|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
14.4.2015 12:14:23   
jabudic
Gaga, to su čiste gluposti!
Pogotovo ako ste dugo radili na bebi, dobili ste dar od Boga, i još ćete da gatate šta je.
Narodu nikad ugoditi, ako rodiš dječaka, čekaće jednu curicu, ako bude djevojčica, e moraćeš odmah muško, ako imaš dvoje, e šta će ti treće, tako u se i u svoje kluse, ne živiš za rodbinu i za komšiluk.
A mužu reci da primiri dupe i da bude srećan što će postati otac!

Jess, vidim pitala si za mm. Nemam ti šta pametno reći. Opet su mu počeli problemi sa stomakom, opet je sav natekao, a ne mogu da snime želudac zbog te vode oko srca, tako da sam se OPET razočarala jer sam mislila da će izaći u petak, a sad starno ne znam ni kad će ni da li će... user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1351
14.4.2015 12:25:51   
suzi kju
Đevuške ubacila sam rezultate dabl testa u toj temi pa bacite pogled, meni deluje ok, a aad nisam u Beogradu da bi ih nosila tek sledeće nedelje.

Jabudić razumem da si se razočarala, baš se odužilo.

GagaT i mene nerviraju te tboje babe i dede, umesto da se raduju prinovi oni ni još da izmišljaju šta je bolje, ufff debilizam, tvoje je dete volećeš ga šta god da bude a oni ako neće da ga/je vole, to je njihov problem.
Meni niko ništa ne govori, ne smeju verovatno, a i bilo bi debilno, borim se za ovom godinama da bi mi sad neko popovao šta je bolje da se rodi, ja sam se najviše namučila pa šta bude.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1352
14.4.2015 12:29:24   
Maraj
Zamislite sta sam nocas sanjala
mm i ja na uz. Dr mi pokazuje bebu na uz kad piša u prvom planu i vidi se kako beba piški
user posted image kud sam to sanjala ne znam ni sama

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1353
14.4.2015 12:43:09   
GagaT
Hvala lepotice. ma matori su valjda nece jos dugo...hhihihih uzasna sam user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1354
14.4.2015 12:44:56   
Anoniman
aaaaaaaaaaa iskucam dug post i izbaci meuser posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
  Direktna veza do poruke: 1355
14.4.2015 12:46:15   
tatjan@
Cao :) Stize mi dr za 2 sata ima da joj napravim sacekusu odmah na vratima.. sincica prestale da svrbe boginje i odmah sam i ja prestala da se cesem.. sta radi psiha :(

Jabudic zao mi je za tvog muza, bas bezveze.. da se smoris totalno kad se tako sve rasteze u nedogled. Pa jel se barem zna uzrog tog sakupljanja vode?

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1356
14.4.2015 12:47:24   
GagaT
hayyaa da i mene je malo pre, pa sam samo ovo najvaznije ponovo napisala te ste tako dobile poslednji post..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1357
14.4.2015 12:49:23   
GagaT
Jabudic, za izbacivanje vode dobar je caj od persunovog lista. E sad ne znam sme li da pije i ima li prilike?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1358
14.4.2015 12:50:37   
jabudic
Tatjana, ne zna se, sve je OK.
Sem želudac što nisu uspjeli da snime, jer ne može sad da guta sondu.
Rasteže se u nedogled, nismo ni sanjali da bi mogao zaglaviti u bolnici, pogotovo ne na ovoliko dugo...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1359
14.4.2015 12:50:52   
Anoniman
Aj opet ispocetkauser posted image

Jabudicu bas mi je zao zbog tm, ali uskoro ce ovo biti iza vas, budi jaka kao do sadauser posted image

Ja zavrsila obaveze u gradu, bila u nabavci, tako mi smetaju mirisi po radnjama, jedva sam izdrzala u ideii i maxijuuser posted image

I tako mrzim kada ljudi namecu svoju zelju u vezi polauser posted image user posted image tako da Gago T iskuliraj, a ako budeuser posted image reci tm da ces potraziti nekog drugoh ako silno zeli decaka, jer njemu nije uspelouser posted image

kraca verizijauser posted image

(odgovor članu GagaT)
  Direktna veza do poruke: 1360
14.4.2015 13:30:15   
Valerie
jabudic user posted image , kako da se ne razocaras, pa naravno da ces stalno da iscekujes. jel mu ovo sad stanje povezuju sa dugorocnom posledicom operacije? drzi se, ti si najjaca!

