Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 18:47:48
|
|
|
|
Anonymous
|
Hvala puno, komsinice Yellena! Ja sam iz Sapca
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 19:24:27
|
|
|
|
Yellena008
|
Gde to moze? Rekao mi je moj lekar ovde da se raspitam da li moze na Istitutu za transfuziju u Bg? Jesi i ti tu uspela da zakazes?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 19:25:21
|
|
|
|
Yellena008
|
E pa komsinice iz Sapca.....ne brini za komisiju ako su ti nalazi dobri..komisija je extra.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 19:28:06
|
|
|
|
jess021
|
Margom, super sto si dobila upute, a koga boli uvo sto to radis, sigurno ne zato sto nemas pametnija posla. Mozda ce svi nalazi nbiti dobri, ali bolje da proveris.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 20:14:22
|
|
|
|
margom
|
Yello, tacno tamo sam zakazala...na institutu za transfuziju..zakazali su mi za 10. juni.... sve, i stecene i nasledne trombofilije, uz doplatu 5000 dindzi.... Jess, ja prilicno sumnjam na antitela, jer su meni inace aktivna antitela stitne, a posto sam oba puta imala biohemijske , sto znaci da je implantacija zapoceta ali nije dovrsena, plasim se da su antitela ili nesto povezano sa njima, odradili svoj posao..... Zato zelim da pre sledeceg procesa apsolutno sve pokrijem......ima da me izvrnu na postavu, ali nema sanse da rizikujem jos jedan proces ili eskime dok to ne uradim..I ne slusam vise niti jednog lekara koji mi kaze "ma ne treba to vama, nemate vi znake toga i toga..."....
< Poruku je uredio margom -- 20.4.2015 20:19:47 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 20:42:50
|
|
|
|
Yellena008
|
Margom moze li to nesto ranije? Ajoj ti si puna informacija....moramo te smarati sad...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 20:44:05
|
|
|
|
Yellena008
|
Moram videti kako to funkcionise kod nas...ja mislim da meni ovde uzmu nalaz a salju u Bg ili cu morati za Beograd????
< Poruku je uredio Yellena008 -- 20.4.2015 20:52:10 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 20:52:35
|
|
|
|
margom
|
Yello sad me nasmeja...pa to u junu je ekstra brzo...na VMA zakazuju za 25. novembar. A sto se tice uzimanja krvi, ja mislim da ces morati sa overenim uputom da dodjes ovde i uradis analize. Uostalom najbolje da pozoves njih i pitas posto si iz drugog grada, verovatno je procedura drugacija.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 20:56:28
|
|
|
|
zece
|
Boze kod vas ne dajupravo na vto preku fond na zei nad 40.kod nas u mk oni odlucuju dali cu ici navto ili ne kazem posto ja sam tek 30 god
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 21:38:05
|
|
|
|
Maraj
|
Margom za to sto proveravas. To je tako banalna stvar za proveriti a ispade da dosta devojaka ima problem sa time - pa i ja. A nikad pre vto nisam znala da to imam. Al je bezobrazno sto zakazuju tek za 2 meseca. Tebi je to sad ok taman da ti se organizam oporavi od hormona ali dto je mnogo mnogo je
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 21:59:56
|
|
|
|
lakixox
|
E Margom draga i meni je pala beta...ali idemo u nove pobede. Cula sam se sa mojom doktorkom i posle ciklusa krecem sa novim analizama. I opet cu u Valjevo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 22:01:21
|
|
|
|
Maraj
|
Laki nemam reci..... desava se.... samo napred i samo hrabro
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 22:09:57
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Laki,Margom zao mi je,idemo dalje do pobede!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2015 22:18:56
|
|
|
|
margom
|
Ma naravno da nema stajanja i tugovanja, guramo napred do konacne pobede ! Laki zenska, generacijo moja, odmori dusu malo, pa u sakupljanje papirica....ja cu se truditi da u narednih deset dana odem na prvostepenu....u cetvrtak idem po deo uputa i za dodatne analize......
