Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:38:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: serpica Gde ste zene? Ko je za ceo dan smo napoljekoristimo ovo vreme dok traje..onda se mali uspavao i ja sa njim sad sam ustala pa da pijem kafu,cekam mm da dodje,devojke opet izasle Moze me i jedna, znas da obozavam tvoju kaficu Bubi duso moja,nedostajes a i ja ne stizem nista poslednjih dana.. mm preuzeo dete odoh da gledam bingo,mozda bude nesto... osecanja su obostrana , mnogo mi nedostajes ali pitam ja jabudicu za tebe jer sa njom svako jutro "pijem kafu" pa budem obavestena. ja nemam vremena nikako da se ukljucujem ovde u razgovore, stalno smo negde, znas kada ne znam gde spavam. deca mi ne znaju gde zive . jedan dan ovde, sutra dan ZR, pa NS, pa SM, onda se vratimo ovamo i tako... ljubim te jako, i ljubni mi klince . UM, superm, jabude, Soni i ostale sexike mnogo vas ljubim. jel se javljaju boka i Bokac?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:40:08
|
|
|
|
Anoniman
|
ja upravo usla u kucu, dosli sa te vecere, preumorna sam, da vam mahnem i u krevet, laku noc Bubi
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.4.2015 22:41:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:43:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja kao čitam, al nemam snage da bilo šta napišem, baš sam nekako umorna i pospana. Jabudić vidim tm je bolje i baš mi je drago da je tako. UM lepo spavaj i ja ću uskoro. Sve ostale pa se kuckamo sutra, lepo spavajte!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:44:37
|
|
|
|
serpica
|
Bubi obecala si da ces biti tu narednih 6 posle porodjaja secam se verujem da nemas vremena a tek ga nece biti kako deca rastu,ljubi te lepotice a ja cu vec nekako da nadoknadim kafu....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:51:44
|
|
|
|
jabudic
|
‚Jao, Šerpi, ja se loše svadjam. Daj mi vremena do sjutra da smislim šta da ti odgovorim !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 22:54:13
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic ‚Jao, Šerpi, ja se loše svadjam. Daj mi vremena do sjutra da smislim šta da ti odgovorim ! Aj jutro je pametnije od veceri,a ni ja ne volem svadju..laku noc ti zelim i lepe snove.. Devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 23:01:00
|
|
|
|
jabudic
|
Laku noć, draga!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 23:47:31
|
|
|
|
jabudic
|
Laku noć i od mene! Fino spavajte!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 6:10:14
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage . Ja pristavila pa da iscitam sta ste sinoc pisale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 7:28:49
|
|
|
|
Maraj
|
Spavalice gde ste? Ja ustala sa glavoboljom. Uh sto to ne volim. Sad napravila lumunadu ako hoce ona malo da me povrati. Sva sam nikakva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 7:32:36
|
|
|
|
serpica
|
Jutro evo i mene..opet besana noc a jutro tmurno.... cekam 9h da zakazaem uz..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 7:52:30
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi tu si! Kod mene bilo tmurno do malo pre evo sad uslo malo sunca u stan. Odma je lepse.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 9:13:32
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od mene, danas imam svašta nešto da pozavrsavam, a još mi se spava....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 9:54:54
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam mahnem, nisam raspoložena za piskaranje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 10:25:52
|
|
|
|
jess021
|
Dobar jutar, evo i mene, dok se javim svima ujutro da je sve ok, prodje sat vremena. Nikako sam spavala, ali dobro. Sandra, sve me zanima, malo da razbijemo svakodnevicu na temi I ja sam cula od nekih da u trudnoci upraznjavaju sex sa kondomom, ja ga pre ne bi ni imala, takva sam, sta cu kad ih ne volem. A sto se tice slatkisa, pa i ja se gojim, ali to je jace od mene Jabude, sta je bilo? Kako je tm?
