Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:17:11
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Jess bas mi zao zbog problema sa poslom. Imala sam nesto slicno na predhodnom poslu,ostali mi duzni 6 plata i nije mi uplaceno nista,ni soc ni zdravstveno. Sad je super,ovi su bas ok,uopste mi nisu pravili problem zbog trudnoce,niti bolovanja,mada ja radim bez problema,ali su bas korektni. Kad sam bila na uz slusam zenice kako se zale kako im automatski saopste da kad se vrate sa porodiljskog dobijaju otkaz jer ne smeju da ih otpuste u trudnoci. Katastrofa kakvih ljudi ima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:18:27
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jess kad je tebi termin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:18:34
|
|
|
|
jess021
|
SareniVrabac, vidi zapamtice me dobro, ne mislim ja da se vracam kod njega vise nikad, ali ja cu svoje isterati, pa makar isla kod Vucica. Ako nista ne uradim u NS, eto mene za BG Lidija, 01.10.
< Poruku je uredio jess021 -- 16.4.2015 12:19:08 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:21:28
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
gde ode Maraj...?kad je tebi termin draga?vrednica zaspala opet...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:22:21
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Sa takvima samo tako i treba. A i da malo budes medijska licnost Kukala sam unapred,kaze nema upisan moj termin a jednom u trudnoci dolaze.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:22:56
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
meni rekli 7.10.mada ja mislim da cu pre jer ja sigurno idem na carski i zakazace mi sigurno ranije..a i bolje ..inace meni je rodjendan 7.10.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:23:45
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sareni Vrabac..od skoro sam u ovoj temi..sto ti dolazi patronazna?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:34:56
|
|
|
|
Tanjica81
|
Samo da vas pozdravim... pa da pečem palačinke. Ali najpre za jucetasnje vesti...ja idem u subotu na Euz, jedva čekam. UM, Jabude i Adulence ajde nek jedna od vas opet postavi link da glasam...nisam uspela pre neki dan. Nije mi se pojavio like. Ako moze direktno sa fb ajde pošaljite ime pa da vas obeležim za poznanika. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:38:12
|
|
|
|
SareniVrabac
|
To im je praksa u NS. Obidju te jednom u toku trudnoce, upoznate se,porazgovarate,mislim ako se secam dobro,pita te za kg i ishranu,jel uzimas kakvu terapiju,predlozi neke promene,mislim da spomene i skolicu za trudnice kad da se upises i tako,par saveta dok si 2u1 Zna Jess detaljnije,njoj je bila pre par dana,moje secanje od pre 4 god je slabo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:41:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Tanjice klik
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:42:57
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Nego sta mislite o psima i bebama u stanu. Mi imamo haskija,dobili smo ga i sad sam malo u dilemi kako kad nam stigne bebac. On je generalno jako miran,ne laje,kad je sam a mi na poslu nekad pojede po koju papucu ali nista strasno. Jedino mi je minus dlake,imamo spec cetke ali dlaka uvek ima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:45:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Vrabac koliko je star? Ja sam imala haskija kada sam bila sa Unom, ali u dvorist, bio je jako nemiran, i na kraju ga je mm dao na usvajanje, samo je zavijala, nocima nismo spavali.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:48:06
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Moram i ja glasati. Inace mom A. je prva reakcija na to da cemo imati bebu bila: Uf,dodjavola nisam to sad planirao! Sad je naravno druga prica,ali decija iskrenost je neverovatna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:50:13
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
ja imam dve mace u stanu jednog Sijamca star 5 god i jednu domacu macu staru godinu ipo..nemam nikakvu nameru da ih izbacujem ni u najludjim snovima..mislim da bih umrla mm i ja ...bas smo vezani narocito za Sijamca i on za nas..a bebac kad bude dosao upoznace se lepo..i pazicemo malko na dlacice iako se redovno cetkaju i usisava..dlaka ima ali ako se redovno odrzava higijena mislim da tu nema brige..tako da kucu ne izbacuj nego povedi racuna..meni nikad ne bi palo napamet da to uradim...tacno bi umrla..ja mnogo volim zivotinje narocito kuce i mace...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:54:32
