|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
16.4.2015 10:14:04   
suzi kju
Dobro jutro od jedne lenje zeneuser posted image
Ja sam noćas fino spavala, valjda sam navikla na ovaj krevet ovde. Mm otišao da pomogne nešti mom tati, ja još u krevetu, sad da ustanem pa pijem mleko pa doručaj pa odoh u šetnju.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1626
16.4.2015 10:31:32   
Anoniman
I ja sam upravo jela, da sredim Unu, popijem vitamine, i pravac napolje, lepo je vreme!
Jedino nemam ideju sta bih mogla da stavim za rucak?

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1627
16.4.2015 10:43:54   
LIDIJA STEVAN
Fino jutro drage...ja ustala jutros vec u 7:30 h...u 8h bila na pijaci pazarila namirnice za rucak..danas cu spremati krompir paprikas pa eto predloga Unina mama...
inace juce dan uzas sa mucninama i glavoboljom..danas bolje..glavobolje nema..mucnina maalo...Dan divan za setnju pa kad zavrsim rucak u setnju i kod drugarice na kafu..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1628
16.4.2015 10:46:27   
Anoniman
Hvala Lidija na predlogu, i ja sam pod mucninama, mada cini mi se da slabe, pa uglavnom jedem nezacinjenu hranu, i blazu, nekada mi bude bas muka od mirisa...

Kod mene danas ozbiljno sirenje materice, malo malo pa me zaboli stomak, kao da sam se prehladila....

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 1629
16.4.2015 10:54:56   
suzi kju
I mene tako povremeno zaboli stomak i ja isto to povezujem za širenjem materice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1630
16.4.2015 10:57:35   
Anoniman
Samo neka rastuuser posted image ja ne mogu da docekam moj uz , 8.5 ahahhauser posted image

a imam i neke svadbe 3.5 i 10.5, jaoj a pakovanje me uskoro ceka, moyda cak i od sledece nedelje, zao mi je sto napustam moju kucicuuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1631
16.4.2015 11:00:41   
suzi kju
Jaooo svadbe, blago tebi... Ja tek 11.5.al brzo će mi proći nadam se, jedva čekam da ih vidim, kad sam išla na na dabl nisam ih videla smrc!!!
UM znači radovi uskoro počinju, a bolje da se preseliš nego da si tamo, povukle bi te sitnice da nešto radiš, obilaziš, umaras se, ovako bolje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1632
16.4.2015 11:03:42   
Maraj
Ja zaspala i sad se tek probudila. Bas sam se nesto umorila od jutros. Napolju je divno! Ja listala i neke kataloge za letnje haljinice user posted image UM ocemo se ponoviti nekom haljinicom uskoro user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1633
16.4.2015 11:04:59   
Anoniman
Suzi ja cu svakako da dolazim da ih nadgledam...user posted image kada prodje zidanje, enterijer je moj deo posla, jedva cekam, samo neka smo zdravouser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1634
16.4.2015 11:08:24   
Anoniman
Maraj moracmo svidela mi se jedna, stavicu link.user posted image

Nego ja ni jednu od vas novih nemam na fb, ako neka zeli, da vas dodam neka pise ppuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1635
16.4.2015 11:18:01   
Maraj
Poslalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1636
16.4.2015 11:19:55   
adulence
ooooo haljinice i meni treba neka da se ponovim...ja sam inace malopre popizdela,ma niko me ne moze iznervirati kao svekijevci....grrrrrr....ceo plan o druzenju sa mm a posle i Ivom je sada prosireno druzenje sa svekijevcima wooohoooo....prosto sam presrecna

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1637
16.4.2015 11:22:55   
Anoniman
Maraj imas pp user posted image

ova mi se svidela klik samo bih vel. 40 ahahah

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1638
16.4.2015 11:33:47   
Frcokla
Dobro jutro zene drage user posted image mi smo tek sada za kaficu! Pa da cujem ko je ovde lenja zena, spavalica na kvadrat!
UM i ja dosta lose spavam nocu, bebac je nisko, i uglavnom udara u besiku. A rastezanje i bolovi su mi sa strana. Pre neki dan smo kupili onaj jastuk dugacki za trudnice, i mogu vam reci da sam prezadovoljna, to je prava stvar svima bih preporucila.

Serpice user posted image jos malo! Bas mi je drago zbog tebe. Bice to dug mesec ali sad makar znas na cemu si. Hm, da li sam propustila, kako ce se zvati lepotica?

