Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 12:32:44
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, imam sportski auto, mada mu je gepek solidan. Veći problem mi je što nemam gdje vezati 3 sjedišta Mm ima karavana i kod njega može, ali ja ne volim da vozim taj auto, isto mi je kao kamion sa prikolicom. A žao bi mi bilo ovaj moj da prodam, jer ga baš volim i dobar je. Mislim da ćemo prodati ovaj mužev, pa kupiti neki solidan, koji nije karavan, a da je dovoljno veliki, a ovaj coupe ostaviti za svakodnevne potrebe (gdje ne idemo svih pet komada).
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 12:51:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,koja si kupila?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 14:31:15
|
|
|
|
Valerie
|
a zar ne moze jaje napred ako je iskljucen air bag?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 19:16:21
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nisam sigurna da imam opciju isključivanja airbag-a? Je li to ima svaki auto? Svejedno nemam gdje muža.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 19:47:51
|
|
|
|
Valerie
|
valjda majstor iskljuci. ma samo za varijantu da moras sama sa svim decama
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 20:43:38
|
|
|
|
emicaa
|
Jabudić kod većine auta ima dugmić da sam isključiš.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 20:59:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Trco,koja si kupila? Ona plavo narandžasta, stavljala sam sliku na nekoj prethodnoj strani. Jabude, koliko ja znam ima nešto da sama isključiš. Potraži crveni neki okrugli koji ima neki zarez da može neki kovanac da stane.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 22:21:38
|
|
|
|
jabudic
|
Nezgodan je taj airbag, jednom mi je tako slatko pukao u nos, ne daj Bože bebi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 16:08:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo naša kolica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 16:13:54
|
|
|
|
jess021
|
Trco, skroz dobro izgledaju. A sto su veeliikaaa
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 16:22:28
|
|
|
|
Maraj
|
Super su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 18:04:31
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, imam osjecaj da su oooogromna? Sem sto imaju 3 tocka, konstrukcijom me jako podsjecaju on ona Pierre Cardin koja sam postavljalana nekoj od prethodnih stranica...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 22:47:03
|
|
|
|
jabudic
|
Šta mislite o Peg Perego Uno? Našla sam odlična polovna, super očuvana i spustila ih sa 150 na 100€. Idem u nedelju da ih vidim, ako budu dobra uzeću ih. Ovakva: Mi smo imali Peg Perego i mislim da su svijet izmislila za sva kolica.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 22:54:24
|
|
|
|
superm
|
Deluju sposobno a ne deluju glomazno. Btw, cena je dobra.
< Poruku je uredio superm -- 10.4.2015 22:55:44 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 22:58:59
|
|
|
|
jabudic
|
Slicna su Peg Perego koja smo mi imali, s tim što se ovima prebacuje ručka, što je još jedan plus. Naša su bila predivna, da sam znala da ćemo 3.bolje bih ih čuvala i ne bih nikome davala.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 23:25:57
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, dobar model, meni se malo boje ne svidjaju, ali povoljna su za 100 evra.
< Poruku je uredio jess021 -- 10.4.2015 23:26:42 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 23:30:08
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, boja je crna umjesto ove braon. BAr mi tako djeluje na slikama. Znam da su odlična kolica, a još ih dobijam 50e jeftinije. AKo budu kao na slici bez razmišljanja ih uzimam, jer su to definitivno najbolja kolica na svijetu. Jeste crna: Taman da razbijemo maler, da bude djevojčica
< Poruku je uredio jabudic -- 10.4.2015 23:31:52 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 23:33:20
|
|
|
|
jess021
|
E onda super, crna mi je ok. Ova braon mi se bas ne dopada. Taman ce beba dobiti poklon za Uskrs
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.4.2015 23:35:29
|
|
|
|
jabudic
|
Ni ja ne volim ovu braon (boja kake). Da, beba će dobiti poklon, nisam razmišljala o tome. Mada je i danas dobila jednu preslatku Chicco flašicu (ne mogu da odolim). Ustvari Jess, gledam sad na netu koje boje od ovog modela postoje, i ne vidim crnu. Mislim da je ipak boja kake. ALi ako sve ostalo bude OK, zanemariću.
< Poruku je uredio jabudic -- 10.4.2015 23:43:42 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 4:44:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Jabudic, Uno su odlična kolica. Ja sam ih svojevremeno merkala i to najviše zbog te ručke, ali bila su ipak preskupa. Naša Cam su nas baš poslužila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 7:04:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Trco, imam osjecaj da su oooogromna? Sem sto imaju 3 tocka, konstrukcijom me jako podsjecaju on ona Pierre Cardin koja sam postavljalana nekoj od prethodnih stranica... Ogromna su, danas ćemo ići u šetnju pa ću ti slikati sklopljena u gepeku, mislim da jedino tako može da se stekne utisak kolika su. Ne znam da li sam rekla, ali onaj sportski deo je toliko širok da moja Ana može da sedne (čini mi se), a ona je ogromna za svoje godine. Onaj od kojeg sam kupila kaže da je morao da ušuškava bebu u jajetu, meni uopšte nije tako široko, ili ja rađam krupnu decu. Sav stisnut u onom jajetu To još malo, posle kad pređe u sportski deo imaće da se baškari. Gledala sam i ta PC kolica, da podseća jako. Ova Peg Perego su isto ok, mada ja imam fobiju od malih točkova sada, mnogo trucka. Ovo bre ništa se ne oseća na ovim točkovima. Cena je ok, mada ovde se nađu i dosta jeftinija (nađoh tri za 60-70€), naravno ima i onih koji ih cene skuplje. ali ova što ja videh izgldaju super KLIK1 KLIK2 KLIK3
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 7:25:25
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic super su. Meni je braon boja ok
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 8:43:08
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, ja sam super zadovoljna cijenom, s obzirom na to da kod nas nije neki izbor polovnih kolica, a da je jos teze naci nesto dobro. Bolje Peg Pergo i za 150€, kolika je bila pocetna cijena, nego Chipolino, koji je otprilike bio zadnji izbor, za 190. Naravno, pod uslovom da zaista budu dobra. Anci
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 12:39:05
|
|
|
|
jabudic
|
Dobila sam ponudu i slike za još jedna kolica- Chicco living. Evo slike, pa mi recite koja su vam bolja. Meni je i dalje favorit Peg Perego. NEšto mi ova ručka 2m, kao da je dijete šugavo, Bože mi oprosti, pa da se majka ne zarazi!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 11.4.2015 12:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepsa prva
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?