Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 6:37:24
|
|
|
|
Maraj
|
O suzi otkud ti u ovo doba jer se to pridruzujes grupi nespavaca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 6:52:43
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Jutro cure... ko je za ja se spremam za posao... bas ste vredne,ne stizem da iscitam.sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 6:54:19
|
|
|
|
Maraj
|
SV moze moze. Ja sad posrkala kakao i mleko. Bas mi prija ujutru toplo mleko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:10:04
|
|
|
|
SareniVrabac
|
A meni samo hladan nes...doduse samo mleko i kafa,bez secera i vode pa bude slicno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:13:29
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutrro..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:14:57
|
|
|
|
Maraj
|
Meni topli napici bas prijaju ujutru. Doduse uvek sam pila kafu cim otvorim oci. Sad sacekam da doruckujem pa onda pristavim kaficu. Al i to bude zorom ranom jer sam skoro stalno gladna kako ti na poslu s hranom? Ne moz' da poneses frižider na posao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:15:38
|
|
|
|
Maraj
|
O serpi jesi bolje? Kako bekan , kako ruka?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:17:03
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi juce se neko raspitivao sta da maze od krema protiv bolova. Ne secam se ko al sam ga uputila na tebe. Boze ja od kako.sam bas slabo pamtim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:17:32
|
|
|
|
serpica
|
Lose,maraj,lose nocas najgore do sada,malo je falilo u hitnu da idem,uspavala se pred zoru i ustala nakon pola sata,sada ne osecam ruku ali manje boli... Ne smem nista sem paracetamola a on ne pomaze,jedino neka krema na bazi paracetamola,ne znam
< Poruku je uredio serpica -- 21.4.2015 7:18:32 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:19:26
|
|
|
|
Maraj
|
O Boze. Da beba moze tako da pritisne nerv. Ne znam sta da ti kazem. Bas se napati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:21:25
|
|
|
|
serpica
|
I ja ne mogu da verujem,svakim danom mislim da to nema veze sa bebom,ali ajde,videcu danas kad idem u dz ima li jos neki nacin da ublazim bol...kad samo pomislim da ima jos mesec dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:28:01
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi ja kako sam razumela bol ti je bila i u prethodnoj trudnoci, pa se i u ovo ponovila. Il sam pogrešila....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:29:49
|
|
|
|
branki*
|
serpi,da nije neki nerv ovako prikljesten,nezavisno od bebe,mog komsiju tako bolela noga,neki nerv ukljesten,muku covek mucio godinu dana ,lekari nista,davali mu i trodone jedno vreme,toliko je to njega bolelo,nije pomagalo,kao mora da se sredi samo od sebe.. kako radis oko tome,aj devojcice su i vece,ali on je jos oko tebe,uh,sve neka muka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:29:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Serpi ja kako sam razumela bol ti je bila i u prethodnoj trudnoci, pa se i u ovo ponovila. Il sam pogrešila.... Jeste,ali mnogo manjim intezitetom,to sam mogla da podnesem,ovo sada je nepodnosljivo... odoh da odvedem dete u vrtic ljubim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 7:46:44
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se zato nadam da ce ti i ova bol proci sa porodjajem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:02:22
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas. Spremam ručak za mm i idemo u PG. Vodim danas i djecu, hoće da ih vidi. Šerpi, baš mi je žao što se mučiš, dug je sat kad te nešto boli, a ne mjesec. Valjda će ti dati danas nešto što bi ti malo ublažilo! Odoh kafu da kuvam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:21:08
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drugarice,evo i mene,odvela Ivku u vrtic i sad brzo kucici na dorucak,jako sam gladna... Jao Serpi bas mi je zao ,ali jos malo... Jabudicu videces muza danas,bas lepo,bicete zajedno.... Ja jos bas sitno brojim do uz,jos samo 3 dana,a ujedno je i taj dan mojoj mami rodjendan,eto mozda na rodjendan sazna da li ce dobiti jos jednu unucicu ili unuka...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:37:55
|
|
|
|
SareniVrabac
|
IZVORNA PORUKA: Maraj kako ti na poslu s hranom? Ne moz' da poneses frižider na posao Ne moram da nosim,imam nekoliko na poslu,radim u restoranu. I jos more hrane,a drugi kuvaju,ja samo da probavam i klopam. Bicu kao Serpi jos malo Jabude uzivajte danas[sm=bravo.gi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:43:26
|
|
|
|
jabudic
|
Divno Adulence! Baka će dobiti divan poklon za rodjendan! I ja idem za 9 dana na ekspertni, jedva čekam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:50:01
|
|
|
|
Valerie
|
ado, super, ja cu valjda saznati sutra pol. jel imas neki osecaj? ja sigurna da je decak. mada sam i prosli put bila sigurna da je decak serpi, daj idi kod fizijatra ili ortopeda. pisala sam ti ranije, naisla sam da takve tegobe u trudnoci moze da izazove sindrom karpalnog tunela http://orshospital.rs/karpal-tunel-sindromt-saznajte-vise.asp moram da se ogradim, ne razumem se, samo sam naisla na ovo. mnogo je mesec dana sa takvom mukom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 8:51:53
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, moze ? I ja sam poranlial jutros, bila vec kod knjigovodje i advokata, sad pijem kafu. Naspavala sam se, bas me sinoc nesto boluckala glava, ali sad je dobro.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 9:10:51
|
|
|
|
jess021
|
Di ste zeMske? Sama pijem kafu Adulence, hocu i ja za 3 dana na uz, ja moram cekati jos 16 dana...aaaaaa SareniVrabac, u kom restoranu radis?
< Poruku je uredio jess021 -- 21.4.2015 9:11:32 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 9:12:21
|
|
|
|
adulence
|
valerie imam osecaj da je decak i to bas bas iako bih ja volela jos jednu devojcicu,toliki osecaj imam da je decaj ,da mozda sad i vise zelim decaka...hmmmm,sta li napisah.... jess ja cekam uzz od 12.marta....grrrr
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 9:17:42
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, onda u redu Meni je taj osecaj za pol i dalje fenomen kad neko kaze, nadam se da te ne vara.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 21.4.2015 9:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Juro mi sada ustale.. vidim pricate o polu, ja juce u dz, zove me mm pita kada si ostala trudna januara ili februar, pitam ja sto, kaze pita moja koleginica, ja rekoh da nece i njoj da napravis dete, tek posle mi je rekoa da njena mama kao racuna, pa da vidi sta nam je Ja cu ili 3.5 ili 8. 5 na uz, jos razmisljam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.