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Ima 1 god. Bas je miran,ne racunam kad se on i A. rastrce(igraju suge ili loptom u stanu) ali generalno jako miran. Zavija samo kad trazi hranu ili da ide napolje, inace ga ne cujemo. Meni je zao da ga damo,a i mm,a opet kazem nismo sigurni kako sa bebom i njim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 12:59:18
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sareni Vrabac nikako ga nemojte izbacivati patice za vama...kao sto rekoh ne bi imala nikad srca da to ucinim cak ni da pomislim..moje su mace mirne..dobre Sijamac se ponasa kao da mi je dete..nasi roditelji su odmah pitali gde cete macke...mm i ja kazemo gde su i do sada bile sa nama..Haski su prelepi a koliko ti sin ima godinica?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:01:11
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Vodimo racuna. Usisavamo,cak je i A. naucio da usisa svoju sobu,uzeli smo tu neku furminator cetku koja bas poskida vecinu,masinu za ves sa programom za uklanjanje dlaka,i svasta tako,ali mi se uvek cini da ima Doduse,u nasu sobu,a tu ce beba biti ne ulazi,ne penje se na krevet,u A. sobu ide samo kad ga on zove da se igraju. I sreca kad se A. i on igraju je neopisiva i definitivno deci treba ljubimac... samo tako neke tripove u glavi imam. Stavila sam sliku tamo u temu sa decom njih dvojice kad se grle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:02:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Sareni V, imali ste srecu, nasa Stela nije bila mirna, celo dvoriste je prekopala, pustis je ona preskoci ogradu, nije htela kuci da se vraca a mm i ja smo joj bas puno paznje posvecivali..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:04:28
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
unina mama...bas mi zao sto ste je poklonili drugom...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:07:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je bilo mnogo tesko, jaoj jedva sam taj put podnela, ali tada kuca nije bila samo nasa, pa je smetala i ljudima koji su ziveli na prvom spratu, mm bude po 7 dana na prelazu nocna smena, pa dodje, a ona zavija, tesko je bilo zadovoljiti, sve, ali bar znam da je srecna i da je na sigurnom, jedno vreme smo je obilazili, posle ja vise nisam mogla, a ona mi je bila poklon od mm za rodjendan, kada je nestao moj pas Trapko. Mada imam u planu da Una dobije ljubimca, ali neku mirniju vrstu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:11:30
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Definitivni imamo srece. Mm ga cak i izvede iza zgrade a ne mora da mu drzi povodac(napominjem to je livadica iza nase zgrade izmedju zgrade i parkinga,nema dece ni ljudi da setaju),tu se istrci sam ili sa A. I nikad nije pokusao da pobegne ili ode. Definitivno redak miran primerak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:17:21
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Divno ...prelepo je imati ljubimca a i deca koja imaju kucu ili macu manje su bolesna ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:24:23
|
|
|
|
Frcokla
|
SareniV ja imam haskija kod roditelja, i u kuci je bas. Mislim u kuci spava. Ona je punopravni clan porodice. Sada s mm u stanu nemamo psa, ali cesto sam tuzna zbog toga i fali mi. Pa i on vidi koliko mi nedostaje i spreman je da nabavimo jednog ljubimca. Bila sam kod roditelja dve nedelje i sve vreme mi je lezala u krilu i na stomaku, svi su to primetili, koliko je pazljivija prema meni, i nece da skace kao inace premda se radovala do neba kad sam dosla. Definitivno ce biti odlicna babysiterka kad dodjemo kod bake i deke. Sto se tice dlaka, da to je malo problem ali ja ne mislim da je opasno ako se redovno tretira. Potpisujem, sasvim slobodno sam spremna sutra da ih ostavim zajedno u sobi, i bice oni sjajni drugari.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 13:29:32
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Da,jako su pazljivi. On mi je bio prvi pozitivan test ;-) Stalno me je njuskao i stavljao glavu na stomak,tako i sad stavlja glavu,da oslusne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 16.4.2015 14:03:15
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Maraj ja te zamisljala kao crnku, a ti plavua cuti sad ni ne znam sta sam. Nisam se farbala od sredine januara pa sam sad pola-pola
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.