:07:11   
margom
Pa ja ne mogu da verujem da se neko usudjuje da bilo kojoj zeni izgovori kako je potrebno da prodje kroz pakao dva spontana da bi dobila njihove usr.ne upute.....cudovista.....Yello, ti si imala jedan spontani, jrr je biohemijska trudnoca u sustini rani spontani....test na teudnocu iz krvi ti je bio pozitivan, ali je trudnoca rano prekinuta iz nekog razloga sto mu dodje jako rani spontani....zamoli tvoju dr ginekologa da ti napise da si imala jos jedan iz prirodnog pokusaja i valjda ce stoka biti zadovoljna.....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 411
25.4.2015 15:35:53   
Štetica
Dinak u Valjevu mora hematolog da ti napise uput da bi ga komisija prihvatila. I to mora da bude po preporuci ginekologa,da on navede u izvestaju da je zbog ponovljenih neuspelih pokusaja vto. Uput se dobija za institut za transfuziju U Bg,taj uput treba da overe 3dr u bolnici pa to nosis u socijalno. U Bg se zakazuje,i ceka po par meseci jer im uvek fale reagensi za neku analizu i plus se doplacuje 6-7hiljada za osnovne analize. Kako god okrenes u Valjevu ti to dodje kao borba sa vetrenjacama.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 412
25.4.2015 18:09:01   
Yellena008
I ja sam skontala da je borba sa vetrenjacama,pa sam se odlucila za privatnu varijantu...ne mogu da se borim,da sam iz Bg pa i da se cimam,ali sve ovo smaranje,pa jos da odem u Beograd a i moram da doplatim oko 9000,tako su mi rekli na institutu...lakse mi je ovde. Izacice me oko 20 000 dinara.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 413
25.4.2015 18:48:56   
Maraj
Yellena ja radila privatno u bg-u urodjene i stecene trombofilije, imunologiju i ogtt test i to me kodtalo oko 40 000 nesto malo manje

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 414
25.4.2015 21:11:01   
Dinak
Pa to onda dodje povoljnije da platis i uradis privatno... Bukvalno te nateraju na to. Dok prikupis sve potpise, pod uslovom da hoce da daju potpise. Katastrofa kakav nam je sistem, nerviram se godinama zato sto je obavezno zdravstveno osiguranje -obavezno, a jako malo mozes da iskoristis. Kad se samo setim onih silnih komisija i maltretiranja (o overi knjizica u socijalnom i da ne govorim), al sad sta je tu je, nema posustajanja user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 415
25.4.2015 22:32:05   
Štetica
Dinak ja sam to radila pre 2god,i tad je najpovoljniji bio Konzilijum.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 416
25.4.2015 22:39:11   
margom
Stetice, i dalje je najpovoljniji......user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 417
26.4.2015 7:06:41   
Maraj
Ja sam radila u biomedici. Slicne cene imaju kao konzilijum. Jer imate njihove kartice sa popustom? Kad su ovako vece stavke u pitanju isplate se

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 418
26.4.2015 11:29:57   
margom
Ja imam karticu Konzilijuma i onda je popust 7%.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 419
27.4.2015 11:35:03   
Bebana17
Posle pune 4 godine borbe sa sterilitetom, meni uspeva sedmi embriotransfer (bile su dve zamrznute blastociste), beta je deveti dan posle transfera 977. Imam insulinsku rezistenciju, problem sa radom štitne žlezde (hipo), urođenu trombofiliju.
Pre toga smo prošli jedan postupak u Narodnom Frontu, pa jedan u Valjevu, posle koga nam je ostalo za tri embriotransfera sa smrzlićima eskimčićima, iz kojih smo izašli sa jednom biohemijskom. Treći postupak IVF smo ponovo radili u Valjevu, završio se biohemijskom. Od tog trećeg postupka smo imali zamrznute dve cevčice sa embrionima za vraćanje, pa smo sad u aprilu vratili dve odmrznute blastociste, jedna odlična, a druga osrednja.
Od toga se nešto primilo, i valjda sam konačno trudna user posted image (sa punih 38. godina života, u decembru punim 39. godinica).

Beskrajno smo zahvalni timu iz Valjeva što su nam svojom stručnošću, požrtvovanošću, humanošću i radom pružili šansu da budemo roditelji.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 420
27.4.2015 11:52:27   
Bebana17
Promašila sam broj, u pitanju je 11 dan od transfera, a ne deveti. Ovog puta nisam brojala dane od transfera, zato i ne znam koji je dan, nego sam non stop putovala sa mužem, pa mi vreme projurilo. Izgleda da je to bio pravi recept za mene.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 421
27.4.2015 12:03:17   
dunja RR
Bebanaaaaaaa, ulepša mi daaaan, bravo ženska user posted image user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 422
27.4.2015 12:06:42   
Bebana17
Hvala, Dunja user posted image user posted image user posted image non-stop plačem, od radosti, pa i kad pročitam ovakve poruke podrške user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 423
27.4.2015 12:07:36   
degu
Bebana user posted image
Konacno da ispratimo sve stare cekalice! Cestitam!

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 424
27.4.2015 12:11:54   
Maraj
Bebana draga cestitke user posted image ja i mm smo plakali kada smo videli nasu betu nismo mogli da verujemo...
joj ti smrzlici su super! I ja sam sada trudna sa smrzlicem user posted image
i da i ja imam urodjenu trombofiliju i antinuklearna antitela

< Poruku je uredio Maraj -- 27.4.2015 12:12:36 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here