< Poruku je uredio jess021 -- 14.4.2015 10:26:14 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 10:45:37
|
|
|
|
Maraj
|
Drage jer osecate vi srce u trudnoci. Ja ranije ne a u zadnjih par dana cini mi se da mi jace lupa. Sedim i bas ga osecam kao da mi je ubrzaniji puls
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 10:47:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj i meni se to dešava isto tako u miru a kad šetam tad se zadišem kao ker, umorim se kao da sam trčala i srce mi baš lupa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 10:48:38
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ja nekad nocu, ali posto imam neki prolaps mitralnog zalistka, meni je to normalno, pa ti nisam merodavna. Ja sam gladna, a ne znam sta bih jela
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 10:52:34
|
|
|
|
Maraj
|
U dobro je. Ja panicar stari vec sam svasta istripovala. jess ja sam proju od jutros malo da odmorim stomak od ove silne klope oko Vaskrsa. Danas cu musaku za rucak. Treba samo da izadjem po salatu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 11:10:24
|
|
|
|
jess021
|
Uf, ja sam ispekla debelu palacinku, pa namazala nutelu i plazmu, uzas.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 11:12:10
|
|
|
|
Maraj
|
znaci ti jos ne odmaras stomak. Meni se ne jede slatko za dorucak. Tokom dana da al nikad nisam volela slatkis za dorucak samo jos vise ogladnim od slatkog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 11:17:58
|
|
|
|
jess021
|
Ma kontam sinoc sam ga odmorila sa salatom za veceru I ja vise volim slano kad sam gladna, ali ne znam sta bi. Ostalo mi je jos jaja, ali ne mogu da ih jedem vise. Odoh malo napolje, da potrosim bar nesto od ovih kalorija.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 11:30:08
|
|
|
|
Maraj
|
I ja mislila da izadjem al baš duva. Nema ni sunca vise jutros se pojavilo na sat-dva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 12:06:43
|
|
|
|
GagaT
|
Evo i mene, sta radite? Ja sam ovih dana zaokupirana polom bebe imali smo goste za Uskrs pa su gledali snimke sa 2D UZ i jako su komentarisali da misle da je devojcica. Sto se MM nije nikako dopalo i sto mu je ubacilo crv da razmislja i istrazuje.. On prizeljkuje deckica ali ce biti srecan i sa curicom. Svi nasi prijatelji i rodbina koja zna za trudnocu svi kao " A eto samo da bude musko, A pa prvo nek bude musko..." itd. Jako me smaraju svi. Kao da ja mogu promeniti pol i ako nije musko. Te ti se ja dala u citanja na netu kako da se uz pomoc " babskih prica" u koje verujem samo po potrebi (salim se) u koje u glavnom ne verujem, utvrdi pol deteta.. I tako time razbijam brigu. :) Volela bih i ja da bude decak samo da ih otkacim sve sa vrata i da me puste vec jednom svi da zivim svj zivot. Da nista ne ocekuju od nas niti prizeljkuju. Mrzim Matorce., Ja cu jako biti srecna i sa curicom i sa deckicem. Mi smo dugo radili na bebi i sad kad su docekali da cemo imati dete u svakom slucaju sad izvoljevaju AAA samo da je musko. A sta ako ne bude- ne treba da zivi? Uhhh pizdim. Inace mucnine su se smanjile kao da ih skoro i nema, jedem normalno konacno. Maraj ovo za srce sto si pitala - imam i ja to. Brzo se zadisem kad pricam brzo ili kad zurim zalupa mi jako srce. Inace sve vas jako i terajte ove vampire od mene sto misle da imaju vlast da upravljaju tudjim zivotima. (Najvise mislim na roditelje MM)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 14.4.2015 12:13:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jao gago tako i kod mene. Kako su saznali da sam trudna svi prizeljkuju devojcicu pa i mm. Na poslednjem uz dr nam rekla da je decak. Ja sam srecna. Al i mene to nervira kao da sam ja sad nekog razocarala sto nije devojcica. Mm odma komentarisao kako nije tako mislio al cudnu mi je facu napravio kad je cuo da je decak. Il sam se ja istripovala. Elem sad se zeza u vezi pise i srecan je sto je decak da sad razmisljam sta ako na sledecem uz dr kaze e sad je devojcica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Engimengi: Moja porođajna pričaCtg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.