gago, potpuno te razumem, ako neko moze da iznervira i pravi probleme to su muzevljevi roditelji. ja ove i ne vidjam i tek ce tu biti problema. delim ljude na one koji zele da sve bude dobro i koji ne zele. a ovi su bas takvi da kad je sve u redu insceniraju neko sranje i posle se sve pusi mesecima. bile su mi potrebne godine i sto posto znam da su oni problem i daleko im bilo. zao mi mm, ali ni on tu nista ne moze. sreca da o svemu mislimo isto ili vrlo slicno. ne dozvoljavamo da nam kvare. nek se mrste sami sebi. na srecu mi od njih nista ne treba

moje dete danas imao prekid filma, dernjala se sat vremena bezveze, besna, stomak me zaboleo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1361
14.4.2015 14:27:23   
serpica
Jabudic user posted image bice to na kraju ok..
ja sutra u 16h na uz jedva cekamuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1362
14.4.2015 14:33:16   
Maraj
Serpi user posted image super. Ja tek pocetkom maja na uz

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1363
14.4.2015 14:33:17   
jess021
Zalicu se, opet sam napisala kilometarski post i izbaci me...grrr
Ja dosla iz set___nje, malo je stao vetar, pa je fino.
Gago, probaj da ih iskuliras molim te. Alergicna sam na te price tipa nek` je prvo musko itd, pogotovo u situacijama kad se ljudi bore godinama za dete. Kontam da za drugo prizeljkujes suprotno, ali ako i ne bude sta sad, pa ne mozemo svi imati decaka i devojcicu.
Maraj, besna sam i na tm. Nemoj da ti ja sad pricam, sve ti znas i sama, ali bas mi bode oci. Ja bi mog udavila na spavanju da cujem da je razocaran nesto. Ne kazem ja da je njima lako, ali mi smo te koje smo se godinama vukle po lekarima i bolnicama, pa ces ti sad da mi jos budes besan sto nije onako kako si ti mislio, uf.
Jabude, mozda glupo pitanje, ali imate li neku vezu u toj bolnici?
Serpi, ides da vidis bebicuuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 14.4.2015 14:34:37 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1364
14.4.2015 14:36:14   
Maraj
Jess posle sam saznala zasto on hoce devojcicu. On je skroz poludeo. On misli da su devijcice mirne, da su sve damice i da on nece imati mnogo "posla" oko nje. Jer svi decaci koju dodju kod nas izvrnu kucu naglavacke.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1365
14.4.2015 14:38:05   
jabudic

IZVORNA PORUKA: serpica

Jabudic user posted image bice to na kraju ok..
ja sutra u 16h na uz jedva cekamuser posted image

Ja ujutro u 8h, takodje jedva čekam.user posted image
Jess, imamo odličnu vezu, ali izgleda da je situacija takva da se zaista može samo čekati user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1366
14.4.2015 14:38:59   
jess021
Sad sam malo manje besna na njegauser posted image
Bas bi bilo dobro kad bi sad rodila devojcicu koja bi bila neki djavolak, pa da vidi da i devojcice mogu da preokrenu kucu naglavacke. Imam ja od devera jednu takvu, pravi mali harambasa. Za nju su karate izmisljene, a opet je preslatka i obozavam je.
Jabude, znaci i ti ces sutra da vidis svoju smizlu.user posted image
Nadamo se slikama.
Ja kao i Maraj, tek pocetkom maja. Tacnije 07.05.

< Poruku je uredio jess021 -- 14.4.2015 14:40:37 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1367
14.4.2015 14:41:41   
Maraj
On se sa takvim devojcicama nije sreo i misli da su sve andjelcici u haljinicama. Pri tom ima ime Milica jos od mladih dana. Kako sad sinu da da ime Milica user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1368
14.4.2015 14:43:21   
jess021
Nek` sin bude Miladinuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1369
14.4.2015 14:44:57   
Maraj
user posted image cuti ni sa Milica se nisam slozila kamo li sa Miladin
Vec 10 godina on meni trubi o imenu Milica da cu ga na kraju zavoleti

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1370
14.4.2015 14:46:26   
jess021
Ja cu znati definitivno sta je kad stignu rezultati panorame. Ako potvrde da je devojcica bacam se u potragu za imenom, a ako je decak to vec imam smisljeno odavno.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1371
14.4.2015 14:49:14   
Maraj
Pa ja se sad nadam da je decak tako mi rekli na dablu al otkud znam mozda se i promeni do kraja

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1372
14.4.2015 14:50:20   
jabudic
Maraj, šta ti imaš protiv mog imena? user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1373
14.4.2015 14:50:43   
eca89

IZVORNA PORUKA: Maraj

On se sa takvim devojcicama nije sreo i misli da su sve andjelcici u haljinicama.

He, he Maraj, ali me nasmija, mm je takodje samo htio curicu i mislio da su one lutkice, ali sada vidi da su i operske pjevačice, hi, hi user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1374
14.4.2015 14:51:58   
jabudic
Eco, je li moguće da je već prošlo 2 mjeseca? user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 14.4.2015 14:53:13 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here