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 6:50:27
|
|
|
|
Maraj
|
Margom samo napred
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 8:31:35
|
|
|
|
Yellena008
|
Margom, sta si ti ovoj u transfuziji napricala kad te je zakazala...mene ispituje sve kako,sta,kad....kako ih nije sramota da sve zivo ispituju....Videla bi njih da imaju nas problem...kako bi im bilo...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 9:58:46
|
|
|
|
Dinak
|
Anonymous, ja sam bila u novembru na II stepenoj u Valjevu. Clanovi komisije su Dr Budimirovic, Jokic i Nikolic. Predali smo papire, izmerili tezinu, visinu, Dr Nikolic je radio uz. Sve je trajalo 10min. Otisli smo na kafu i vratili se za 2 sata po resenje komisije. Sto se tice spermograma, koliko se secam i tog dana kad je komisija suprug kod njih daje uzorak(uz uput) a donosite i prethodni spermogram i spermokulturu. Ako idete kod njih pre komisije na konsultaciju moze tu odmah da uradi spermogram bez uputa, a odvoje uzorak za spermokulturu, samo se preda u lab tu u bolnici i doplacuje se nesto preko 700din. To vam je najjeftinija varijanta. Nece te odbiti za novi postupak, bitno je da predas papire pa mogu da ti rade u roku od godinu dana od resenja. A uostalom kad odes u fond na prvostepenu ne moras ni spominjati tu privatnu, to je bitnije da zna dr Bane koji ce raditi vto da bi mogao da eventualno da vidi uzrok zasto nije doslo do trudnoce. Nadam se da sam ti pomogla. I ja da se oporavim koji mesec pa cemo zajedno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 10:33:54
|
|
|
|
margom
|
Yello, nema tu sta da se prica, rekla sam da me je lekar nakon dve biohemijske trudnoce poslao na dodatna ispitivanja i niko nije pravio pitanje. Samo trazi prvi slobodan termin i nemoj puno da se objasnjavas sa njima, Jedino sto moraju da ti objasne posto si iz drugog grada, da li overavas uput na komisiji u fondu ili dolazis sa obicnim uputom lekara OP. Ma bre bagra, ja sam vam pricala kakonse ponasaju i sta "traze" da bi ti zakazali analize, kao da ih oni iz svog dzepa placaju, a ne mi kroz doprinose. Ej covece, kako ih nje sramota da izgovore nekoj zeni kako mora da ima nekoliko pobacaja ili neuspesnih-biohemijskih trudnoca da bi se kvalifikovala za analize o trosku drzave.....Ja sam bila zapanjena kada sam prvi put to cula.....strasno !
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 10:56:10
|
|
|
|
lakixox
|
Margom da li se tebi ovaj prvi put racuna kao prvi ili ne jer si prekinula proces o drzavnom trosku?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 11:03:41
|
|
|
|
margom
|
Laki, ja mislim da se racuna jer sam primala terapiju......e sad, ja ne bih prekidala kod njih da su imali ono sto je trebalo da imaju, ali nema veze, ko ce sada to da isteruje....guramo dalje, pocinjem ovih dana sa prikupljanjem papira za prvostepenu i nosim na komisiju. Radicu kod dr Lidije Tulic u Visegradskoj, kod nje je IvannaM pre par nedelja imala pozitivnun ....super je lik, ona je cerka prof Tulica koji je bio nacelnik kod njih, a shvatila sam da imaju i krioprezervaciju....
< Poruku je uredio margom -- 21.4.2015 11:04:31 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 13:34:41
|
|
|
|
Yellena008
|
Laki zao mi je i za tvoji betu....nismo imale srece ovaj put....kad ces ti sledeci? Hoces odmah u proces?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 14:13:24
|
|
|
|
lakixox
|
Od sl ciklusa ponovo analize i komisije. Moram zbog godina sto pre. A posle sve je stvar dogovora sa doktorom. Dok se malo oporavi organizam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 20:26:21
|
|
|
|
Yellena008
|
Jacika kad radis betu? Ajde drzim palceve.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.4.2015 21:44:02
|
|
|
|
JACIKA77
|
Yeco u cetvrtak 23.4 radim betu ali ne verujem da ima nesto od toga jer sam 9 dana od transfera poklekla i uradila i bila je 0.7
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.4.2015 10:09:52
|
|
|
|
Anonymous
|
Hvala Dinak na opsirnom i korisnom odgovoru. Sve mi je jasno sada. Upravo tako i planiram: ovu neuspelu privatnu nemam nameru ni da pominjem ovde na prvostepenoj, ali cu naravno reci dr Banu, da bi mogao da odredi sto bolji protokol lecenja. Srescemo se vec u Valjevu. Srecno!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.