Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 10:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
jojjj Trco, meni su ona tvoja 100% lepsa, ja ne volim kolica na 3 tocka, deluju mi svemirski.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 10:35:27
|
|
|
|
jabudic
|
Ja volim, pogotovo sa ovamo velikim točkovima, moraju biti dobra.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 10:36:26
|
|
|
|
Maraj
|
I ja vise volim na 4 tocka. Na 3 mi deluju kao za trke al dobro svako ima svoj ukus
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 10:53:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabude, polovna su. Iiiiiiiiiiiiiiii SUTRA IDEMO PO ONA PRVA za 60€ naravno. Mislim, prvo da ih pogledamo, pa ako su ok - uzimamo. Ono što me sad još više oduševilo kod onih prvih je to da ono jaje je i korpa, ne treba nikakav podstavak za u auto. Sad kad idemo sa Lukom negde nosim ram, veliku korpu plus jaje u autu. Pa onda on zaspi u jajetu, pa vadi ram, stavljaj korpu (koja btw zauzme komplet gepek), vadi Luku iz jajeta (u kojem je zaspao), pa ga stavljaj u korpu. Ja sam više nego iko mrzela ova na tri točka, ali zažalila sam što sam uzela ova na četri, tj sa dve ručke. Pogotovo sad sa još jednim detetom. Uf ne mogu vam opisati moju sreću - em su ona koja sam htela (jane) em sve ove prednosti. Za ona druga sam zvala, neće da ih da ispod 160, a ja nemam nameru da dajem tolike pare za kolica. Kao dala je ona velike pare kad ih je kupila. Pa važi, dala sam i ja pa ću sad prodavati za dž ako ne i pokloniti, samo da se vratimo sa letovanja (mislim ona prva)
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 11:10:29
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, a koja imate kolica, propustila sam tu informaciju? Znači nikako sa dvije ručke? Vidim svi kukate
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 11:12:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Imam sada peg peregeo, pliko p3 sistem (kora tvrda, jaje, sportski deo). E sad, ram jeste da se sklapa kao kišobran i ne zauzima puno mesta, ali zato sve ostalo zauzima. Mislim da sam na nekoj od ptrethodnih strana stavljala sliku
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 11:15:45
|
|
|
|
Maraj
|
E ta piko p3 su super. Bar meni lepo izgledaju
< Poruku je uredio Maraj -- 7.4.2015 11:16:09 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 13:09:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Maraj super su kad imaš samo jedno dete i to ono koje će biti u tim kolicima. Naravno, da nemaš zilion i jedan uslov - ja bi i da mogu da kucam poruke, da jedem sladoled, pijem, pričam telefonom bez hands free... Sve u svemu, bila sam zadovoljna onda dok je bila samo Ana. Sad imam više zahteva. I happy sam što sutra idemo da kupimo, a kako ću ja sa njih dvoje do Kranja busom, Bog sveti zna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 13:28:01
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Maraj E ta piko p3 su super. Bar meni lepo izgledaju Meni su to definitivno najbolja kolica na svijetu.Praktična laka za rukovanje,može prenjeti dosta stvari i dvoje djece.Evo ih KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 15:30:55
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam se više smorila od gledanja kolica, i što više gledam, to manje znam koja bih!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 15:34:58
|
|
|
|
Maraj
|
Mm zapeo za Kunert ona 3u 1 njima se okrecu prednji tockici tj nisu fixirana. U 2u 1 izgleda jesu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 15:37:54
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ja sam odustala od Kunert, kad mi je Um rekla da su im tockovi ogromni, stvarno jesu i sad mi se vise ne svidjaju. Sad su mi mnogo lepsa, a i svi kazu da su dobra Cam combo family 3u1.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 15:39:57
|
|
|
|
Maraj
|
Moja drugarica ima cam kolica. Kaze da su bas lagana da l 10 kg rece. I meni su lepsa ta sto se pakuju kao kisobran. Kunert se sklapa kao kofer