Mi tako pomalo pricamo o imenima. Jos uvek nismo nista pametno smislili. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1639
16.4.2015 11:37:19   
Anoniman
Maraj ja te zamisljala kao crnku, a ti plavuauser posted image

Frcokla , ja sam se olenjila u user posted image uopste ne mogu da postignem isti tempo kao i pre njeuser posted image

Imena za devojcicu sam sa 6 suzila na 2 , bice ili Nora, ili Lana, a za decaka ne znam, Andrej mi se bas svidjauser posted image

Jastuk je super stvar, ja sada imam neki, ali mislim da kupim pravi trudnicki.

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.4.2015 11:40:03 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1640
16.4.2015 11:59:01   
Frcokla
UM oba imena su svakako prelepa! Glasam ipak malko vise za Nora.
Za devojcice je nekako veci izbor..

I mi zelimo nesto kratko, jer prezime nam je dovoljno dugacko. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1641
16.4.2015 12:02:38   
jess021
Evoi mene, kasnim opasnouser posted image
Ustala u 7h, isla u socijalno po markicu, pa na pijacu da kupim donji deo trenerke, malopre sam dosla kuci, crkla MM me nakrpio sto sam toliko setala. Inace sledec nedelju cu da se zakazem kod gradonacelnika Novog Sada zbo problema sa poslodavcem, masem vam ako bbudem na tv-uuser posted image .
Um saljem ti pp.
Maraj, rekla mi je patronazna da pazim da ne grejem stomak puno, tipa peglanje, stajanje pored sporeta, tako da polako s tim peglanjem.
A ja inace imam goste, kuma isla danas na amniocentezu, a posto nisu iz NS dosli su sinoc. Ostavila sam ih u dnevnoj, moram malo da odmorim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1642
16.4.2015 12:04:09   
Anoniman
Ja volim kraca a neobicna imena, da se ne izvodi nadimakuser posted image i volim da se slaze uz prezime, Una i Nora, ili Una i Lanauser posted image

Svakaako Una kaze da ce biti blizanci, i brat ce da se zove Lekuser posted image user posted image

Jess poslalauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.4.2015 12:06:14 >

(odgovor članu Frcokla)
  Direktna veza do poruke: 1643
16.4.2015 12:06:50   
Anoniman
jess poslala sa pogresnog profila
saljem opet
trudnicki mozakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1644
16.4.2015 12:07:23   
jess021
Joj kad smo kod imena, znam da nije tema, posto sad znamo da je devojcica mm hoce da se zove Ksenija a meni se ne svidjauser posted image
I ja volim kratka imena, max 4 slova, nije mi lose Mina, ali se previse slaze sa mojim imenom, pa mi bzvz.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1645
16.4.2015 12:10:22   
LIDIJA STEVAN
Rucak gotov..koja si ti nedelja Unina mama?ja ul.zvuk imam tek 27.4.i to ce mi biti cevtri po redu od kad sam ostala trudna a danas sam 15,4 po ul.zvuku. A po racunici 15,0.Kad li ce mucnine prestati...ubise me..mucnine povracanje.malaksalost,glavobolje svremena na vreme..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1646
16.4.2015 12:11:27   
LIDIJA STEVAN
Jess..meni se bas dopada Ksenija...retko ime...a Mina...pa ima ih na svakom koraku..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1647
16.4.2015 12:12:08   
Anoniman
Lidija, ja u nedelju 19.4 imam punih 11 nedelja i ulazim u 12. Ja ne povracam, ali mi je bas muka ,i to me je mucilo od 6 nedelje, sada popustaju, sa Unom mi nije bilo ovako.

Jess meni je lepo i Ksenija, i Mina.

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.4.2015 12:13:09 >

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 1648
16.4.2015 12:12:21   
SareniVrabac
Poz cure.
Ja na poslu standardno. Zvala me patronazna da se dogovorimo kad da dodje,a ja radim sve dane sem nedeljom a to joj ne odgovara. Bas mi zao,moramo se nekako uklopiti.
Da ne sme se grejati stomak,ne sme se tusirati vrelom vodom ili lezati u vrucoj kupki,jer se sire krvni sudove i svasta nesto pa oce da krenu kontrakcije. A ja obozavam vrelu vodu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1649
16.4.2015 12:15:47   
jess021
E zene moje, sad ste me bacile u rebus...aaaaaa.
Videcu jos, ali zao mi mm, on bi bas voleo to ime, pa da je zove Ksendzauser posted image
SareniVrabac, eto i kod tebe patronazna, a taman si juce rekla kako je nema.

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here