Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 11:38:57
|
|
|
|
Maraj
|
sledeci put da D tebi "cita"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 12:21:26
|
|
|
|
Rosita
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 20:24:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Došli baba i deda ba kafu (ja častim za nove patike i baletanke a mm za nove patike), Ivka poludela, skače okolo, traži da se pusti njen crtani samo skače. Mm joj kaže "Sedi mirno i ne mrdaj inače ću da isključim televizor!" Utom baba traži da mm donese svoje patike da ih vidi, on se okrene Ivki i kaže joj da donese njegove patike a Ivka mu odgovara: "Neću, pa rekli ste mi da ne mrdam!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 20:30:03
|
|
|
|
jess021
|
E nek' mu je rekla, pametnica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 20:32:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Otišli smo u petak na Kamenički vis malo u šetnju i na čist vazduh, penjemo se uzbrdo do radarskog centra, Iva zaostaje, samo čujemo odjednom dranje: "Vi ste mene prevarili! Ovo nije šetnja, ovo je mnogo teško!"
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 14.4.2015 20:34:10 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 20:40:37
|
|
|
|
Maraj
|
ove devojcice su piš
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 20:43:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo je izmorile i slomile boginje, ni do prodavnice nije mogla da ide pre dve nedelje, zato smo joj udarili tempo, šetnje, planina, selo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.4.2015 22:20:30
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Došli baba i deda ba kafu (ja častim za nove patike i baletanke a mm za nove patike), Ivka poludela, skače okolo, traži da se pusti njen crtani samo skače. Mm joj kaže "Sedi mirno i ne mrdaj inače ću da isključim televizor!" Utom baba traži da mm donese svoje patike da ih vidi, on se okrene Ivki i kaže joj da donese njegove patike a Ivka mu odgovara: "Neću, pa rekli ste mi da ne mrdam!" pa upravu je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.4.2015 19:55:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Pre neki dan resava A.ukrstenicu za decu i pita nas "Opasnost za zube,5 slova" i dok joj ja pricam da razmisli,da sigurno zna i sama Stasa kaze "Znam ja,znam ja, ZUBAR Ne voli Stasa zubare
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.4.2015 20:36:06
|
|
|
|
jess021
|
Veselice, super odgovor!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.4.2015 20:51:25
|
|
|
|
jabudic
|
N: "Mama, zašto si stavila taj šal, kad je ovako vruće?" Ja: "A zbog mode, sine, slaže mi se sa torbom!" N:"Tako, dakle? Modiraš se? I ti si šmizla kao tetka! "
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.4.2015 21:21:51
|
|
|
|
jess021
|
Mislim, jabude, stvarno. Kakav sal po lepom vremenu Decija logika je neprevazidjena.
< Poruku je uredio jess021 -- 19.4.2015 21:22:33 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.4.2015 12:42:27
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: veselica Pre neki dan resava A.ukrstenicu za decu i pita nas "Opasnost za zube,5 slova" i dok joj ja pricam da razmisli,da sigurno zna i sama Stasa kaze "Znam ja,znam ja, ZUBAR Ne voli Stasa zubare Fenomenalno!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.4.2015 12:48:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic eto skoro si smizla ko tetka
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.4.2015 20:26:36
|
|
|
|
milicicak
|
Gleda mini buba reklamu za Moja kravica i kaze: Mama, hocu ja da imam selo da cuvam krave i ostale zivotinje i posle par sekundi dodaje: I da ih masiram
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.4.2015 20:55:13
|
|
|
|
jess021
|
za mini bubu!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.4.2015 11:54:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Gleda mini buba reklamu za Moja kravica i kaze: Mama, hocu ja da imam selo da cuvam krave i ostale zivotinje i posle par sekundi dodaje: I da ih masiram ocito nije na mamu vec na tatu ahahahah... Nego ajd i ja koju ovde da napisem mada mi nemamo bas puno divana jos uvek. Kako moja D voli da crta i boji i sad se vec nesto smarali u kuci i ja kao ajd pisem joj slova i pitam je A kao? auto i tako kaze B kao bodic (brodić) dodjemo do slova O a ona mi kaze beeee (ne zna da kaze ovca) kad sledi slovo P kad ona ko iz topa vrata! I ja onako u cudu, i skontam misli na oblik slova P (ćirilično) i kako sad da joj kazem ne P nije kao vrata ? Mislim jeste P izgleda kao vrata hahaha...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.4.2015 13:57:35
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: milicicak Gleda mini buba reklamu za Moja kravica i kaze: Mama, hocu ja da imam selo da cuvam krave i ostale zivotinje i posle par sekundi dodaje: I da ih masiram ocito nije na mamu vec na tatu ahahahah... Bravo za Dunju pametnica mala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.4.2015 15:04:38
|
|
|
|
Maraj
|
Joj slatkica. Ona gleda oblik vrata od sad su P kao Vrata
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.4.2015 5:22:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare voli da gleda jedan crtani o dečaku koji se zove Kaju (Caillou) i jutros je bila epizoda o boginjama. Negde popodne pita mene Marko kako se zove ono što je on imao kad je bio bolestan, ja se odmah setim na šta misli i kažem boginje. Kaže on a na engleskom se kaže... pa se misli, misli, pa ne može da izgovori, muči se, i na kraju kaže znam, kaže se kokoda zna dete da je neka živina (chickenpox).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.4.2015 6:28:11
|
|
|
|
Maraj
|
dobro kad nije kukuriku . Smesni su
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.4.2015 17:33:44
|
|
|
|
mati
|
Ne znam zasto sva deca u nekom periodu svog odrastanja pocinju da vicu "MAMO". Mitar me trenutno samo tako zove...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.4.2015 18:47:52
|
|
|
|
Maraj
|
mozda je cuo od nekoga
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.4.2015 20:29:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Ne znam zasto sva deca u nekom periodu svog odrastanja pocinju da vicu "MAMO". Mitar me trenutno samo tako zove... Čuo od nekog garant!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.4.2015 20:32:25
|
|
|
|
Maraj
|
Znam da u okolini Nisa deca znaju tako da zovu majke. Tako da zato mislim da je cuo
|
|
|
Anketa
Ime za decakaAdminKoje ime je po vama najlepse ?Damjan (
19%)
Filip (
22%)
Lazar (
34%)
David (
24%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!