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 20:24:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam se više smorila od gledanja kolica, i što više gledam, to manje znam koja bih! Jabude u jednom trenutku sam i ja bila u toj fazi. Jednostavno nisam imala ništa pametno. I onda komšinica nahvali ova Jane i onda sam jurila ta. Još ovo danas sa korpom mi došlo kao budali šamar. Sva sam happy što sam ih ubola. Evo kako to izgleda KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 20:46:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Maraj E ta piko p3 su super. Bar meni lepo izgledaju Meni su to definitivno najbolja kolica na svijetu.Praktična laka za rukovanje,može prenjeti dosta stvari i dvoje djece.Evo ih KLIK I ja mislim da su najbolja Mi nemamo Peg Perego, već Bertonne, koja su pravljena po Peg Peregu (aj da kažemo da su povoljnija kopija Peg Perega), a mi smo sa Bertonne prezadovoljni, mogu misliti koliko su tek Peg Perego dobra.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 20:48:50
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam se više smorila od gledanja kolica, i što više gledam, to manje znam koja bih! Jabude u jednom trenutku sam i ja bila u toj fazi. Jednostavno nisam imala ništa pametno. I onda komšinica nahvali ova Jane i onda sam jurila ta. Još ovo danas sa korpom mi došlo kao budali šamar. Sva sam happy što sam ih ubola. Evo kako to izgleda KLIK Trco, ona su savršena! Koliko koštaju? Nigdje ih nisam vidjela u prodaji, niti na jednom sajtu u Srbiji i CG? Nadjoh sad na jednom sajtu - 510€? To mi je preskupo stvarno. Pošto su mi treća kolica i za poslednje dijete gledam nešto do 200€.
< Poruku je uredio jabudic -- 7.4.2015 20:51:33 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 22:07:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabudic, nema više ovog modela. Ne znam može li neko da ti donese od nekud. Imaš li koga u Nemačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji (osim mene) mislim nekog da bi ti doneo? Po Bg-u nećeš ni da ih vidiš, gde tamo ima off-road? Znaš koliko kolica sam ja videla do 200€ skoro nova (slična ovim) da ti neko kupi i donese pa mu daš pare.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 22:25:26
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, nemam nikoga nigdje Nego se tješim imam još par mjeseci pa će da iskrsne nešto pametno. Nemam ja ništa protiv polovnih, ali kod nas ima tako malo toga, da ništa ne možeš naći.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 22:32:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Baš sam gledala na kupindu limundu ili št je već. Ništa pametno nema.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.4.2015 22:38:29
|
|
|
|
jabudic
|
A tek u CG, ni Kupinda ni Limunda
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.4.2015 7:49:28
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jabudic A tek u CG, ni Kupinda ni Limunda blesava si
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.4.2015 9:36:37
|
|
|
|
adulence
|
ja sam jednom probala kolica sa tri tocka jer su mi se bas dopala,ali naisla sam na jedan problem kada npr hocu da popnem kolica uz trotoar ili stepenik i prebacim teziste na prednji tocak ,kolica krenu da se ljuljaju jer su na jednom tocku i to mi se uopste nije dopalo...a inace su mi bas simpa
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 10:45:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo da javim da smo uzeli. Tkanina je samo izbledela tamo sa strane, ono gde se kači (deo najviše izložen suncu i generalno rukama, pa se više prljai riba verovatno) - sve ostalo je bukvalno kao novo. Na jajetu su se izlizale one nalepnice gde piše ono z grupu i slično, ali sama tkanina je besprekorna. Adulence, juče sam baš se penjala na trotoar, i to kolica napakovana do fula - sve je bilo na njima i nisam imala taj problem. Imala sam problem kući kad sam došla, pa preko dva stepenika, tu su mi se malo zaljuljala, ali i zato jer je ovde debilno urađen ulaz, pa nisam lepo mogla da namestim. Preko rizle idu kao ona stara po glatkom asfaltu, ništa se ne oseća, dok ona stara rovare po rizli i koči i zapinje. Tako da - me happy. Sad sam sve oribala i oprala, suši se. slikam kad se osuši
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 10:57:28
|
|
|
|
jabudic
|
Super Trco, drago mi je da si zadovoljna! Valjda ću i ja nešto slično napisati nekad.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.4.2015 12:16:26
|
|
|
|
Trcosava
|
E juče sam mislila na tebe - nešto mi u glavi da ti imaš neki sportski auto? Mana jedina je - glomazna su. Bukvalno zauzmu ceo gepek. Mi imamo pežoa 307. Mislim ok, možeš ti nešto na kolica, ali sv jedno. Ogormantna su. Ja se još nadala da ću možda sa njima i u bg,ali mrka kapa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?